Relatietherapie in Rotterdam

Relatietherapie in Rotterdam

ZELFbewustzijn maakt het verschil!

RELATIETHERAPIE ROTTERDAM

Ben jij op zoek naar relatietherapie in Rotterdam? Met mijn coaching in zelfbewustzijn heb ik je graag! Helaas zijn relatieproblemen op het moment steeds meer orde van de dag. Steeds meer stellen ondervinden problemen binnen een relatie. Gelukkig trekken veel stellen tegenwoordig vroeg aan de bel. Ik help koppels die al langer samen zijn, maar ook stellen die nog niet zo lang bij elkaar zijn. In welk stadium een relatie zich bevindt maakt eigenlijk niet zoveel uit, relatieproblemen kunnen zich om allerlei redenen voordoen. De sleutel tot het oplossen van veel problemen is zelfbewustzijn. Wanneer je bewust leert omgaan met verschillende aspecten in je leven, kunnen veel problemen worden voorkomen.

TRENDS IN RELATIES

Momenteel zien we veel veranderingen in de manier waarop mensen relaties met elkaar aangaan. Dit heeft verschillende oorzaken. Mensen willen bijvoorbeeld onafhankelijker door het leven gaan of zijn op zoek naar meer vrijheid. Stellen zijn vaak niet meer per se bij elkaar vanwege overtuigingen vanuit geloof of traditie. Mensen zijn samen omdat ze gedeelde interesses hebben en een speciaal soort verbinding met elkaar zoeken. Helaas neemt het aantal echtscheidingen steeds meer toe. Stellen wisselen van partner en het aantal buitenechtelijke relaties stijgt. Mensen groeien uit elkaar, krijgen andere interesses of willen een compleet andere invulling geven aan een relatie.

EERST NAAR JEZELF KIJKEN

Zoals ik eerder al heb genoemd is volgens mij zelfbewustzijn de sleutel tot het voorkomen van veel problemen, waaronder relatieproblemen. Vaak denken we al over een goede dosis zelfkennis te beschikken. Helaas merk ik dat dit in de praktijk vaak niet het geval is. En laat dit nou net de basis zijn voor een goede relatie. Het is ontzettend van belang dat ieder individu beschikt over voldoende eigenwaarde, zelfkennis en zelfvertrouwen.

Graag ga ik met jou of met jullie samen op zoek naar de kern van jullie relatie. Wat zoeken jullie beiden in een relatie? En wat kunnen jullie allebei als individu betekenen voor jullie relatie? Naarmate er jaren voorbijgaan is er sprake van veel verandering. Zoals de omgeving waar je leeft, je interesses, de mensen met wie je omgaat of je werk. Dit betekent dat dit jou als persoon ook kan veranderen. Voor een goede en gezonde relatie is het daarom belangrijk jezelf ook weer opnieuw te ontdekken.

WERKWIJZE EN HET BELANG VAN BEWUSTWORDING

Momenteel geef ik in allerlei plaatsen therapie. Zo kun je ook bij mij terecht voor relatietherapie in Rotterdam. Het liefst werk ik in de omgeving van de mensen die ik help en is het handig om af te spreken om een locatie waar iemand zich op zijn gemak voelt. In de praktijk merk ik dat dit de therapiesessies hierdoor het beste verlopen. Over een periode van ongeveer vier maanden komen we bij elkaar in een aantal sessies. Deze sessies duren elk ongeveer 2 uur. Tijdens deze twee uur nemen we alle tijd om je zelfbewustzijn steeds iets meer te vergroten. Je zult zien dat je na een aantal sessies al een ontzettend groot verschil merkt. Wil je weten welke onderwerpen we precies behandelen gedurende deze sessies? Bekijk mijn volledige werkwijze.

OP ZOEK NAAR RELATIETHERAPIE IN ROTTERDAM?

Is het punt aangebroken dat je vastloopt in je relatie? Dan ben je bij mij aan het goede adres voor relatietherapie in Rotterdam. Wacht niet te lang en onderneem actie om je relatieproblemen op te lossen. Vaak zijn het de kleine dingen, die grote veranderingen teweegbrengen. En ik maak graag samen met jou inzichtelijk wat deze kleine dingen in jullie situatie zouden kunnen zijn.

Neem gerust contact op via het contactformulier op de website, stuur een e-mail naar martin@zelfbewustzijn.nl, of bel of stuur een app naar 06 40 915 925. Aan de hand van jouw specifieke situatie vertel ik je graag meer over de mogelijkheden en kan ik een plan van aanpak opstellen.

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 41 beoordelingen

DE reservering is gelukt, ik ben onderweg

We maken als mens veel mee in ons leven.

De een hele heftige dingen de ander iets minder heftige dingen.
Ben jij je bewust hoe dat jouw leven beïnvloed?

We zijn het enige levende wezen op aarde met een ‘zelf bewust zijn’, waarom zijn we daar dan niet in geschoold?

Lees meer…

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”