reviews

Wil jij dat het anders wordt?  

Jezelf bewust worden maakt het verschil

Reviews en ervaringen

Ik snap  dat je bij het aangaan van je problematiek, graag een beeld hebt bij hoe anderen mijn hulp hebben ervaren. Ik vraag daarom aan de mensen die ik help een beoordeling achter te laten op google. Zelf kan ik daar niets in beïnvloeden en dat maakt dat je echt een transparant beeld kunt krijgen bij de ervaringen van mijn werk.

Mocht je nog vragen of twijfels hebben neem dan gerust even contact op!

MENSEN OVER MIJ – PUBLIEKELIJK OP GOOGLE

zelfbewustzijn
4.8
Gebaseerd op 74 beoordelingen
ronald droppert
ronald droppert
22:12 14 Jan 24
Martin weet heel goed tot de kern te komen en je binnen 1-3 behandelingen te laten inzien waar je aan moet werken. Soms heb je hem even nodig om je weer wakker te schudden. En soms heb je ‘m een tijdje niet nodig. Fijne en vertrouwend persoon!
Carla nn
Carla nn
04:51 11 Oct 23
Ondanks ik Martin nog niet kende, sprak zijn website en manier van (be)schrijven mij aan. Wel eerst via de app wat vragen gesteld, waar ook meteen een reactie op kwam. Normaliter vind ik het lastig om kennis te maken met nieuwe mensen, maar Martin stelde ons bij de eerste afspraak meteen gerust. De kennismaking kwam helemaal overeen met zijn website, heel fijn. Martin heeft een open en persoonlijke benadering, neemt alle tijd, stelt vragen zonder oordeel en werkt niet met hokjes of stempels. Hij denkt mee en is flexibel qua planning. Niets moet en zo voelt het ook. Tussendoor checkt Martin of je nog oké bent met hoe een sessie gaat, hij "vertraagt" als het ware even het proces. Ook het werken met de plaatjes/ kaarten is erg fijn en maakt het geheel visueel. Al met al heb ik veel aan de hulp van Martin gehad en ook handvatten mee genomen om toe te passen. Ik heb zeker geen spijt en kan Martin (en zijn werkwijze) zo aanbevelen.
M v Linstee
M v Linstee
20:37 23 Jul 23
Martin gecontact op aanraden van een vriendin. Bij de eerste sessie werd al direct de vinger op de zere plek gelegd. Hij kwam met duidelijke en nuchtere analyses en handvatten. Nu aan de slag.
Marco du Pre
Marco du Pre
08:27 12 Mar 23
Martin is een fijne kerel met rake analyses. Hij houdt je de spiegel voor en helpt je jezelf te ontwikkelen. Door zijn rustige manier van werken staat hij heel dicht bij je, zonder dat hij zijn professionele coachende rol uit het oog verliest. Ik kijk altijd uit naar onze gesprekken
Lodewijk Blom
Lodewijk Blom
19:58 10 Mar 23
Martin heeft me door een moeilijke periode heen ge-coached, mbv goede, en soms confronterende gesprekken, heb ik veel over mezelf geleerd. En met zijn hulp heb ik grote veranderingen kunnen maken.
Bas Kooter
Bas Kooter
20:29 07 Mar 23
Ik ben met Martin in contact gekomen nadat mijn relatie tot een einde was gekomen. Inmiddels ben ik een aantal maanden met regelmaat bij Martin geweest en hij heeft mij door te spiegelen laten zien waartoe ik zelf in staat ben. De manier waarop Martin te werk gaat past ontzettend goed bij mij en merk ik dat dit de juiste toon is die ik nodig heb. Martin spiegelt en is concreet, geen mooie verhalen maar de echte werkelijkheid. Ik ben hem ontzettend dankbaar voor wat ik tot nu toe heb bereikt.
G S
G S
18:01 07 Mar 23
Martin is een fijne sparringpartner die zich niet laat verleiden om dingen in te vullen, maar je met kritische vragen en ideeën zelf achter het stuur en het gaspedaal laat zitten. Dit werkt goed als je er echt toe bereid bent om te veranderen door in te zien dat het in jezelf zit.
