lifecoach

Een blauwdruk van jezelf?

met zelfbewustzijn ontwikkel je dat

Mens

Als mens hebben we te maken met veranderingen. Ik richt me op mensen die geen ‘trucjes’ willen aanleren om met situaties om te gaan, ik richt mij op mensen die zichzelf willen (leren) kennen. Mensen die verandering willen in de essentie en het beste uit zichzelf willen halen. Mensen die diep willen gaan, mensen die de kern willen raken!

Door de ervaringen in je leven veranderd je gedrag. Op een gegeven moment is dat gedrag of je kennis niet meer toereikend. Er is je veel kennis meegegeven in je leven, maar eigenlijk geen kennis die je nodig hebt op dit moment. Kennis over wie je bent, hoe je in elkaar zit, waarom je doet wat je doet of hoe je invloed op je eigen leven krijgt. Op een gegeven moment stapelen de veranderingen op en dan weet je het dan niet meer.

Je werk geeft je de uitdaging niet meer en/of de relatie ben je eigenlijk zat en/of je bent bijvoorbeeld continu aan het stressen/rennen en ervaart dat het nooit goed genoeg is. Ga zo maar door. Soms liggen er duidelijk aanwijsbare redenen dat je je zo voelt en soms ook helemaal niet. Je legt de oorzaak makkelijk buiten jezelf en een gevoel van moedeloosheid/machteloosheid overheerst. Voor je het weet zit je er jaren in, en kom je niet tot handelen, totdat er iets heftigs gebeurt.

Life events

In veel gevallen stapelen diverse situaties zich op, situaties die persoonlijk zijn. Denk hierbij aan de jeugdjaren, het verbreken van een relatie, ontslag, ziekte, problemen met de kinderen of relationele conflicten. De impact hiervan is voor iedereen anders.

De verandering met een lifecoach

Ik help mensen zich meer (zelf)bewust te worden van wat er in hen als persoon speelt, wat de situatie met je doet, waarom dat zo is en hoe je vanuit de situatie waarin je nu zit tot verandering kunt komen. Wat je nodig hebt en waar jij niet in geschoold bent is het verhogen van het zelfbewustzijn. Op het moment dat jij je meer zelfbewust bent, ga je anders reageren op bepaalde situaties. Je krijgt een keus en de impact is niet meer zo groot. Zo wordt relativeren bijvoorbeeld gemakkelijker, of kun je de behoeftes van een ander beter inschatten of begrijpen.

In de meeste gevallen loop jij een soort van ‘vast’ omdat je niet weet welke invloed wat op jou heeft en waarom dat zo is. Je denkt het te weten, echter weet je het niet.

In mijn beleving is het logisch dat je het voor jezelf niet weet, omdat je kennis mist. We kennen in Nederland een ’prachtig’ opleidingssysteem, maar als het gaat om Zelfkennis/Zelfinzicht/Zelfbewustzijn laten we nog een hoop liggen. Zo kun je gedachten, gevoelens en emoties bijvoorbeeld niet scheiden omdat je dat nog niet hebt geleerd.

Lifecoach, hoe help ik

Ik help jou om de zaken waar jij mee loopt anders te gaan zien en eenvoudig te maken. Je basishouding zal veranderen, en je krijgt keuzes in hoe je kunt reageren in situaties. Ik kan jou helpen omdat ik als mens op dit vlak ver ben ontwikkeld. Ik ben er al meer als 10 jaar mee bezig en heb er zelfs een fulltime werk van gemaakt. Ik leer en ontwikkel dus elke dag. Ik help jou met inzichten en nieuwe kennis en geef je handvatten om in effectieve stappen anders om te gaan met de diverse situaties. Als je meer wilt weten neem dan even contact met mij op of lees iets meer over mij, of hoe ik je kan helpen.

Zelfbewustzijn maakt het verschil! Probeer het!

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 71 beoordelingen

nondualisme

We maken als mens veel mee in ons leven.

De één hele heftige dingen de ander iets minder heftige dingen.
Ben jij je bewust hoe dat jouw leven beïnvloedt?

Lees meer…

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op… het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen, maakt elk doel realiseerbaar”