lifecoach

Een blauwdruk van jezelf helpt als je vastloopt!

met zelfbewustzijn ontwikkel je die

Mens

Als Lifecoach help ik je zodat je op de weg komt waar je graag wil zijn en die je ook werkelijk zelfstandig kunt bewandelen. Als mens hebben we te maken met tegenslag. Tegenslag die ontstaat omdat we kennis missen die we nodig hebben. We lopen daardoor tegen situaties aan waarvan we eigenlijk niet zo goed weten hoe we ermee om moeten gaan.

Denk hierbij aan de gevolgen van life events. Dat kan zijn in voorspoed of bij tegenslag, gepland en ongepland. De gradaties qua invloed zijn voor iedereen anders; zo kan een aankomend pensioen voor mensen onrust geven waar een ander er juist naar uitkijkt. Of zo kunnen ernstige emotionele gebeurtenissen je helemaal onderuit halen, waar een ander juist kan kijken wat die daarvan heeft geleerd.

Kortom, kan echt van alles zijn: een scheiding, opvoeding van de kids, je relatie, ziekte, ontslag, burn-out, depressie en ga zo maar door. Zaken waar je eigenlijk nog van niemand geleerd hebt hoe je daarmee om kunt gaan. Daarnaast is het vaak lastig om de patronen die je hebt te doorbreken.

Vragen

Dergelijke situaties roepen vragen op bij jezelf en vaak als die vragen blijven sluimeren, ontstaat er een onprettig gevoel wat zich kan manifesteren in de omgang met andere mensen.

In de meeste gevallen kun je er zelf niet echt een antwoord op geven, omdat je niet echt helder zicht hebt op wat er nu eigenlijk aan de hand is. Je herkent wel zaken, maar je begrijpt het niet of je krijgt het niet veranderd. Dat kan allerlei oorzaken hebben, maar in de meeste gevallen ontstaat het omdat er meer zaken spelen dan waar jij je van bewust bent.

Hoe help ik

Ik help jou om die zaken te ontrafelen en in kleinere stukken op te delen zodat je er iets mee kunt. Soms is dat confronterend omdat oude zaken in jouw beleving geen invloed hadden en soms is het geruststellend omdat de problemen, die jij dacht die er waren, helemaal niet zo ingewikkeld blijken te zijn.

Transparantie krijgen is hier de oplossing. Zou je meer willen weten, neem dan even contact met mij op of plan gelijk een afspraak in.

Ik kan op meerdere vlakken van betekenis zijn omdat de oplossing van jouw vragen in het ZELFbewustzijn liggen.

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 41 beoordelingen

DE reservering is gelukt, ik ben onderweg

We maken als mens veel mee in ons leven.

De één hele heftige dingen de ander iets minder heftige dingen.
Ben jij je bewust hoe dat jouw leven beïnvloedt?

We zijn het enige levende wezen op aarde met een ‘zelf bewust zijn’, waarom zijn we daar dan niet in geschoold?

Lees meer…

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op… het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen, maakt elk doel realiseerbaar”