Jörgen Rosmolen
Jörgen Rosmolen
18:19 03 Feb 22
Na een moeizame scheiding en een situatie waarin voornamelijk kinderen het slachtoffer werden kwam Martin als geroepen. Hij wist zich snel een goed beeld te vormen van de situatie. Met goede adviezen, no nonsens en recht voor zijn raap heeft hij mij een spiegel voorgehouden. Dit heeft me enorm geholpen de situatie anders te gaan benaderen. Ongelofelijk bedankt voor je hulp Martin! Groeten, Jörgen
Maarten Hendriks
Maarten Hendriks
08:16 03 Feb 22
Martin is heerlijk direct en komt direct tot de kern. Hij laat je zelf met hele duidelijke plaatjes zien waar je zelf mee bezig bent.De duidelijkheid van de plaatjes is eng te noemen :-) een complex probleem waar je al heel lang niet uitkomt staat gewoon op een van Martins kaartjes !Ben er 6 of 7 keer geweest en de rest zal volgen.
K-ren van Herwijnen
K-ren van Herwijnen
10:04 27 Jan 22
Martin heeft het talent het ‘kwartje’ heel snel te laten vallen. Al in het eerste gesprek maak je meters. De combinatie van zijn pragmatische en Rotterdamse no-nonsens aanpak is uniek en effectief. Daarnaast is het een warm, fijn persoon om mee te praten. Alsof je met een vriend praat. De gesprekken met hem werken ook lang nadien nog door. Nog elke dag pas ik wat ik van hem geleerd heb toe. Het is een groot cadeau aan jezelf.
Almos Boldizsar
Almos Boldizsar
10:59 20 Jan 22
Enorme hulp geweest voor mijzelf en mijn relaties. Zonder enige druk of ongemak, voor iemand die nooit eerder hiermee bezig en zelfs anti was. Kan het iedereen aanraden!
Nathalie van B
Nathalie van B
11:18 19 Jan 22
Ik zal eerlijk zeggen ik moest eerst even wennen aan Martin. Hij zat flink in m'n irritatie zone maar dat was ook interessant. Heb nu 3 sessies gehad en hij heeft inmiddels rake dingen gezegd en helpt wel.. De irritatie is in ieder geval weg 😉
Rianne Schruijer
Rianne Schruijer
17:12 18 Jan 22
Martin luisterd goed en (ver)oordeelt niet. Hij kan ook heel prettig en op een begrijpelijke manier uitleg geven. Hij heeft mij goed advies gegeven waar ik echt wat aan heb en heeft een goede nazorg gegeven. Ik ben zeer tevreden over hem!
Gisela Van Gijn
Gisela Van Gijn
17:46 16 Jan 22
Wat fijn is aan de gesprekken met Martin is dat hij nooit oordeelt. Er is geen goed en er is geen fout... Dat heeft mij geholpen om zaken in een ander perspectief te bekijken en niet volgens de 'waarden en normen' die ons al vanaf kinds af aan worden meegegeven en 'normaal' zijn in de huidige maatschappij.Martin geeft me altijd weer meer stof tot nadenken... Dat ook Martin zichzelf kwetsbaar durft op te stellen, maakt de gesprekken integer en veilig.
Valérie Le Guludec
Valérie Le Guludec
18:55 06 Jan 22
Ik had geen behoefte aan: ja, maar jij moet niet zus of zo; jij moet niet zo denken...Tijdens deze heel moeilijk periode voor mij heeft Martin mij geleerd om mijzelf te vertrouwen, van mijzelf een betere beeld te krijgen; hij heeft mij laten zien dat niet alles aan de ander ligt; hij heeft een hele bijzondere gave om jezelf te laten ontdekken, ik was heel verbaasd om mijzelf te "ontmoeten"... Martin, jij hebt mij een nieuwe weg gewezen, ik ben je er heel dankbaar voor, zelfs wanneer ik voorgoed in buitenland ga wonen, kom ik nog bij je op bezoek voor een diepgaande gesprek, misschien als collega dan!!
Mirelle van der Elst
Mirelle van der Elst
05:29 06 Jan 22
Martin durft door te gaan waar andere mensen zijn afgehaakt, maar wat kon ik dit goed gebruiken! Weer terug richting mezelf. Bedankt Martin!
