praktijkruimte

Tijd maakt geen verschil

Wat je doet in die tijd wel

Praktijkruimte

Eenmaal de beslissing gemaakt om een gesprek met mij aan te gaan, heeft je al over een drempel gezet. Zeker in het begin is het idee van een gesprek best spannend voor jou.

Een standaard “witte councelings ruimte met een sofa een stoel” past niet bij mij, toch is er ook een behoefte naar een fijne plek om af te spreken als mensen dat niet thuis willen.  Ik hou van authenticiteit, een eigen plek, stilte en een plek waar jij en ik ons even los kunnen komen van alles om ons heen. Een omgeving die helpt aandacht te houden bij de vragen die spelen. Zo’n plek heb ik sinds begin 2020, in de vorm van een zeilschip. Een klassieke, waardige motorsailer uit 1965 welke ik gaande weg in haar glorie aan het herstellen ben.

Je komt als je bij mij in de praktijkruimte komt, in een situatie die jij waarschijnlijk niet gewend bent. Een boot, een steiger, midden in een natuurgebied, even buiten en uit de stad. Even anders als anders, geniet daarvan :)!

De locatie wordt als positief ervaren, en eenmaal aan boord, zitten we even in een andere werkelijkheid. Daar heerst een authentieke rust, zijn we los van de realiteit en ga je ervaren dat er echt even de tijd genomen kan worden.

De locatie voor je navigatie

Het is raadzaam het even te lezen allemaal, om te voorkomen dat je niet meer weet wat je moet doen als je er bent, of om te voorkomen dat e het niet kunt vinden. Het schip ligt in een jachthaven vlakbij de plaats “Rhoon”.

Om daar te komen moet je de volgende locatie hebben: https://goo.gl/maps/xvdqApN44tq38qhEA

Mocht de link niet werken kun je naar de volgende locatie navigeren:

Havendam 23, Rhoon (lees verder)

Wat je niet moet doen!

Je moet niet de hoofdingang hebben. Dat ziet eruit als een groen hek en slagbomen met gele zuilen om de parkeerpas tegenaan te houden.

Je neemt voor de slagbomen (pakweg 40 meter) de laatste kruising de weg aan de linkerhand, parkeerterijn rhoonse grienden op. je rijdt dan het oude Maaspad met een groot parkeerterrein waar je links en rechts kunt parkeren. Rijd deze parkeerplaats op en hier rij je tot bijna het einde door 4/5 deel. Je ziet aan het einde van deze weg een wit rode slagboom. Je stopt als je aan de rechterkant een smal voetpad ziet wat door de dijk heen loopt. Doorgaans staan hier ook auto’s geparkeerd, dus rijdt er niet voorbij.

Parkeergelegenheid is gratis en ruim aanwezig. Als je daar bent geparkeerd loop je door de dijk heen, naar het water, dan zie je een grijs voetgangershek, waar als je naar links gaat, een natuurgebied de ‘Rhoonse grienden’ in loopt. Bel mij even als je voor het hek staat, dan doe ik dat op afstand open.

De rechte steiger die voor je licht loop je op (2 min), en dan net na de knik die dit steiger maakt naar rechts, wacht ik je op op het achterschip. Tot Dan!

Voorbereiden?

Mocht je je willen voorbereiden op het gesprek, helpt het als je mijn blogs doorleest. Veel wat ik zeg heb ik daar verwoordt, en dat zorgt voor herkenning tijdens het gesprek. De blogs vindt je hier: Blog

Ik zie uit naar het gesprek, tot snel!

Martin.

Hieronder kun je mijn beschikbaarheid zien en je afspraak inplannen op een tijd die voor jullie schikt.

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 76 beoordelingen

Als je eenmaal voor een coach kiest, gaan andere waarden spelen. Bijvoorbeeld dat je je veilig moet voelen, dat je begrepen wordt en dat je je goed voelt.

Ik zal alles op alles om al die waarden maximaal in te vullen. Mede daarom bestaat mijn praktijkruimte uit een schip.

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”