Online Coaching

Online Coaching

Online coaching heeft voordelen

Online coaching

We raken steeds meer vertrouwd met online coaching en de oplossingen daaromheen. Ik heb daarvoor ook een online coaching mogelijkheid ontwikkeld. De programma’s die ik lever zijn ook online af te nemen. Ik maak daarvoor bij voorkeur gebruik van google meet, omdat mijn systeem daarop is ingesteld.

Voordelen

Online coaching heeft een standaard aantal bekende voordelen, ik zie als inhoudelijk voordeel dat mensen anders het gesprek in gaan. Je laat de ander makkelijker uitpreken bijvoorbeeld en de aandacht is meer gericht op wat de ander zegt. Mensen luisteren bij online coaching beter. Daarnaast zit er een bepaalde vorm van rust in die ik als prettig ervaar. Ook is het uitwisselen van informatie directer, het is makkelijker en natuurlijker om informatie op een scherm aan te bieden. Dat maakt dat vanuit digitaliseren, er meer informatie voorhanden is zonder dat een scherm inbreuk doet op de setting.

Nadelen online coaching

Het nadeel is dat het gevoel in het gesprek anders op gang komt en dat is even wennen,  wat doorgaans in het gesprek wel als vanzelf ontstaat. Ook zijn er hybride combinaties mogelijk. Dan doen we bijvoorbeeld een eerste gesprek online, en tijdens het traject één of twee sessies op een locatie halverwege. Dat werkt ook heel prettig, of dat juiste de laatste gesprekken online zijn omdat het dan doorgaans ook gaat om het herhalen van informatie of dat we even kort een sessie hebben om even bij te praten.

Mocht je vragen hebben, hoor ik het graag, ik ben graag voor jou van betekenis.

Martin Goedknegt, Life- en relatiecoach vanuit Zelfbewustzijn

Hieronder kun je mijn beschikbaarheid zien en je afspraak inplannen op een tijd die voor jullie schikt.

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 74 beoordelingen

Online coaching

Online coaching is voor veel mensen een uitkomst. Ik help mensen en relaties op de diverse locaties in en buiten Nederland. Neem contact op voor de ervaringen.

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”