praktijkruimte

Tijd maakt geen verschil

Wat je doet in die tijd wel

Praktijkruimte

Eenmaal de beslissing gemaakt om een gesprek met mij aan te gaan, heeft je al over een drempel gezet. Zeker in het begin is het idee van een gesprek best spannend voor jou.  We hebben het als je eenmaal deze pagina leest, gehad over de locatie, en dan heb je aangegeven dat je liever niet thuis een afspraak maakt.

Een standaard “witte councelings ruimte met een sofa een stoel” past niet bij mij.  Ik hou van authenticiteit, een eigen plek, stilte en een plek waar jij en ik ons even los kunnen komen van alles om ons heen. Een omgeving die helpt aandacht te houden bij de vragen die spelen. Zo’n plek heb ik sinds begin 2020, in de vorm van een zeilschip. Een klassieke, waardige motorsailer uit 1965 welke ik gaande weg in haar glorie zal herstellen. Dit schip heb ik persoonlijk varend over de verschillende zeeën en oceanen uit zuid Spanje naar Nederland gehaald.

Je komt dan in een situatie die jij waarschijnlijk niet gewend bent. Een boot, een steiger, echt buiten en uit de stad. Even anders als anders, geniet daarvan :)! Dat gevoel start waarschijnlijk al als je de auto uitstapt en voor het hek staat om mij te bellen.

Aan boord, zitten we even in een andere werkelijkheid. Daar heerst een authentieke rust, zijn we los van de realiteit en ga je ervaren dat er echt even de tijd genomen kan worden.

De locatie voor je navigatie

Het schip ligt in een jachthaven vlakbij de plaats “Rhoon”.

Om daar te komen moet je de volgende locatie hebben: https://goo.gl/maps/xvdqApN44tq38qhEA

Mocht de link niet werken kun je naar de volgende locatie navigeren:

Havendam 23, Rhoon

Wat je niet moet doen!

Je moet niet de hoofdingang hebben. Die ziet eruit als een groen hek en slagbomen met gele zuilen om de parkeer pas tegenaan te houden.

Je neemt voor de slagbomen (pak weg 40 meter) de laatste kruising de weg aan de linkerhand. Het oude Maaspad met een groot parkeer terrein wara je links en rechts kunt parkeren. Je rijd dan deze parkeerplaats op, en hier rij je tot bijna het einde door 4/5 deel. Je ziet aan het einde van deze weg een wit rode slagboom. Je stopt als je aan de rechterkant een voetpad ziet wat door de dijk heen loopt. Doorgaans staan hier ook auto’s geparkeerd

Parkeergelegenheid is gratis en ruim aanwezig. Als je daar bent geparkeerd loop je door de dijk heen, naar het water, dan zie je een grijs voetgangers hek, waar als je naar links gaat, een natuurgebied de ‘Rhoonse grienden’ in loopt. Bel mij even als je voor het hek staat, dan doe ik dat op afstand open.

De rechte steiger die voor je licht loop je op (2 min), en dan net na de knik die dit steiger maakt naar rechts, wacht ik je op op het achterschip. Tot Dan!

Voorbereiden?

Mocht je je willen voorbereiden op het gesprek, helpt het als je mijn blogs doorleest. Veel wat ik zeg heb ik daar verwoordt, en dat zorgt voor herkenning tijdens het gesprek. De blogs vindt je hier: Blog

Ik zie uit naar het gesprek, tot snel!

Martin.

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 74 beoordelingen

Als je eenmaal voor een coach kiest, gaan andere waarden spelen. Bijvoorbeeld dat je je veilig moet voelen, dat je begrepen wordt en dat je je goed voelt.

Ik zal alles op alles om al die waarden maximaal in te vullen. Mede daarom bestaat mijn praktijkruimte uit een schip.

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”