Relatietherapeut Vlaardingen

Relatietherapie Vlaardingen

ZELFbewustzijn maakt het verschil!

Relatietherapeut Vlaardingen (eigen praktijk)

Als relatietherapeut Vlaardingen ben ik met een eigen zelfstandige praktijk, al jaren van dienst voor mensen die met relationele vraagstukken zitten. Ik ervaar tijdens het geven van relatietherapie dat er verschillende problemen zijn die oorzaak vormen van relatieproblemen. Veel van die problemen worden opgelost, en zijn vaak in de essentie anders als wat de mensen zelf denken.

Veel voorkomende relatieproblemen zijn in de ogen van de mensen een communicatie probleem, geschonden vertrouwen of twijfels of mensen wel echt bij elkaar passen.  De relatie bevindt zich dan enkel nog op vriendschapsniveau of een van de partners gaat vreemd of een van de partner is vreemdgegaan. In dit soort gevallen leggen we snel de schuld bij de ander neer, terwijl van schuld eigenlijk niet te spreken is, maar de oorzaak ook echt deels bij jou ligt.

Tijdens mijn coachingstrajecten gaan we snel en verrassend effectief aan de slag. We halen in de eerste sessie de oorzaak van een probleem naar boven en gaan er daarvandaan voor zorgen dat jij en je partner elkaar weer kunnen gaan vinden.

Zelfonderzoek

Wanneer het moment is bereikt dat je binnen je relatie meer problemen ervaart dan plezier, ervaar je dat het tijd is om stappen te ondernemen.  Wanneer er sprake is van onbegrip, woede en ruzie binnen de relatie heb je met machteloosheid te maken. Je weet het niet meer. Je hebt waarschijnlijk al van alles geprobeerd en nu is het tijd vanuit een andere hoek eens informatie in te winnen. Dat kun je doen met een vriend of vriendin, maar zij zijn beperkt en onbedoeld ook bevooroordeeld. Een coach maakt dan verschil.

Jaren lang, full time bezig met relaties, dan heb je inmiddels een brede invalshoek. Vanuit die kennis maak ik inzichtelijk dat de oorzaak ook bij jezelf ligt, maar heel anders als dat jij dacht. Ik heb ervaren dat zelfbewustzijn het verschil maakt, bewust worden van eigen gedrag, denken en eigen gevoel. Als coach zal ik je tijdens de relatietherapie dan ook als individu begeleiden. Ik leer jou nieuwe kennis aan in het belang van jouw en jullie doelstelling.

Relatietherapeut, technieken en werkwijze

Voor de relatietherapie maak ik gebruik van verschillende technieken. Ik richt me sterk op het individu en zie een relatie als een gevolg van individuen. Ik pas mijn manier van werken aan op jou als persoon, en dat merk je gelijk in het eerste gesprek. Ik zit er eenvoudig, scherp en direct in. We voeren geen moeilijke en zware gesprekken, ik biedt je inzicht en mogelijkheden. Elke situatie en ieder persoon is verschillend en daar horen ook weer andere technieken bij, ik ben breed georiënteerd. Aan de hand van onder andere jouw unieke probleemstelling kies ik vervolgens de methode die hier het beste bij past. n.

Door middel van een coachingstraject van gemiddeld twee maanden, zorgen we er samen voor dat je de controle terugkrijgt over je eigen leven met positief effect op de relatie tussen jou en je partner. Binnen het traject zullen we zes uitgebreide gesprekken voeren van ongeveer twee uur. Het traject ziet er als volgt uit:

  • 1e gesprek – Kennismaking en probleemstelling
  • 2e gesprek – Uitdiepen persoonlijke ervaringen
  • 3e gesprek – Dieper naar de kern (gevoel)
  • 4e gesprek – Wat kan er voor jou anders en hoe gaan we dit bereiken
  • 5e gesprek – Gevoel opzoeken en de verandering
  • 6e gesprek – Eigen maken en delen

Relatietherapeut Vlaardingen

Ik biedt relatietherapie aan in Vlaardingen. Ik maak de afspraken bij de mensen thuis, in mijn praktijk locatie in rhoon, of een wandeling in de polder. Voor de therapie heeft het mijn voorkeur om bij iemand thuis af te spreken, dan ervaar ik dat het meest effectief ben omdat ik het meeste aan informatie meekrijg. Het belangrijkste is dat we een plek opzoeken, waar jij je op je gemak voelt. Wel maak ik graag tekeningen tijdens sessies om het een ander goed duidelijk te weergeven en dan is het natuurlijk het meest praktisch om binnen te werken.

Kies voor jezelf en onderneem actie

Start verandering vandaag. Neem zonder enige verplichting contact op via het contactformulier op de website, bel naar 06 40 915 925 of stuur een e-mail naar martin@zelfbewustzijn.nl. Als we een afspraak maken heb je daar in het eerste gesprek al iets aan. Dat is in de praktijk al zo vaak gebleken, dat ik daar ook een garantie op kan afgeven. Mocht je nog twijfelen, lees dan bij google de ervaringen even!

Ik ben benieuwd wat jij doet, je zit tenslotte niet voor niets deze tekst te lezen. :)

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 72 beoordelingen

We maken als mens veel mee in ons leven.

De een hele heftige dingen de ander iets minder heftige dingen.
Ben jij je bewust hoe dat jouw leven beïnvloed?

We zijn het enige levende wezen op aarde met een ‘zelf bewust zijn’, waarom zijn we daar dan niet in geschoold?

Lees meer…

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”