Relatietherapie Delft

Bewustzijn maakt het verschil

Relatietherapie Delft

Je relatie verloopt al een tijd niet meer zoals gewenst. Misschien is er sprake van irritatie, woede of veel verdriet. Je wilt er graag iets aan doen, maar jullie komen er met zijn tweeën niet uit. Als relatiecoach heb ik inmiddels al heel veel stellen mogen helpen en ga ik graag met jou of jullie samen in gesprek. Tijdens mijn sessies merk ik vaak dat de problematiek een combinatie van verschillende factoren is. In plaats van naar jullie als stel, kijk ik ook vooral naar jou als individu. Samen kijken we naar wat jij anders zou kunnen doen voor het verbeteren van jullie relatie. Maar tegelijkertijd zorgen we ervoor dat jij jezelf hierbij niet verliest. Zelfbewustzijn vormt het belangrijkste thema van de sessies.

Samengesteld gezin

Relatieproblemen vormen meestal niet alleen problemen voor stellen, ofwel twee mensen. Vaak zijn er ook kinderen bij betrokken en is er een heel gezin, of samengesteld gezin dat lijdt onder de situatie. Zo kan het zijn dat je een relatie bent begonnen met een nieuwe partner die al meerdere kinderen heeft uit een vorige relatie. Of jullie hebben zelf samen al kinderen gekregen. Ook in deze situaties stel ik de individuele vraag centraal. Doormiddel van het stellen van precies de juiste vragen en het voeren van de juiste gesprekken bereiken we de kern. De oorzaak van jullie relatieproblemen. Bij Zelfbewustzijn gaan we tijdens de sessies actief met deze resultaten aan de slag en buigen we problemen om tot oplossingen.

Grote veranderingen in je leven

Tijdens mijn sessies merk ik dat grote veranderingen in iemands leven onder andere oorzaak kunnen zijn van relatieproblemen. Denk hierbij aan veranderingen op je werk, sterfgevallen, verhuizen of vreemdgaan binnen een relatie. Deze veranderingen hebben vaak meer invloed dan je denkt. Mensen ervaren bij dit soort veranderingen vaak ontzettend veel stress en onbewust wordt gedrag hierdoor ook langzaam beïnvloed.

Vaak denken mensen zelf wel te weten waar de oorzaak ligt of weten ze stiekem best dat ze bepaalde dingen anders zouden kunnen doen. Als professionele coach kan ik je helpen de daadwerkelijke oorzaken boven water halen. Oorzaken waar je waar je zelf van tevoren nooit aan hebt gedacht. Tijdens de sessies gaan we op zoek naar oplossingen vanuit het individu. Het lijkt heel eenvoudig om bepaalde gewoontes af te leren. Echter blijkt dit in de praktijk soms moeilijker dan gedacht. Maar met de juiste werkwijze en technieken help ik je onder persoonlijke begeleiding weer in de goede richting.

Jouw persoonlijke life coach

Soms gebeuren er dingen in je leven die je letterlijk onderuit kunnen halen. Als persoonlijke life coach help ik je graag weer op de goede weg. Tijdens mijn coachingsgesprekken staat zelfbewustzijn centraal. Aan de hand van jouw individuele situatie stellen we een plan van aanpak op en gaan we actief aan de slag. Tijdens de sessies doorbreken we negatieve patronen, houden we ons bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling en zorgen we ervoor dat je toekomst weer positief inziet. Dit heeft niet alleen een positief effect op jezelf, maar ook op je omgeving en je relaties.

Professionele relatietherapie nodig in Delft?

Ben jij op zoek naar professionele relatietherapie in Delft? Ook in de omgeving Delft bied ik relatietherapie of individuele therapie aan. Ben je benieuwd wat ik voor jou als individu of voor jullie als stel kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Licht jouw persoonlijke situatie toe in het contactformulier op de website, bel naar 06 40 915 925, of stuur een e-mail naar martin@zelfbewustzijn.nl.

DE reservering is gelukt, ik ben onderweg

We maken als mens veel mee in ons leven. De een hele heftige dingen de ander iets minder heftige dingen. Ben jij je bewust hoe dat jouw leven beïnvloed?

We zijn het enige levende wezen op aarde met een ‘zelf bewust zijn’, waarom zijn we daar dan niet in geschoold?

Lees meer…

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”