Relatietherapie in Rotterdam

Relatietherapie in Rotterdam

ZELFbewustzijn maakt het verschil!

RELATIETHERAPIE IN ROTTERDAM

Ben jij op zoek naar relatietherapie in Rotterdam? Ik help je graag! Relatieproblemen komen steeds vaker voor. Meer en meer stellen ondervinden problemen binnen een relatie. Gelukkig trekken stellen tegenwoordig sneller aan de bel.

Ik help koppels die langer samen zijn, maar ook stellen die nog niet zo lang bij elkaar zijn. In welk stadium een relatie zich bevindt maakt eigenlijk niet zoveel uit, relatieproblemen doen zich voor om allerlei redenen. De sleutel tot het oplossen van veel problemen is in mijn ogen jezelf en de ander beter gaan begrijpen. Het vergroten van jouw eigen ZELFbewustzijn, dit in tegenstelling tot wat jij waarschijnlijk denkt, dat de ander het anders moet doen. Wanneer jij je meer bewust gaat worden en leert omgaan met verschillende aspecten in je leven, kunnen problemen worden voorkomen.

TRENDS IN RELATIES

Momenteel zie ik sterke veranderingen in de manier waarop mensen relaties met elkaar aangaan. Dit heeft verschillende oorzaken. Mensen willen bijvoorbeeld onafhankelijker in het leven staan of zijn op zoek naar meer vrijheid. Tegelijkertijd stellen we meer eisen aan de relatie als vroeger. We willen meer gelijkwaardigheid, maar het nevenaspect is dat de aantrekkingskracht dan afneemt.  Daarnaast zijn we vaak niet meer per se bij elkaar vanwege overtuigingen vanuit geloof of traditie. Mensen zijn samen omdat ze gedeelde interesses hebben en een speciaal soort verbinding met elkaar zoeken. Helaas neemt het aantal echtscheidingen steeds meer toe, en vinden we dat meer en meer gewoon. Maar als er kinderen bij betrokken zijn, zien we dat ineens anders. Stellen wisselen makkelijker van partner en het aantal buitenechtelijke relaties stijgt. Mensen groeien uit elkaar, krijgen andere interesses of willen een compleet andere invulling geven aan een relatie. Het gevolg is relatieproblematiek.

EERST NAAR JEZELF KIJKEN

Volgens mijn visie is het zelfbewustzijn de sleutel om problemen op te lossen, waaronder relatieproblemen. Vaak denken we over een goede dosis zelfkennis te beschikken, in de praktijk echter is dat niet zo. En laat zelfkennis nou net een van de basis begrippen zijn voor een goede relatie. Zo is het van belang dat ieder individu beschikt over voldoende eigenwaarde, zelfkennis en zelfvertrouwen. Als dat niet zo is, is er een ongelijkwaardige relatie, en dat geeft wrijving.

Graag ga ik met jou of met jullie samen op zoek naar de kern van jullie relatie. Wat zoeken jullie beiden in een relatie? En wat kunnen jullie allebei als individu betekenen voor jullie relatie? Naarmate er jaren voorbijgaan is er sprake van persoonlijke verandering. Zoals de omgeving waar je leeft, je interesses, de mensen met wie je omgaat of je werk. Dit betekent dat jij als persoon veranderd, althans jij je gedrag veranderd. Voor een goede en gezonde relatie is het daarom belangrijk jezelf ook weer opnieuw te ontdekken.

WERKWIJZE EN HET BELANG VAN BEWUSTWORDING

Ik geef in allerlei plaatsen therapie. Zo kun je ook bij mij terecht voor relatietherapie in Rotterdam. Het liefst werk ik in de omgeving van de mensen die ik help omdat ik dan sneller de sfeer proef. Ook is het soms handig om af te spreken op een locatie waar iemand zich echt op zijn/haar gemak voelt. In de praktijk merk ik dat de therapiesessies hierdoor het beste verlopen. Over een periode van maximaal drie tot vier maanden komen we bij elkaar in een aantal sessies. Deze sessies duren elk ongeveer 2 uur. Tijdens deze twee uur nemen we alle tijd om je zelfbewustzijn steeds iets meer te vergroten. Je zult ervaren dat je na een aantal sessies al een ontzettend groot verschil merkt, dat lees je ook terug in de reviews. Wil je weten welke onderwerpen we behandelen gedurende deze sessies? Bekijk dan mijn werkwijze.

OP ZOEK NAAR RELATIETHERAPIE IN ROTTERDAM?

Is het punt aangebroken dat je vastloopt in je relatie, en wil je daar verandering in? Dan ben je bij mij aan het goede adres, ook voor relatietherapie in Rotterdam! Wacht niet te lang met het betrekken van een externe, en onderneem actie om je relatieproblemen op te lossen. Vaak zijn het de kleine dingen, die grote veranderingen teweegbrengen. En ik maak graag samen met jou inzichtelijk wat deze kleine dingen in jullie situatie zouden kunnen zijn.

Neem gerust contact op via het contactformulier op de website, stuur een e-mail naar martin@zelfbewustzijn.nl, bel of stuur een app naar 06 40 915 925. Aan de hand van jouw specifieke situatie vertel ik je graag meer over de mogelijkheden en kunnen we een plan van aanpak opstellen.

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 41 beoordelingen

DE reservering is gelukt, ik ben onderweg

We maken als mens veel mee in ons leven.

De een hele heftige dingen de ander iets minder heftige dingen.
Ben jij je bewust hoe dat jouw leven beïnvloed?

We zijn een levend wezen met een ‘zelf bewustzijn’, waarom doen je daar zo weinig mee?

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”