Mijn plannen voor de toekomst

De gedachte "Ik kan niet" is de enige beperking

Een mens is tot meer in staat als wij nu denken

Toekomstplannen

He is fijn om te weten als je een persoon om hulp vraagt, wie die persoon is, hoe die in het leven staat, hoe die werkt maar in mijn ogen ook om te weten waar die persoon mee bezig is.

Soms zijn mensen helemaal vast gelopen, of willen mensen in een kort tijdsbestek een grote verandering.  Daarnaast krijg ik vaker de vraag om te coachen in een volledig transitietraject.

Afgelopen jaren zonder eigen praktijkruimte gewerkt. Ik maakte in de basis afspraken aan huis, bij klanten op het werk, in foyers van hotels en deed wandelsessies buiten. Echter liep ik er zo nu en dan tegen aan dat deze opties niet toch niet toereikend waren. Ik miste voor sommige situaties een eigen praktijkruimte.

Uitgangspunt

Nu is het zo dat 4 muren in de zin van een kamer als praktijkruimte niet bij mij passen. Het voelt voor mij beperkend en het beperkt in mijn ogen ook de mensen die bij mij komen. 4 muren ontnemen een gevoel van ruimte/vrijheid wat voor een gewenste open mindset zorgt en maakt ons een soort passief. Nadenkend over wat er dan wel zou passen ben ik op een schip terechtgekomen. Nu is het zo dat ik sinds augustus 2020 een schip in Nederland heb, ik heb dit schip uit Spanje hier naartoe gevaren, een tocht die me nog bewuster heeft gemaakt van mezelf.
Dat schip kent echter licht achterstallig onderhoud is gedateerd (1965) en vraagt daarnaast wat grootschalige aanpassingen mbt indeling als ik het als werkschip wil inzetten. Daar ga ik komende maanden een deel van mijn tijd aan besteden.

Het schip

Het schip biedt een ruimte met veel daglicht waar we kunnen afspreken wat een een gevoel van openheid geeft, en omdat het afwijkt van wat je gewend bent, draagt alleen het over een steiger al bij aan een open mindset. En dat helpt jou om de problemen die je ervaart anders te kunnen gaan zien en/of te beleven. het draagt bij aan effectiviteit, juist wat ik voor ogen heb.
Ik heb dus een ruimte die we kunnen gebruiken om jou te helpen, maar die in mijn ogen nog niet tip top op orde is. Toch wil ik het aanbieden. Ik biedt het nog niet heel actief aan, maar als het voor jou of jullie een passend alternatief is hoor ik dat graag. Het schip ligt in een Jachthaven in Rhoon. Mocht dat niet aanspreken kan een van de andere opgegeven opties/locaties natuurlijk ook.

Intensive trajecten

Mijn trajecten zijn op zich al intens als je mijn werkwijze vergelijk met die van andere coaches. Dat ontstaat omdat ik dicht bij de essentie zit. Mensen ervaren dagelijks verbijstering, ongeloof en hoofdpijn. In mijn ogen een goed teken, er gebeurd dus veel :). Toch is een mens in mijn ogen tot nog meer in staat, als we ons daarop instellen en een omgeving creereren die ons daarbij kan helpen. Vanuit die gedachte biedt ik ook intensieve trajecten aan.  Die trajecten zijn gefocust op intensieve relatietherapie, intensieve liefcoaching en zelf-manifistatie. Die laatste is een beetje zweverig misschien, maar hij triggert je wel :)  Alles is gefocust op de kracht van het zelfbewustzijn, welke er al is. Deze trajecten vinden plaats op het schip, los van de realiteit waarin jij leeft.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jou? Leg dan even contact, ik vertel er graag meer over en stem het dan af op jouw/jullie persoonlijke behoefte, verlangen of wensen!

Hieronder kun je mijn beschikbaarheid zien en je afspraak inplannen op een tijd die voor jullie schikt.

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 76 beoordelingen

Wanneer leer jij makkelijker? Als je tijd hebt, of als je geen tijd hebt?

We maken als mens veel mee in ons leven. De een hele heftige dingen de ander iets minder heftige dingen. Ben jij je bewust hoe dat jouw leven beïnvloed?

We zijn het enige levende wezen op aarde met een ‘zelf bewust zijn’, waarom zijn we daar dan niet in geschoold?

Lees meer…

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”