Mijn plannen voor de toekomst

De gedachte "Ik kan niet" is de enige beperking

Een mens is tot meer in staat als wij nu denken

Toekomstplannen

Ik deel mijn plannen omdat ik van mening ben dat het jou kan helpen meer van mij te begrijpen. De plannen die ik heb komen voort uit een combinatie van de behoeftes die de klanten uitspreken en de doelstellingen die ik heb om alsmaar effectiever ondersteuning bieden. Naast deze uitgangspunten ervaar ik dat een lifecoachings traject veel effectiever is als het niet als zwaar wordt ervaren.

Ik ben in een verder gevorderd stadium om de diensten die ik aanbied, als een pakket aan te bieden in een intensief en kort tijdsbestek. Je moet hierbij denken aan een relatietherapie weekend bijvoorbeeld, een week lifecoaching en een aantal sessies met je MT leden op een luxe zeilschip van formaat.

Er zijn dan programma’s waarbij je echt helemaal los komt uit jouw en jullie werkelijkheid. De avonden trek ik mij eventueel in over leg terug en dan heb je de boot volledig voor jezelf. Het doel is tot rust en nieuwe inzichten te komen.

Ik neem je mee uit je wereld van beperkingen en neem je meer naar een andere omgeving zodat je brein meer open komt te staan om nieuwe kennis op te doen. Je brein zal zich in de buitenlucht meer ontvankelijk openen en zodat je onbewust uit patronen en sleur stapt. Mogelijke beperkingen tot een minimum terugdringen. Ik stel een zeilboot ter beschikking waar we samen een dag of zelfs een paar dagen mee weg zullen gaan.

Een rondje Texel, een verblijf op de Zeeuwse meren, meedoen aan een wedstrijd voor het competitie gevoel of in de haven voor een periodiek gesprek. In sommige gevallen inclusief de overnachting, eventueel samen met je partner of collega/aandeelhouder/directielid.

Of dit nu werk gerelateerd is (visie,aansturing,groepsdynamiek), relationeel (je blijft samen een paar nachtjes achter op de boot) of dat het gaat dat je mij vraagt je kind weer op de rails te krijgen (we zijn samen twee nachtjes weg). Ik neem jou, je medewerker of je kind, met een vastgesteld doel een paar dagen mee uit de sleur en omgeving en garandeer je dat je met een andere kijk op het leven terug komt en antwoorden hebt op de vragen die je had. Dat je weet wat je kunt doen en weet wat je tegenhoud en wat je kunt doen om je eigen barrières te overbruggen. Nu ben ik op een voorbereidende manier bezig, ik ontwikkel programma’s en toets deze aan de markt behoeftes en overleg met andere coaches.

Door mijn eigen ervaringen weet ik dat een mens echt tot veel meer in staat is als wij nu denken, en dat het denken dat we dat niet zouden kunnen, de enige beperking is om te gaan ervaren dat het wel kan. We kunnen veel makkelijker ons gedrag veranderen als we de meerwaarde zien en leren het snelst in een veilige en verfrissende omgeving. Je moet bij mij zijn als je denkt of zou willen ervaren of jij ook snel tot verandering zou willen komen.

Meer interesse om nu al een traject te volgen? Neem dan gerust eens contact met mij op, ik vertel er graag over!

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

Wanneer leer jij makkelijker? Als je tijd hebt, of als je geen tijd hebt?

We maken als mens veel mee in ons leven. De een hele heftige dingen de ander iets minder heftige dingen. Ben jij je bewust hoe dat jouw leven beïnvloed?

We zijn het enige levende wezen op aarde met een ‘zelf bewust zijn’, waarom zijn we daar dan niet in geschoold?

Lees meer…

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende artikelen:

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”