Relatietherapie in Rotterdam

Relatietherapie in Rotterdam

ZELFbewustzijn maakt het verschil!

RELATIETHERAPIE IN ROTTERDAM

Ben jij op zoek naar relatietherapie in Rotterdam, dan zit je hier goed. Ik ben van Rotterdamse komaf, en sta met twee benen op de grond in emotioneel moeilijke vraagstukken.

Relatieproblemen komen vaak voor en  meer en meer stellen ondervinden problemen binnen een relatie. Dit komt door de maatschappelijke veranderingen en veel eisende omgeving. Gelukkig trekken stellen tegenwoordig sneller aan de bel, want wat is er nou eigenlijk aan de hand?

Ik help koppels die lang samen zijn, uit elkaar zijn, elkaar niet echt kunnen vinden en mensen die het niet lukt een relatie aan te gaan of te houden. In welk stadium een relatie zich bevindt maakt eigenlijk niet zoveel uit, relatieproblemen doen zich voor om allerlei redenen en hebben verschillende gronden.

De sleutel tot het oplossen van veel problemen is in mijn ogen jezelf, en de ander beter gaan begrijpen. Het vergroten van jouw zelfbewustzijn. Als je dat beide doet komt er rust. Wanneer jij je meer bewust wordt en leert omgaan met verschillende aspecten in je leven, zullen problemen worden voorkomen en makkelijker worden opgelost als je ze ervaart.

TRENDS IN RELATIES

Momenteel zie ik sterke veranderingen in de manier waarop mensen relaties met elkaar aangaan. Dit heeft verschillende oorzaken. Mensen willen bijvoorbeeld onafhankelijker in het leven staan of zijn op zoek naar meer vrijheid. Tegelijkertijd stellen we meer eisen aan de relatie als vroeger. We willen meer gelijkwaardigheid, maar het nevenaspect is dat de aantrekkingskracht dan afneemt. Want wat is er nou aantrekkelijk als de ander hetzelfde is als ik?

Daarnaast zijn we vaak niet meer per se bij elkaar vanwege overtuigingen vanuit geloof of traditie bijvoorbeeld. Mensen zijn samen omdat ze gedeelde interesses hebben en een speciaal soort verbinding met elkaar zoeken. Helaas neemt het aantal echtscheidingen steeds meer toe, en vinden we dat langzaam aan gewoon. Als er kinderen bij betrokken zijn, zien we dat anders.

EERST NAAR JEZELF KIJKEN

Volgens mijn visie is het zelfbewustzijn belangrijk om problemen op te lossen die je in je leven tegenkomt, waaronder relatieproblemen. Vaak denken we over een goede dosis zelfkennis te beschikken, in de praktijk echter is dat niet zo. En laat zelfkennis nou net een van de basis begrippen zijn voor een goede relatie. Zo is het van belang dat ieder individu beschikt over voldoende eigenwaarde, zelfkennis en zelfvertrouwen. Als dat niet zo is, is er een ongelijkwaardige relatie, en dat geeft altijd wrijving.

Graag ga ik met jou of met jullie samen op zoek naar de kern van de relationele vraag. Wat zoek jij in een relatie? En wat kunnen jij als individu betekenen in de relatie?

WERKWIJZE EN HET BELANG VAN BEWUSTWORDING

Ik geef in verschilleden plaatsen therapie. Zo kun je ook bij mij terecht voor relatietherapie in Rotterdam. Het liefst werk ik in de omgeving van de mensen die ik help omdat ik dan sneller de sfeer proef. Ook is het soms handig om af te spreken op een locatie waar iemand zich echt op zijn/haar gemak voelt. In de praktijk merk ik dat de therapiesessies hierdoor het beste verlopen. Over een periode van maximaal twee tot drie maanden komen we bij elkaar in een aantal sessies. Deze sessies duren elk ongeveer 2 uur. Tijdens deze twee uur nemen we alle tijd om je zelfbewustzijn te vergroten.

Je zult ervaren dat je na een aantal sessies een flink verschil merkt, dat lees je ook terug in de reviews. Wil je weten welke onderwerpen we behandelen gedurende deze sessies? Bekijk dan mijn werkwijze.

OP ZOEK NAAR RELATIETHERAPIE IN ROTTERDAM?

Wacht niet te lang met het betrekken van een externe, en onderneem actie om je relatieproblemen op te lossen. Vaak zijn het de kleine dingen, die grote veranderingen teweegbrengen. En ik maak graag samen met jou inzichtelijk wat deze kleine dingen in jullie situatie zouden kunnen zijn.

Neem gerust contact op via het contactformulier op de website, stuur een e-mail naar martin@zelfbewustzijn.nl, bel of stuur een app naar 06 40 915 925. Aan de hand van jouw specifieke situatie vertel ik je graag meer over de mogelijkheden en kunnen we een plan van aanpak opstellen.

Hieronder kun je mijn beschikbaarheid zien en je afspraak inplannen op een tijd die voor jullie schikt.

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 74 beoordelingen

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media