Life coach Zeeland

Wil jij dat het anders wordt?

Jezelf bewust worden maakt het verschil

Life coach Zeeland

Zeeuwen kennen het woord tegenslag, dat is voor mij wel duidelijk! Het doorzettingsvermogen wat is ontstaan, is in de huidige tijd soms niet toereikend, omdat er andere dingen van jou gevraagd worden als waar de Zeeuwse cultuur van oudsher mee te maken kreeg. Tegenwoordig gaat het naast het fysieke doorzetten, meer over mentaal welzijn. Maar voor mentaal welzijn was er vroeger niet zo heel veel aandacht, en weet de oude generatie niet zo goed hoe jou daar in te helpen. Je loopt dus vast. Een ontwikkeling die ik niet alleen in zeeland zie, maar ik zie wel dat het zich daar wat sterker manifesteert.

Mijn ervaring

Ikzelf heb veel ervaring op het vlak van mentaal welzijn, dat is ontstaan na mijn eigen depressie rond 2010. Waar ik destijds in terecht gekomen was, was mij een raadsel. Ik voelde me alles, behalve fijn. Ik kon eigenlijk niet de hulp vinden die mij echt hielp, en met vallen en opstaan heb ik mij een weg weten te banen om er weer uit te komen. Mijn doorzettingsvermogen was hierin absoluut een belangrijke eigenschap. Nu 15 later, heb ik vaardigheden ontwikkeld en ervaringen opgedaan om als coach mensen te helpen die met tegenslag te maken krijgen. Dat kan van alles zijn, niet zo lekker in je vel zitten, werkdruk, verlies van een dierbare of gewoon niet echt een aanwijsbare reden hebben. Gewoon situaties waar je even geen raad mee weet.

Doelgroep

Ik richt mij op Zeeland om diverse redenen, maar de mentaliteit die ik bij de mensen zie die in Zeeland wonen zie en waar ik mijzelf in herken is daar een belangrijk onderdeel van. Het doorzetten!

In mijn ogen is dat sterk aanwezig bij de Zeeuwen, ik denk dat dat komt door de cultuur. Cultuur die gevormd is door de jaren heen. Soms is dat doorzetten alleen niet genoeg, of erger nog, dan werkt het juist tegen. Dat zie je op het moment dat jij vastloopt. Mijn ervaring is dat er niet heel veel mensen weten hoe een sterk doorzettingsvermogen, enorm in de weg kan zitten. Hoe dan ook, soms zit je vast en dat weet je het niet meer.

Online life coach Zeeland

Ik richt me sinds 2020 meer op het online coachen, vandaar ook life coach Zeeland. Dat kan ik omdat ik online coach, mijn praktijkruimte in Rhoon te bezoeken is en ik bezoeken aan huis doe. Online maakt het coachen natuurlijk veel toegankelijker. Dat is voor jou waarschijnlijk ook prettig, omdat je nu uit meer coaches kunt kiezen als vroeger. De kans dat er een bijzit die jou aanspreekt, neemt dus toe.

Mijn werk

Mijn werk als life coach Zeeland kent diverse vlakken, maar het gaat doorgaans om het feit dat je iemand zoekt die jou verder kan helpen. Ik kan dat omdat ik jou snel kan begrijpen en dat kan ik omdat ikzelf heel veel tegenslag heb ervaren (lees even mijn verhaal). en niemand kan je beter helpen als iemand die in een vergelijkebare situatie heeft gezeten. Daarnaast ben ik mijzelf veder gaan ontwikkelen op kennis niveau. Ik heb jaren aan zelfontwikkeling gedaan en werk full time als coach, ik heb daarin mijn tegenslag kunnen draaien naar waarde.

Hoe ik werk en wat ik doe vind je hier en natuurlijk op de rest van mijn site. Lees dat gerust even door. Mocht je nog twijfelen, lees dan bij google de ervaringen even!

Martin Goedknegt

Life- en Relatiecoach

 

Hieronder kun je mijn beschikbaarheid zien en je afspraak inplannen op een tijd die voor jullie schikt.

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 76 beoordelingen

We maken als mens veel mee in ons leven.

De een hele heftige dingen de ander iets minder heftige dingen.
Ben jij je bewust hoe dat jouw leven beïnvloed?

We zijn het enige levende wezen op aarde met een ‘zelf bewust zijn’, waarom zijn we daar dan niet in geschoold?

Lees meer…

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”