Relatie beeindigen

Wil jij dat het anders wordt?  Wie moet dat dan doen?

Zorg voor controle over je eigen leven, dat is mogelijk!

De Relatie beëindigen

Als  het voor jullie belangrijk is goed met elkaar om te kunnen gaan na het beëindigen van de relatie,   dan kan ik helpen. Dit door transparantie en zelfbewustzijn.

Als een van de twee een relatie niet meer wil, is de relatie die je had ten einde, per direct! We denken dat we een relatie moeten beëindigen, maar in de praktijk is dat al gebeurd. Wat we werkelijk zoeken is hoe je kunt omgaan met je eigen emoties en het gevoel van onrecht.

Dit is de eerste periode heel moeilijk omdat er veel emotie en gevoel in het spel komt en dat er veel onduidelijkheid is.  Je hebt namelijk geen idee waar je mee te maken hebt, en wat er nu eigenlijk allemaal met jou gebeurd. Dat herken je, omdat je al snelde ander zult verwijten dat je in deze situatie terecht bent gekomen.

Door anders naar de problematiek te kijken en je bewust te worden van wat er speelt, kun je het proces met minder emotie en vooral ook in kortere tijd afronden. Hier zet ik mij voor in. Ik weet waar je als mens mee te maken krijgt en wat je helpt om met moeilijke situaties om te gaan. Ik weet wat de impact van uit elkaar gaan is en in welke fases jullie al hebben gezeten.

Ook weet ik wat je helpt om beter met moeilijke situaties om te gaan.

Ik richt me voornamelijk bij het uit elkaar gaan op de menselijke kant, ik kan helpen om te zorgen dat er begrip komt en heb partners de financiële en juridische kant kunnen belichten.

Beide verantwoording kunnen nemen voor je gedrag en leren omgaan met de emoties maakt verschil, verschil in zelf bewustzijn.

Zou het bijvoorbeeld geen verschil maken als je wist dat de partner die weggaat een ander nodig heeft om bijvoorbeeld eigenwaarde te compenseren? En als je zou weten dat dat in jouw relatie ook altijd al heeft gespeeld, heb je er wel eens over nagedacht welk beslag dat eigenlijk op jouw heeft gelegd?

Lees hier meer over mijn werkwijze en de toegepaste technieken.

Alles heeft twee zijden, zorg ervoor dat je de zijde te zien krijgt waar jij iets aan hebt, dat maakt een enorm verschil!

Neem contact op voor jullie specifieke vraag, ik neem er de tijd voor.

Hieronder kun je mijn beschikbaarheid zien en je afspraak inplannen op een tijd die voor jullie schikt.

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 74 beoordelingen

DE reservering is gelukt, ik ben onderweg

We maken als mens veel mee in ons leven.

De een hele heftige dingen de ander iets minder heftige dingen.
Ben jij je bewust hoe dat jouw leven beïnvloed?

We zijn het enige levende wezen op aarde met een ‘zelf bewust zijn’, waarom zijn we daar dan niet in geschoold?

Lees meer…

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”