Relatietherapie in Vlaardingen

Relatietherapie in Vlaardingen

ZELFbewustzijn maakt het verschil!

RELATIETHERAPIE IN VLAARDINGEN

Als coach ervaar ik tijdens het geven van relatietherapie dat er verschillende problemen zijn die oorzaak vormen van relatieproblemen. Wel is het zo dat veel van die problemen ook kunnen worden opgelost, en vaak anders zijn als dat de mensen zelf denken. Veel voorkomende relatieproblemen zijn in de ogen van de mensen een communicatie probleem, geschonden vertrouwen of  twijfels of mensen wel echt bij elkaar passen.  De relatie bevindt zich dan meer op vriendschapsniveau of een van de partners gaat vreemd. In dit soort gevallen leggen we snel de schuld bij de ander neer, terwijl de oorzaak ook ligt bij jou.

Tijdens mijn coachingstrajecten gaan we samen snel en verrassend effectief aan de slag. We halen de kernproblematiek / de oorzaak van een probleem naar boven en zorgen we ervoor dat jij en je partner weten wat je zelf aan de situatie kunt doen.

ZELFONDERZOEK

Wanneer het moment is bereikt dat je binnen je relatie meer problemen ervaart dan plezier, ervaar je dat het tijd is om stappen te ondernemen. Met mijn relatietherapie help ik je om deze stappen te nemen. Wanneer er sprake is van onbegrip, woede en ruzie binnen de relatie heb je vaak met machteloosheid te maken. Je weet het niet meer. Helemaal niet erg, je hebt tenslotte ook maar een beperkt referentie kader. Binnen dit kader heb je alle al geprobeerd en nu is het tijd vanuit een andere hoek eens te spiegelen. Dat kun je doen met een vriend of vriendin, maar zij zijn ook beperkt en vaak ook bevooroordeeld. Een coach zoals Martin maakt dan verschil. Jaren lang, full time bezig met relaties, dan heb je echt wel een brede invalshoek. Vanuit die kennis maak ik inzichtelijk dat de oorzaak van veel problemen ook bij jezelf ligt, maar heel anders ligt als dat jij dacht. Ik heb ervaren dat zelfbewustzijn het verschil maakt, bewust worden van eigen gedrag, denken en eigen gevoel. Als coach zal ik je tijdens de relatietherapie dan ook als individu begeleiden. Ik leer jou nieuwe kennis aan in het belang van jouw en jullie doelstelling.

RELATIETHERAPIE TECHNIEKEN EN WERKWIJZE

Voor de relatietherapie maak ik gebruik van verschillende technieken. Ik richt me sterk op het individu en zie een relatie als een gevolg van twee individuen. Ik pas mijn manier van werken aan op jou als persoon, en dat merk je gelijk in het eerste gesprek. Ik zit er wel eenvoudig in. We voeren geen moeilijke en zware gesprekken, ik biedt je inzicht en mogelijkheden. Elke situatie en ieder persoon is verschillend en daar horen ook weer andere technieken bij, ik ben dus breed georiënteerd. Aan de hand van onder andere jouw unieke probleemstelling kies ik vervolgens de methode die hier het beste bij past. Voorbeelden van technieken zijn RET-Socratisch coachen, NLP, EMDR, mindfullness, systeemtherapie of Past Reality Integration.

Door middel van een coachingstraject van gemiddeld twee maanden, zorgen we er samen voor dat je de controle terugkrijgt over je eigen leven met positief effect op de relatie tussen jou en je partner. Binnen het traject zullen we zes uitgebreide gesprekken voeren van ongeveer twee uur. Het traject ziet er als volgt uit:

  • 1e gesprek – Kennismaking en probleemstelling
  • 2e gesprek  – Uitdiepen persoonlijke ervaringen
  • 3e gesprek – Dieper naar de kern (gevoel)
  • 4e gesprek – Wat kan er voor jou anders en hoe gaan we dit bereiken
  • 5e gesprek – Gevoel opzoeken en de verandering
  • 6e gesprek  – Eigen maken en delen

RELATIETHERAPIE IN VLAARDINGEN

Ik biedt in verschillende plaatsen relatietherapie aan zoals Rotterdam, Delft, Schiedam, Maassluis en ook relatietherapie in Vlaardingen. Dat ontstaat omdat ik de afspraken op locatie naar keuze maak. Voor de therapie heeft het mijn voorkeur om bij iemand thuis af te spreken. Ook kunnen we natuurlijk de buitenlucht opzoeken en een wandeling maken tijdens de sessies. Het belangrijkste is dat we een plek opzoeken, waar jij je op je gemak voelt. Wel maak ik graag tekeningen tijdens sessies om het een ander goed duidelijk te weergeven en dan is het natuurlijk het meest praktisch om binnen te werken.

KIES VOOR JEZELF EN GA OVER TOT ACTIE

Start verandering vandaag. Neem zonder enige verplichting contact op via het contactformulier op de website, bel naar 06 40 915 925 of stuur een e-mail naar martin@zelfbewustzijn.nl. Als we een afspraak maken heb je daar in het eerste gesprek al iets aan. Dat is in de praktijk al zo vaak gebleken, dat ik daar ook een garantie op kan afgeven.

Ik ben benieuwd wat jij doet, je zit tenslotte niet voor niets deze tekst te lezen. :)

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 61 beoordelingen

DE reservering is gelukt, ik ben onderweg

We maken als mens veel mee in ons leven.

De een hele heftige dingen de ander iets minder heftige dingen.
Ben jij je bewust hoe dat jouw leven beïnvloed?

We zijn het enige levende wezen op aarde met een ‘zelf bewust zijn’, waarom zijn we daar dan niet in geschoold?

Lees meer…

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”