Relatietherapie Maassluis

Relatietherapie Maassluis

Zelfbewustzijn maakt het verschil!

RELATIETHERAPIE MAASSLUIS

Heb jij het punt in je relatie bereikt dat het niet goed werkt of voor je gevoel zelfs helemaal niet meer? Dan help ik jou en je partner graag om samen te zoeken naar een oplossing. Bij problemen in een relatie wordt vaak naar de ander gewezen, toch blijkt dat het ook erg van belang is om goed en eerlijk naar jezelf als individu te kijken. Tijdens mijn jarenlange ervaring als therapeut heb ik gemerkt is dat de oplossing vaak evengoed bij jezelf ligt, als bij de ander.

VEEL VOORKOMENDE RELATIEPROBLEMEN

Relatieproblemen komen tegenwoordig helaas in bijna iedere relatie wel voor. Zo kan het zijn dat iemand is vreemdgegaan binnen een relatie, relaties zijn meer richting een vriendschap gegroeid, de sleur is er langzaam ingeslopen of je hebt elkaar gewoon niet meer zoveel te vertellen. En hiernaast zijn er nog tal van andere voorbeelden te noemen.

In mijn praktijk kijk ik tegenwoordig eigenlijk nergens meer van op en weet ik met de juiste werkwijze en technieken, deze problemen om te zetten in oplossingen. Zodat je samen weer met plezier en vertrouwen vooruit kunt kijken naar de toekomst.

ZELFBEWUSTZIJN

In tegenstelling tot veel andere therapeuten, benader ik vooral het individu in een relatie. Zonder jezelf te verliezen, bekijk ik wat voor positieve verandering jij in de relatie teweeg kunt brengen. Mensen denken vaak dat ze veel inzicht hebben in zichzelf, maar in de praktijk blijkt dit toch vaak niet het geval.

Vaak kunnen we in de eerste sessie al naar voren halen, waar de pijnpunten liggen. Dit is niet altijd even makkelijk en zorgt soms voor frustratie. Toch kunnen we dit al snel samen ombuigen tot positieve veranderingen. Veranderingen in je eigen gedrag en met als gevolg positieve veranderingen in de relatie tussen jou en je partner.

RELATIETHERAPIE MAASSLUIS

Naast Vlaardingen en omgeving, bied ik ook relatietherapie in Maassluis. Tijdens mijn coachingsgesprekken vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Daarom maak ik het liefst een afspraak bij iemand thuis of op een andere locatie waar je het prettig vind om open te kunnen praten. Echter kunnen we bijvoorbeeld ook naar buiten gaan, de frisse lucht opzoeken en een wandeling gaan maken.

WERKWIJZE EN TECHNIEKEN

De coachingsgesprekken vinden plaats in een traject van vier maanden. En in dit traject voeren in totaal zes gesprekken van twee uur. Het eerste gesprek dient vooral ter kennismaking en proberen we het problemen samen naar boven te halen. In het tweede gesprek gaan we onderzoeken wat je op dit moment precies zelf ervaart. Vervolgens gaan we dieper graven en op zoek naar de kern, het gevoel en gaan we met deze resultaten onderzoeken wat er anders kan. Welke noodzakelijke veranderingen we teweeg kunnen brengen, welke patronen we kunnen doorbreken en hoe we bepaald gedrag eigen kunnen maken. Lees meer over mijn werkwijze en bekijk het uitgebreide stappenplan.

Wanneer we het hele traject hebben doorlopen ben je je meer bewust van jezelf en de gevolgen van je eigen gedrag. Wat vervolgens een grote impact heeft op de relatie tussen jou en je partner. Loop jij ook tegen een probleem aan en vind je het moeilijk om zelfstandig tot een oplossing te komen? Neem dan contact op voor jouw vraag en ik help je graag om samen op zoek te gaan naar de oorzaak. Je neemt eenvoudig contact op via het contactformulier op de website of door te mailen naar martin@zelfbewustzijn.nl. Of bel direct voor een afspraak naar 06 40 915 925. En een app sturen via WhatsApp kan natuurlijk ook!

Hieronder kun je mijn beschikbaarheid zien en je afspraak inplannen op een tijd die voor jullie schikt.

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 76 beoordelingen

DE reservering is gelukt, ik ben onderweg

We maken als mens veel mee in ons leven.

De een hele heftige dingen de ander iets minder heftige dingen.
Ben jij je bewust hoe dat jouw leven beïnvloed?

We zijn het enige levende wezen op aarde met een ‘zelf bewust zijn’, waarom zijn we daar dan niet in geschoold?

Lees meer…

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”