Robi B
Robi B
15:30 04 Jan 22
Martin is een heel open en vriendelijk persoon die de tijd neemt om naar je te luisteren. Je voelt je ook gewoon op je gemak. Heel veel inlevingsvermogen ook in de situatie waar je tegenaan loopt. Wij zijn zeer tevreden over de hulp en begeleiding die hij ons heeft gegeven. Wij zouden hem ook zeker aanbevelen bij anderen.Roberto & Rakhie
Tessa Houweling
Tessa Houweling
10:43 04 Jan 22
Ik ben bij Martin gekomen met een burnout. Hij heeft mij veel laten inzien. Ik ben heel tevreden over Martin! En ook nog goede nazorg gehad.
Mr No more
Mr No more
12:32 03 Jan 22
Ik kwam bij Martin omdat ik mijn leven op een andere manier wilde gaan invullen. Ik wilde meer mijzelf kunnen zijn en bepaalde gewoontes afleren. Martin heeft mij super geholpen, en ik ben blij dat ik de keuze gemaakt heb contact met hem te leggen! Ik beveel hem zeker aan!
Miljana Mladenovic
Miljana Mladenovic
10:59 12 Aug 21
Een ervaren coach die mij heeft geholpen om weer de verbinding met mijzelf te maken. Martin heeft me door een pittige scheiding en burn-out begeleid. Een zeer ervaren professional wie naar je luistert en de diepgang in gaat. Hij hielp me ontdekken waar en wanneer mijn echte problemen waren ontstaan.
Carmen Hofman
Carmen Hofman
11:34 22 Apr 21
Wat mij het meest bijgebleven is van de gesprekken met Martin is zijn kracht om tot de kern te komen. Als mens zijn we een warboel en opeenstapeling van (nare) ervaringen, emoties zoals angst en verdriet, gedachtenpatronen, (voor)oordelen en verwachtingen. Wat zit daar onder? Wat doet er toe? Is dat wat je denkt dat je zoekt ook wel echt waar je behoefte ligt en wat zegt die behoefte over jou? Vragen waar geen eenduidig antwoord op te formuleren is maar het gesprek wat je erover voert kan zorgen voor mooie, waardevolle inzichten.Martin deelt mijn visie dat iedereen en alles in de kern gelijk is. De kern, daar bedoel ik mee wat overblijft wanneer het je lukt de nare ervaringen, emoties zoals angst en verdriet etc.. los te zien van wie je bent. Het betekent voor mij dat niemand groter is dan ik, dat ik niet kleiner ben dan een ander, dat we gelijk zijn. Het betekent voor mij ook verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen waarde, welke waarde ken ik mijzelf toe? Welke waarde ken ik een ander toe? Ik ben mij meer bewust geworden van die eigen verantwoordelijkheid. Daardoor voelt het voor mij alsof ik meer de regie heb over hoe ik mijn leven inricht, een stuk autonomie waar ik naar op zoek was en die alleen ik zelf heb kunnen verkrijgen.We proberen zo vaak de oplossing (of wat minder vriendelijk; de schuld) bij een ander te zoeken, de ander 'doet' ons immers verdriet, snapt ons niet, werkt niet mee. Maar de emoties die dat oproept, die zitten al in onszelf. Een actie of het gedrag van een ander is enkel de trigger. Een onvervulde behoefte die zich opdringt. Ik heb geleerd op pauze te drukken, zonder oordeel te bekijken wat de trigger is en vervolgens zelf verantwoordelijkheid te nemen. Dit kan bijvoorbeeld het aangeven van een grens zijn als ik merk dat iemand daar overheen gaat. Of soms is het accepteren en toegeven aan mijzelf dat ook ik geen perfect(e) mens/moeder/dochter/partner ben (en hoef te zijn). Al met al heb ik mijn triggers beter leren begrijpen en zorgt dat voor rust: ik doe waar ik iets aan kan doen en ik accepteer waar ik niets aan kan doen.Ik zou Martin aanbevelen aan een ieder die op zoek is naar diepgang in meerdere lagen van zijn leven, op spiritueel vlak en in het kader van hoger bewustzijn, maar ook op de wat meer praktische zaken. Door middel van simpele tekeningen en uitleg, zijn mensenkennis en kennis over communicatie, is Martin ook in staat om met eerlijkheid en humor mensen die minder 'zweverig' zijn dan ik, te helpen tot inzichten te komen.
