Relatietherapie Westland

Wil jij dat het anders wordt?

Jezelf bewust worden maakt het verschil

Relatietherapie Westland

Het Westland is in de ogen van veel mensen een “apart wereldje”.

Als je dat zo leest, onstaat er waarschijnlijk een glimlach op je gezicht, en reist de vraag, waarom dan? Als ikzelf doorvraag waarom de westlanders een “apart wereldje” is, hoor ik al snel het woorden als; eigenheimers, direct, open, recht door zee en ‘niet mee te praten’ :).

Zelf heb ik dat ook lang gedacht, totdat ik meer met westlanders te maken kreeg. Toen werd dat beeld op deze groep (hardwerkende) mensen anders. Ik zie zelf dat er een nieuwe generatie is opgekomen, een generatie die zich naast de bovengenoemde kenmerken inmiddels wel degelijk ook openstelt om fysiek en emotioneel meer contact te maken, en dus ook iets anders van hun relatie gaat vragen.

Het is zeker niet meer zo dat alleen het onverschillige harde werken telt. In tegendeel, ik zie dat hier een sterke verandering in plaatsvindt. Wel worstelt de nieuwe generatie een beetje, omdat hun ouders, dit niet echt aan de kinderen hebben meegegeven,

De werkmentaliteit, de passie is gebleven, maar er veranderd iets zodra de westlander door de (achter)deur naar binnen stapt. Dan verzacht hij/zij en wordt bij de huidige generatie saamhorigheid en gevoel van samen zijn belangrijker. Misschien is dat voor mij nergens zo zichtbaar als hier, het Westland!

Mijn drive voor relatietherapie Westland

Deze cultuur, deze mensen spreken mij aan. Zelf ook al jaren (25+) ondernemer, een transformatie doorgemaakt en geleerd dat het leven meer is als het werken alleen. Werken is fantastisch, maar ook een risico als als het een grens overschrijd in wat het van jou of je relatie/gezin vraagt. Een tendens die zo en zo meer aan het ontstaan is.

Ik vindt het fijn om met relatietherapie Westland, met westlanders te werken. Ik kan lachen om de directheid, de humor en heb respect voor de manier waar zij voor elkaar klaar staan. Ik kom makkelijk op één lijn omdat ik een sluitend verhaal heb en geen onzin vertel, mijn levensverhaal. Daardoor is er doorgaans snel is er wederzijds respect hoewel het toch vaak een zeer onwennige situatie is.

Ik ben niet zo’n softie in een grijze trui met wollen sokken, ik weet gewoon waar ik het over heb en sta er Rotterdams in. Tegen een stootje kunnen, zodat je een zetje in de juiste richting kunt geven. Daarnaast ben ik een open en warm mens, en kan ik me gevoelsmatig goed en snel inleven.

Wat speelt er

Ik als coach/therapeut heb veel kennis en ervaring in deze specifieke sector. Dat zit voornamelijk in de hoek van mentaal welzijn van mensen. Jij hebt jouw kennis waar ik niet zo heel veel van weet, en ik heb mijn kennis waar jij niet zo heel veel van weet. Het probleem wat jij ervaart als je deze tekst leest, is dat je simpelweg in deze hoek nog niet genoeg geleerd hebt. Het gaat er niet om dat je iets niet goed zou doen, het gaat erom dat je iets niet weet. Mijn rol is jou en je partner helpen tot inzichten te komen zodat je samen weer verder kunt

Ergens is het ook logisch dat je hier niet zo heel veel van weet omdat je het op school niet hebt geleerd, maar in jouw ouderlijkhuis zal ook niet echt een sfeer gehangen hebben waar over gevoel gesproken werd. Hoe moet jij dan nu de antwoorden weten of de vragen die er binnen jouw relatie liggen?

Wat doe ik met Relatietherapie Westland

Ik richt mij met deze pagina op mijn website vooral op relatietherapie Westland. Mijn site op zich geeft veel weer van wie ik ben, wat ik heb ervaren, hoe ik werk etc. Maar voor relatietherapie Westland heb ik een eigen pagina gemaakt. De reden daarvoor is dat ik wil dat je weet hoe ik naar de mensen in het Westland kijk.

Ik vindt het fijn om met westlanders te werken, en doe dat ook zeer geregeld. Vooral ook omdat het vaak doorverwijzingen zijn, ons ken ons en als je iets goed doet, schroomt niemand omdat door te geven. Omdat ik al vele mensen in het Westland heb geholpen, en de tevredenheid hoog is, krijg ik veel doorverwijzingen. Mocht je nog vragen hebben, bel mij dan even of stuur mij een whatsapp berichtje, ik sta je graag te woord en help je graag echt verder met je relationele vragen! Je bent niet de eerste!

Martin Goedknegt

Zelfbewustzijn | Life- en relatiecoach

Lees hier eens meer over de veranderingen in het algemeen binnen het Westland. Of lees wat maar over mijn aanpak bij relatietherapie op zich. Mocht je nog twijfelen, lees dan bij google de ervaringen even!

Hieronder kun je mijn beschikbaarheid zien en je afspraak inplannen op een tijd die voor jullie schikt.

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 74 beoordelingen

Contactaanvraag

We maken als mens veel mee in ons leven.

De een hele heftige dingen de ander iets minder heftige dingen.
Ben jij je bewust hoe dat jouw leven beïnvloed?

We zijn het enige levende wezen op aarde met een ‘zelf bewust zijn’, waarom zijn we daar dan niet in geschoold?

Lees meer…

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”