Relatietherapie in Vlaardingen

Relatietherapie in Vlaardingen

ZELFbewustzijn maakt het verschil!

RELATIETHERAPIE VLAARDINGEN

Als coach ervaar ik tijdens het geven van relatietherapie dat er veel verschillende problemen zijn die oorzaak vormen van relatieproblemen. Veel voorkomende relatieproblemen zijn bijvoorbeeld twijfels binnen een relatie, de relatie bevindt zich meer op vriendschapsniveau of een van de partners gaat vreemd. In dit soort gevallen is het gemakkelijk om de schuld bij de ander neer te leggen, terwijl de oorzaak ook ligt bij jou. Tijdens mijn coachingstrajecten gaan we samen actief aan de slag, halen we de kernproblematiek / de oorzaak van een probleem naar boven en zorgen we ervoor dat jij en je partner de toekomst weer positief in gaan zien.

ZELFONDERZOEK

Wanneer het moment is bereikt dat je binnen je relatie meer problemen ervaart dan plezier, is het tijd om stappen te ondernemen. Met mijn relatietherapie help ik je om deze stappen te nemen. Wanneer er sprake is van onbegrip, woede en ruzie binnen de relatie is het vaak makkelijk om de oorzaak bij een ander te zoeken. Toch blijkt dat de oorzaak van veel problemen ook bij jezelf ligt. Ik ben ervan overtuigd dat zelfbewustzijn het verschil maakt. Als coach zal ik je tijdens de relatietherapie dan ook als individu begeleiden.

RELATIETHERAPIE TECHNIEKEN EN WERKWIJZE

Voor de relatietherapie maak ik gebruik van verschillende technieken. Wel pas ik mijn manier van werken helemaal aan op jou als persoon. Elke situatie en ieder persoon is verschillend en daar horen ook weer andere technieken bij. Aan de hand van onder andere jouw unieke probleemstelling kies ik vervolgens de methode die hier het beste bij past. Voorbeelden van technieken zijn provocatief coachen, mindfullness of Past Reality Integration.

Doormiddel van een coachingstraject van ongeveer drie maanden, zorgen we er samen voor dat je de controle terugkrijgt over je eigen leven met positief effect op de relatie tussen jou en je partner. Binnen het traject zullen we zes uitgebreide gesprekken voeren van ongeveer twee uur. Het traject ziet er als volgt uit:

  • 1e gesprek – Kennismaking en probleemstelling
  • 2e gesprek  – Uitdiepen persoonlijke ervaringen
  • 3e gesprek – Dieper naar de kern (gevoel)
  • 4e gesprek – Wat kan er voor jou anders en hoe gaan we dit bereiken
  • 5e gesprek – Gevoel opzoeken en de verandering
  • 6e gesprek  – Eigen maken en delen

RELATIETHERAPIE IN VLAARDINGEN

Ik biedt in allerlei plaatsen relatietherapie aan zoals Rotterdam, Delft, Schiedam, Maassluis en ook relatietherapie in Vlaardingen. Dat ontstaat omdat ik de afspraken op locatie naar keuze maak. Voor de therapie heeft het mijn voorkeur om bij iemand thuis af te spreken. Ook kunnen we natuurlijk de buitenlucht opzoeken en een wandeling maken tijdens de sessies. Het belangrijkste is dat we een plek opzoeken, waar jij je volledig op je gemak voelt. Wel maak ik graag tekeningen tijdens sessies om het een ander goed duidelijk te weergeven en dan is het natuurlijk het meest praktisch om binnen te werken.

KIES VOOR JEZELF EN GA OVER TOT ACTIE

Start verandering vandaag. Neem contact op via het contactformulier op de website, bel naar 06 40 915 925 of stuur een e-mail naar martin@zelfbewustzijn.nl. Aan de hand van jouw situatie stel ik graag een programma op maat op en help ik je graag!

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 41 beoordelingen

DE reservering is gelukt, ik ben onderweg

We maken als mens veel mee in ons leven.

De een hele heftige dingen de ander iets minder heftige dingen.
Ben jij je bewust hoe dat jouw leven beïnvloed?

We zijn het enige levende wezen op aarde met een ‘zelf bewust zijn’, waarom zijn we daar dan niet in geschoold?

Lees meer…

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”