Marinus Haag
Marinus Haag
15:30 17 Apr 21
Martin heeft mij geholpen mij verder te ontwikkelen als persoon, mijn geluk ter hervinden, maar bovenal om meer naar mijn gevoel te luisteren, en in mijn gevoel te komen. De afgelopen maanden ben ik een completer mens geworden, met name op de ontwikkeling van mijn EQ. Wat ook interessant was om te doen, was een tweegesprek met mijn zus, boeiende uitkomsten gaf dit. Martin, bedankt tot zover!
Judith Bergman
Judith Bergman
18:10 15 Apr 21
Martin is een hele fijne man die heel veel op gevoel doet. Hij laat je jouw eigen kracht weer ontdekken, als je jezelf even kwijt bent. Goede ervaring voor mij, zodat ik zelfs anderen naar hem heb doorverwezen. Ik sluit niet uit dat ik in de toekomst vaker een sessie met Martin zal inplannen, aangezien ik nog volop in mijn eigen proces van groei zit.
ONE80 Personal Fit Studio
ONE80 Personal Fit Studio
08:03 15 Apr 21
Sidney van Keulen
Sidney van Keulen
06:02 15 Apr 21
Danielle Lagerwaart
Danielle Lagerwaart
19:13 12 Apr 21
Maxime van Beek
Maxime van Beek
18:23 12 Apr 21
Zeker de eerste twee behandelingen hebben vernieuwende inzichten gegeven.
Debora Beltman
Debora Beltman
13:39 12 Apr 21
Het was heel fijn om met Martin in gesprek te zijn. Hij luistert goed naar wat je zegt, maar weet ook de vinger op de zere plek te leggen. Hij houdt je een spiegel voor, maar geeft daarnaast ook hele bruikbare tips. Er was ruimte voor grapjes en dat zorgde ervoor dat ik mij snel op mijn gemak begon te voelen. Ik heb er in ieder geval veel aan gehad!
Carla Heijningen
Carla Heijningen
12:10 10 Apr 21
Nick Dias
Nick Dias
11:44 10 Apr 21
Appie el Massaoudi
Appie el Massaoudi
11:06 10 Apr 21
Mireille Matthijssen
Mireille Matthijssen
10:21 05 Sep 20
Onze relatie liep al een tijdje niet lekker en het was duidelijk dat we er zelf niet uitkwamen. Toen Martin bij ons voor de deur stond wist ik meteen: no escape! Na 1 sessie met Martin bleek dat de relatieproblemen puur een spiegel waren van onze eigen afzonderlijke pijnpunten en mechanismen. Dat inzicht was een enorme eye opener. Na een gezamenlijke sessie hebben we ieder apart nog afspraken gemaakt om daar dieper op in te gaan, wat zeer verhelderend was. En toen kwam covid, 3 maanden samen thuis, de ultieme test! We zijn deze periode boven verwachting goed doorgekomen, we zitten weer op hetzelfde spoor met elkaar en er is weer rust en ontspanning in huis. Martin ziet, voelt en confronteert op zo'n manier dat je weer terugkomt in jezelf. De kracht komt weer van binnenuit en afleiding, angst en onrust van buitenaf hebben minder invloed op mij. Daardoor kunnen we elkaar ook weer vinden in onze relatie. Martin werkt intuïtief, effectief en met een fijne dosis humor, wat voor ons een hele goede benadering bleek te zijn. We hadden geen betere coach kunnen treffen!
