Relatietherapie Zeeland

Wil jij dat het anders wordt?

Jezelf bewust worden maakt het verschil

Relatietherapie Zeeland

Zeeland trekt mij aan, ik denk vanwege het feit dat ik op/in/met water ben opgegroeid. Zeilen, veel buiten, watersport, wind en ruimte. Maar vooral het persoonlijke karakter van de mensen, tegenslagen verwerken en doorzetten! Dat is iets wat bij mij past, wat ik ook ken in mijn leven. (lees meer)

Kwa werk richt ik mij dan ook graag op de mensen die in Zeeland wonen, ik ervaar er respect bij. vandaar Relatietherapie Zeeland. Ik voel me daarnaast snel verbonden en kan mij snel verplaatsen in de denkbeelden die spelen. Dat is ook de reden dat ik al behoorlijk veel mensen in zeeland heb mogen helpen. Dat is ook de reden dat mensen uit zeeland in de auto sappen en mijn kant op komen, begrip ervaren!

De mensen en de Zeeuwse cultuur spreken mij aan, zo sterk dat ik plannen maak om in de toekomst ook te verhuizen richting zeeland. De rust om tot jezelf te komen, een van de dingen waar ik als relatietherapeut veel waarde aan hecht. Maar rust en ruimte zijn niet genoeg, kennis is iets wat de noodzakelijke aanvulling is op een geslaagde relatie.

Locatie en online relatietherapie

Ik kan mij richten op de mensen in zeeland omdat ik mijn praktijk locatie, een klassieke motor-sailer, momenteel in Rhoon heb liggen. Ik overweeg om in de toekomst te veranderen juist meer centraal in zeeland te huisvesten met mijn praktijkruimte. Los daarvan maak ik ook de afspraken aan huis, en heb ik sinds de corona tijd, ook de overgang gemaakt om de mijn diensten ook online aan tie bieden. Sinds corona is er op dat vlak veel veranderd, en ik moet zeggen dat het mij eigenlijk verbaast hoe effectief het online coachen is. Lees daarover hier meer.

Relationele ontwikkelingen in Zeeland en daarbuiten

Wat ik zie gebeuren is dat het enorme harde werken een doorzetten zoals de voorgaande generaties hebben gedaan, in de cultuur is genesteld. Tegenwoordig is die houding/mentaliteit eigenlijk niet meer zo sterk nodig als toen. Dat maakt dat er binnen de relatie meer ruimte komt om meer met elkaar te doen en voor elkaar te betekenen. Meer emotioneel beschikbaar te zijn. Dat speelt overigens niet alleen in zeeland, maar daar is het wel sterk aanwezig. De historie laat hierover ook niet echt een twijfel bestaan, er is heel hard gewerkt, en er is veel gebeurd. Overleven was een thema, en langzaam gaat dat naar leven toe. Dat lijkt een klein verschil, maar als je daar bij stilstaat, is dat verschil heel groot.

Relatietherapie Zeeland

Hoe ik mensen help is dat ik hen voorzie van nieuwe kennis. In eerste instantie help ik duidelijk te krijgen wat er nu eigenlijk speelt, gelijk gevolgd door waarom het nu zo is. Vaak weten mensen helemaal niet wat er speelt en waarom dat zo is.  Dat heeft te maken met het feit dat we kennis missen. Scholing speelt hier parten maar zeker ook cultuur en opvoeding. Tegenwoordig staan we anders in het leven als vroeger, en dat maakt dat we het ook anders moeten doen. En misschien dat jij als persoon niet eens heel anders in het leven staat, maar mist je partner wel iets in de relatie. Ik help mensen dichter bij het gevoel te komen en vandaaruit beter te verwoorden wat zij willen, missen of willen bieden.

Kennismaken

Het online platform maakt veel mogelijk, zeker binnen zeeland is dat prettig. Het aanbod, de keuzes nemen toe en je kunt wat meer eisen stellen aan de persoon bij wie je je vragen neer wilt leggen. Ik zou zeggen maak er gebruik van, boek een online sessie en ervaar gewoon wat het voor jullie betekend.  Het is in elk geval laagdrempelig. Ik help jullie in elk geval graag en zie er naar uit meer betrokken te raken!

Martin Goedknegt

Mentaal welzijn vanuit Zelfbewustzijn

Meer informatie over mij persoonlijk vind je hier. Momenteel heb ik hier de praktijklocatie.

 

 

Hieronder kun je mijn beschikbaarheid zien en je afspraak inplannen op een tijd die voor jullie schikt.

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 74 beoordelingen

DE reservering is gelukt, ik ben onderweg

We maken als mens veel mee in ons leven.

De een hele heftige dingen de ander iets minder heftige dingen.
Ben jij je bewust hoe dat jouw leven beïnvloed?

We zijn het enige levende wezen op aarde met een ‘zelf bewust zijn’, waarom zijn we daar dan niet in geschoold?

Lees meer…

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”