Relatietherapie in Schiedam

Relatietherapie in Schiedam

ZELFbewustzijn maakt het verschil!

RELATIETHERAPIE IN SCHIEDAM

Ervaar jij of je partner steeds minder plezier in je relatie? Hebben jullie beiden misschien het gevoel dat het ‘gewoon’ niet goed meer werkt? Bij Zelfbewustzijn kan ik jullie als ervaren coach helpen elkaar weer terug te vinden. In een onverwacht kort tijdsbestek help ik inzicht te krijgen in de oorzaak van jullie probleem, in de meeste gevallen is dat anders als dat jij nu denkt. Met dit inzichten gaan we vervolgens tijdens een aantal verschillende sessies actief aan de slag. Je zult versteld staan hoeveel dingen er binnen een korte tijd zullen veranderen. Tijdens dit proces zul jij je bewuster worden dat slechts kleine acties, grote veranderingen teweeg kunnen brengen. Je zult tevens merken dat naarmate de sessies vorderen je energielevel steeds meer stijgt.

RELATIETHERAPIE VAN DEZE TIJD

Als relatiecoach ben ik me er maar al te goed van bewust dat relaties van dit moment ontzettend verschillen ten opzichte van jaren terug. Mensen blijven niet meer bij elkaar bijvoorbeeld vanwege normen en waarden. Koppels blijven in in toenemende mate bij elkaar als ze zichzelf kunnen zijn in een relatie. Meer en meer zijn we ook op zoek naar vrijheid binnen die relatie. Tijdens de relatietherapie bij Zelfbewustzijn kijk ik naar persoonlijke situaties waarbij voornamelijk naar het individu centraal staat. Ik richt me op jouw gedrag en jouw gevoel en zorg dat je daar erkenning op gaat ervaren.

WIE BEN JIJ ALS INDIVIDU?

Gedurende de jaren gebeurd er veel in je leven. Je gaat op zoek naar nieuw werk, moet misschien wel eens verhuizen, kinderen worden geboren of een van je ouders overlijd. Je leefomgeving of gevoelens kunnen zonder dat je het zelf doorhebt, in een rap tempo veranderen. Grote veranderingen in je leven hebben vaak ook invloed op je stressniveau. En dit soort ontwikkelingen heeft invloed op je gedrag, als je naar jezelf kijkt doe je soms dingen die je helemaal niet wil doen, maar heb je daar ook niet echt controle over. Hoe komt dat nou eigenlijk? Veel relatieproblemen zijn in mijn ogen te wijten aan te weinig zelfkennis en zelfbewustzijn.

LIFE COACH

Als persoonlijke coach ondersteun ik je in situaties waar je vaak zonder hulp van een coach niet anders naar kunt kijken. Denk hierbij aan het loslaten bepaalde zaken, omgaan met verwachtingen, het leven zonder oordeel en het doorbreken van patronen. Ieder mens is anders en daarmee uniek, en in een relatie loop je dan soms vast. Ook heeft ieder mens een ander verleden en hebben veel mensen onbewust littekens opgelopen in het verleden.

Samen onderzoeken we hoe jij als uniek persoon beter om kan gaan met tegenslagen uit het verleden, welke acties je kunt ondernemen en hoe ik jou kan helpen om een mooie toekomst tegemoet te gaan. Door middel van zelfbewustzijn kom je tot inzichten en die inzichten die jij krijgt, zorgen dat jij het anders gaat doen. In slechts een aantal sessies, kunnen we samen tot goede resultaten komen. En hulp vragen is zo gek nog niet, het is eigenlijk normaal dat je niet alles alleen kunt oplossen, toch?

Ik help je graag om de draad in je leven weer op te pakken. Dit doen we tijdens actieve sessies, in een omgeving waar jij je prettig voelt. Dit kan bij jou thuis of bijvoorbeeld ergens in je omgeving tijdens een wandeling in de gezonde buitenlucht.

ZOEKEN JULLIE RELATIETHERAPIE IN SCHIEDAM?

Ben jij op zoek naar een goede coach of relatietherapeut? Ik werk in de omgeving van Rotterdam, Vlaardingen, Maassluis, Delft, Spijkenisse en Den Haag. Dus valt Schiedam ook onder mijn regio. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust vrijblijvend contact op door te bellen of appen naar 06 40 915 92 of stuur een e-mail naar martin@zelfbewustzijn.nl. Daarnaast kun je uiteraard ook gebruikmaken van het contactformulier op de website. Gelijk een afspraak inplannen? Dan verwijs ik je graag door naar mijn online agenda.

Hieronder kun je mijn beschikbaarheid zien en je afspraak inplannen op een tijd die voor jullie schikt.

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 76 beoordelingen

We maken als mens veel mee in ons leven.

De een hele heftige dingen de ander iets minder heftige dingen.
Ben jij je bewust hoe dat jouw leven beïnvloed? En krijg jij dat veranderd?

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media