Relatietherapie in Schiedam

Relatietherapie in Schiedam

ZELFbewustzijn maakt het verschil!

RELATIETHERAPIE SCHIEDAM

Ervaar jij of je partner steeds minder plezier in je relatie? Hebben jullie beiden misschien het gevoel dat het gewoon niet goed meer werkt? Bij Zelfbewustzijn kan ik jullie als ervaren coach begeleiden en geef ik jullie binnen een onverwacht kort tijdsbestek inzicht in de oorzaak van jullie probleem. Met dit inzichten gaan we vervolgens tijdens een aantal verschillende sessies actief aan de slag. Je zult versteld staan hoeveel dingen er binnen een korte tijd zullen veranderen. En je wordt je er steeds meer van bewust dat slechts kleine acties, grote veranderingen teweeg kunnen brengen. Je zult tevens merken dat naarmate de sessies vorderen je energielevel steeds meer stijgt.

MODERNE RELATIETHERAPIE

Als relatiecoach ben ik me er maar al te goed van bewust dat relaties van dit moment ontzettend verschillen ten opzichte van jaren terug. Mensen blijven niet meer bij elkaar enkel vanwege normen en waarden. Koppels blijven in in toenemende mate alleen bij elkaar als ze zichzelf kunnen zijn in een relatie. Ook zijn er steeds meer verschillen in meningen over de beperkingen van een relatie. Zo denken sommige mensen over het aangaan van een “open relatie”. Tijdens de relatietherapie bij Zelfbewustzijn kijk ik voornamelijk naar het individu en staat het zelfbewustzijn wat je hebt als mens, centraal.

WIE BEN JIJ ALS INDIVIDU?

Gedurende de jaren gebeurd er veel in je leven veranderen. Je gaat op zoek naar nieuw werk, moet misschien wel eens verhuizen, kinderen worden geboren of een van je ouders overlijd. Je leefomgeving of gevoelens kunnen zonder dat je het zelf doorhebt, in een rap tempo veranderen. Grote veranderingen in je leven hebben vaak ook invloed op je stressniveau. En dit heeft weer gevolgen voor je gedrag. Veel relatieproblemen zijn onder andere te wijten aan te weinig zelfkennis en zelfbewustzijn.

LIFE COACH

Als persoonlijke life coach ondersteun ik je bij dingen die je vaak niet alleen zonder professionele hulp kunt doen. Denk hierbij aan het loslaten bepaalde zaken, omgaan met verwachtingen, het leven zonder oordeel en het doorbreken van patronen. Ieder mens is anders en daarmee uniek. Ook heeft ieder mens een ander verleden en heeft iedereen misschien wel andere littekens opgelopen uit het verleden.

Samen onderzoeken we hoe jij als uniek persoon beter om kan gaan met tegenslagen uit het verleden, welke acties je kunt ondernemen en hoe ik jou kan helpen om een mooie toekomst tegemoet te gaan. Door middel van zelfbewustzijn sta jij straks weer met beide benen op de grond, begrijp je jezelf weer en straal je van zelfvertrouwen. In slechts een aantal sessies, kunnen we samen tot ongelooflijke resultaten komen. Het is heel normaal dat je niet alles alleen kunt oplossen. Ik help je graag om de draad in je leven weer op te pakken. Dit doen we tijdens actieve sessies, in een omgeving waar jij je prettig voelt. Dit kan bij jou thuis of bijvoorbeeld ergens in je omgeving tijdens een wandeling in de gezonde buitenlucht.

ZOEKEN JULLIE RELATIETHERAPIE IN SCHIEDAM?

Ben jij op zoek naar een goede coach of relatietherapeut? Ik werk onder andere in de omgeving van Rotterdam, Vlaardingen, Maassluis, Delft en daarnaast bied ik ook relatietherapie in Schiedam. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op door te bellen of appen naar 06 40 915 92 of stuur een e-mail naar martin@zelfbewustzijn.nl. Daarnaast kun je uiteraard ook gebruikmaken van het contactformulier op de website. Gelijk een afspraak inplannen? Dan verwijs ik je graag door naar mijn online agenda.

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 41 beoordelingen

DE reservering is gelukt, ik ben onderweg

We maken als mens veel mee in ons leven.

De een hele heftige dingen de ander iets minder heftige dingen.
Ben jij je bewust hoe dat jouw leven beïnvloed?

We zijn het enige levende wezen op aarde met een ‘zelf bewust zijn’, waarom zijn we daar dan niet in geschoold?

Lees meer…

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”