Lifecoach Westland

Wil jij dat het anders wordt?

Vraag hulp aan iemand die daar goed in is

Lifecoach Westland

Lifecoach Westland? Dan moet je wel redelijk in je schoenen staan is mijn ervaring. Westlanders laten in mijn beleving niet snel iemand toe, hoewel ik heel toegankelijk ben. Een enigszins gesloten cultuur, tenzij ze je gekend wordt je het vertrouwen gewonnen hebt. Dan is het ons kent ons, dan is de hoofdingang de achterdeur. Mij spreekt die cultuur aan. No nonsens, open, betrokken, oprecht, doortastend en een tikkie kritisch gevoed door humor. Maar voor het coachen op zich heb ik juist openheid nodig.

Levenshouding

Als je op zijn ‘Westlands’ in het leven staat, kom je ook in je leven in situaties waar je soms niet uitkomt. Een innerlijke worsteling is vaak een gevolg. Ikzelf zie daarin dat de cultuurverandering in het Westland snel gaat. Ik zie dat dat de huidige generatie nog steeds hard werkt veel doet maar wel steeds meer emotioneel en gevoelsmatig in het leven staat. Gevoel gaat een belangrijkere rol spelen, en daardoor weet je het soms niet meer. Vaak omdat gevoel in de vorige generatie niet zo speelde als nu, je hebt niet echt meegekregen hoe je hiermee om moet gaan. Dan gaat het over jouw ouders, jouw opvoeding jouw omgeving. Je hebt een hoop van je ouders geleerd, maar omgaan met gevoel is er daar doorgaans niet een van.

Het voorbeeld is al snel niet zeuren, doorgaan. Maar nu lukt dat niet.

Hoe zie ik het?

Hoe ik je worsteling in de basis zie is dat je worstelt is omdat op dit vlak kennis mist, omdat het niet is meegegeven. Niet in de opvoeding en niet op de school waarop je zat, daarnaast heb je het ook bij andere niet gezien omdat de hele regio eigenlijk zo in elkaar zit. Je weet simpelweg niet beter. Maar dat erkennen is lastig, zeker als je geleerd hebt door te zetten, en niet te zeuren.

Wat ga je doen?

Je gaat dan snel gevoelens wegdrukken zonder dat je daarvan bewust bent, en voordat je het weet overzie je de situaties niet meer. Relationele aspecten, verlies van een dierbare, werkdruk, zakelijke tegenslag of gewoon het missen van een band. Je klein voelen niet gezien worden, het gevoel hebben dat niet alles uit je komt of andere emotionele en gevoelsmatige zaken.

De oplossing was negeren, relativeren of wegstoppen. Maar nu, nu lukt dat niet meer, er is iets veranderd.

Lifecoach Westland, hoe help ik?

Ik help je graag, omdat ik begrijp hoe gevoel in de weg kan staan als je niet weet hoe je ermee om moet gaan. Ik richt me als lifecoach Westland op jou en jouw vraagstukken, omdat ik weet dat ook jij jouw vragen hebt zoals ik die ooit had. Ik heb mezelf kennis eigen gemaakt. Ik ben geen zweverige psychloog, ik heb zelf op de plek gestaan waar jij je bevindt, en me daar een weg in gebaand en ben vandaaruit mijzelf blijven ontwikkelen. Ik heb van mijn tegenslag mijn werk gemaakt.

Jaren van persoonlijke ontwikkeling en inmiddels honderden mensen geholpen weer een weg te vinden vanaf het punt waar zij stonden. Geholpen licht aan de horizon te krijgen domweg door meer van jezelf en de situatie waarin je zit te begrijpen. Schroom niet, laat gewoon even een berichtje achter. Mocht het je niet aanspreken, kun altijd weer afhaken.

Martin Goedknegt

Mentaal welzijn vanuit Zelfbewustzijn

Meer informatie over mij persoonlijk vind je hier

 

Hieronder kun je mijn beschikbaarheid zien en je afspraak inplannen op een tijd die voor jullie schikt.

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 74 beoordelingen

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media