Mijn plannen voor de toekomst

De gedachte "Ik kan niet" is de enige beperking

Een mens is tot meer in staat als wij nu denken

Toekomstplannen

Ik deel mijn plannen omdat het jou kan helpen meer van mij te begrijpen. De plannen die ik heb komen voort uit een combinatie van de behoeftes die de klanten uitspreken en de doelstellingen die ik heb om alsmaar effectiever ondersteuning bieden. Mijn uitgangspunt is namelijk dat een mens veel meer kan als we tot op heden denken.

Ik ben in een stadium om de diensten die ik aanbied, als een pakket aan te bieden in een intensief en kort tijdsbestek. Je moet hierbij denken aan een relatietherapieweekend, een week intensieve lifecoaching of een aantal sessies met je MT leden op een zeilschip.

Je komt dan even los uit jouw en jullie werkelijkheid. De avonden trek ik mij in overleg terug en dan heb je de boot volledig voor jezelf. Het doel is tot rust en nieuwe tot inzichten te komen. Vaak ben je ook moe na een sessie, en kun je gelijk lekker even bijkomen.

Ik neem je mee uit je wereld van beperkingen en neem je meer naar een andere omgeving zodat je brein meer open komt te staan om nieuwe kennis op te doen. Je brein zal zich in de buitenlucht meer ontvankelijk openen en zodat je onbewust uit patronen en sleur stapt.

Een rondje Texel, een verblijf op de Zeeuwse meren, meedoen aan een wedstrijd voor het competitie gevoel of in de haven voor een periodiek gesprek. In sommige gevallen inclusief de overnachting, eventueel samen met je partner of collega/aandeelhouder/directielid.

Of dit nu werk gerelateerd is (visie,aansturing,groepsdynamiek), relationeel (je blijft samen een paar nachtjes achter op de boot) of omdat je mij vraagt je kind weer op de rails te krijgen (we zijn samen twee nachtjes weg). Ik neem jou, je medewerker of je kind, met een vastgesteld doel een paar dagen mee uit de sleur en omgeving en garandeer je dat je met een andere kijk op het leven terug komt en antwoorden hebt op de vragen die je had. Dat je weet wat je kunt doen en weet wat je tegenhoud en wat je kunt doen om je eigen barrières te overbruggen. Nu ben ik op een voorbereidende manier bezig, ik ontwikkel programma’s en toets deze aan de markt behoeftes en overleg met andere coaches.

Je moet bij mij zijn als je denkt of zou willen ervaren dat ook jij snel tot verandering kunt komen! Ik verleg de grenzen!

Meer interesse in een traject? Neem dan gerust eens contact met mij op, ik vertel er graag over!

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 49 beoordelingen

Wanneer leer jij makkelijker? Als je tijd hebt, of als je geen tijd hebt?

We maken als mens veel mee in ons leven. De een hele heftige dingen de ander iets minder heftige dingen. Ben jij je bewust hoe dat jouw leven beïnvloed?

We zijn het enige levende wezen op aarde met een ‘zelf bewust zijn’, waarom zijn we daar dan niet in geschoold?

Lees meer…

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”