Loopbaan

Hoe beter je weet wat bij je past, hoe makkelijker het is.

ZELFbewustzijn maakt het verschil!

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching kan worden ingezet bij vraagstukken op het gebied van werk, scholing en carrière. Deze vraagstukken hebben veelal betrekking op professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ik richt mij voornamelijk op het persoonlijke deel, omdat ik denk dat jij heb best functioneert als je jezelf het beste kent.

Het doel van loopbaancoaching is ondersteuning bieden bij het sturing en richting geven aan eigen loopbaan. Deze begeleiding vindt plaats op basis individuele gesprekken tussen de kandidaat mij als coach.

Ik richt de coaching voornamelijk op:

  • Kwaliteiten en talenten
  • Doelen en zelfsturing
  • Communicatie en gedrag
  • Drijfveren, verlangens, vaardigheden en/ of talenten

Het resultaat is dat je een beeld krijgt van hoe een ander jou ziet, waarom andere reageren op jou zoals ze doen en welke rol jij hebt in het behalen van je eigen doelstellingen. Zie het als een blauwdruk van jezelf.

Wanneer

Een loopbaancoach kan jou helpen op het moment dat je op je werk niet meer zo lekker functioneert en niet zo goed weet hoe je de spiraal kunt doorbreken. Ik kan jou helpen weer richting te krijgen en daarnaast om genoeg zelfvertrouwen op te bouwen om nieuwe stappen te maken. Ik leer je vaardigheden aan hoe je in gesprek kunt en waarom je dat zou doen. Begrip is het verschil. Ik leer je geen trucjes aan maar geef inzichten. Loopbaancoaching is een laagdrempelige vorm van coaching. Het geeft je een beeld van jezelf en bij een goede coach heb je je leven lang iets aan.

Duur?

Het aantal benodigde sessie hangt een beetje van de vragen af die je hebt, waarbij je rekening kunt houden met 3 sessies verdeeld over een periode van 2 maanden. We spreken af bij jou thuis of op een locatie naar keuze.

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 49 beoordelingen

 

Inzicht in de relatie

Een goede coach geeft inzicht zodat jij zelf gaat begrijpen waarom er gebeurt wat er gebeurt. Het juiste inzicht zorgt ervoor dat jij gaat begrijpen welke invloed jij op jezelf en op de ander.

Vanuit dat inzicht ga je op alle vlakken het anders doen uiteindelijk.

Het is dan fijn als je een laagdrempelige coach hebt die snel op de juiste plekken zit te porren.

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”