Thessa Brands
Thessa Brands
17:27 03 Mar 20
Bijna 1,5 jaar geleden heb ik besloten om meer handvaten en duidelijkheid te zoeken in een andere hoek, zo is martin op mijn pad gekomen. Ik zit met veel vragen over het leven en de keuzes die ik heb gemaakt in het verleden en die mij, mij maken maar mij ook niet gelukkig maken. Je kan er voor kiezen het zo te laten en dat onrustige gevoel te negeren of er iets aan doen. Bij mij sluimerde teveel onrust en daar heb ik uiteindelijk zelf andere keuzes in gemaakt om een weg te creeeren naar minder onrust en meer geluk. Dat dat niet op 1 dag gaat, daar ben ben ik nu wel achter.Op deze weg heb ik veek geleerd van martin over wie ik nu eigenlijk ben. En ik leer nog steeds elke keer meer. Hij geeft mij al 1,5 jaar handvaten maar houd mij ook spiegels voor. Confronterend! maar goed.Veel piekeren en situaties groter maken dan dat ze zijn, daar ben ik een ster in, soms val ik nog wel terug maar de handvaten welke ik nu heb om er anders mee te leren omgaan en er op een andere en bewustere manier naar te kijken, werkt bij mij. Dit gaat allemaal niet over 1 dag ijs. Ik werk eraan, ik geef mezelf opdrachten maar ik krijg ook opdrachten van Martin.Wat ik fijn vind in onze gesprekken is dat hij zich snel een beeld kan vormen van de situatie. En spreekt met duidelijke voorbeelden in de situaties die besproken worden. Ik luister en kijk naar hem, maar daar waar hij is daar ben ik nog niet. Martin ik kijk uit weer uit naar ons volgende gesprek. Top coach!
august leckie
august leckie
13:06 13 Dec 19
Tijdens mijn gesprekken met Martin heeft hij mij kleine en effectieve duwtjes in de de rug gegeven waardoor ik hetgeen ik onbewust kwijt was geraakt bewust teruggevonden heb.
Kevin Toussaint
Kevin Toussaint
07:03 11 Dec 19
Tijdens mijn burn-out met Martin in gesprek gegaan.Heeft me weer op de goede weg geholpen, kan hem aan ieder aanbevelen !
Erik Fokkelman
Erik Fokkelman
01:53 11 Dec 19
Ik heb een x aantal sessies met Martin gehad. Het fijne aan deze sessies vond ik dat je op een plek afspreekt waar jij je fijn voelt. Zo hebben we uren gewandeld in een polder. Tijdens deze wandelingen kwam het gesprek op gang en begon Martin gericht vragen te stellen en luisterde hij aandachtig naar mijn antwoorden. Zelf was hij ook erg open en deelden zijn verhaal met mij. Hij oordeelt niet en accepteerde mij volledig. Dat zorgt ervoor dat ik mij op mijn gemak voelde, zelfs wanneer hij mij confronteerde met mijn onzekerheden.Samen analyseerden wij mijn verleden en zijn we terug gegaan naar de kern van het "probleem''. Door deze gesprekken zie ik nu in waar mijn angsten vandaan komen. Mijn 'problemen' kan hij niet oplossen, maar ik ben erg dankbaar dat wij samen woorden hebben gevonden voor alle chaos in mijn hoofd. Ik zie nu steeds beter in waarom ik bepaalde keuzes maak en waar mijn gedachtes vandaan komen. Ik ben veel dichterbij mijzelf gekomen.Ook ben ik blij met de nazorg. Na de zware gesprekken die wij gevoerd hebben, toont hij aan erg betrokken te zijn. Zelfs op momenten dat wij geen contact hebben, blijft hij interesse tonen.Martin bedankt voor het luisteren en het geven van nieuwe inzichten!
Kevin Hofkens
Kevin Hofkens
19:05 25 Sep 19
Martin, bedankt!Hoeveel er al duidelijk is na 1 gesprek.Zelf ging ik heel nugter en sceptisch het eerste gesprek in maar Martin begreep hoe ik me voelde vanaf het eerste moment en dat was echt even schikken, maar om met iemand te praten die het gelijk begrijpt is gewoon rustgevend.Gelijk was er duidelijk wat fout gaat en hoe het fout gaat. Niet vingers wijzen maar situaties schetsen.Hij leerd mij naar mezelf kijken en dat geeft me rust. Dat ik zelf verantwoordelijk ben voor hoe ik me voel. Klinkt misschien simpel maar dat is het niet.Ik ben erg blij met de veranderingen die er hebben plaats gevonden en Ik zou hem dan ook aan iedereen aanraden.Tot het volgende gesprek !
Anita van der Draai
Anita van der Draai
11:22 16 Jul 19
Hoe is het? Ja prima, altijd goed. Er kwam een moment dat ik de muur die ik opgetrokken had niet meer in bedwang kon houden. Ik was mezelf niet meer, of nooit geweest? Wie ben ik, wat wil ik, wat is mijn doel en waarom voel ik me zo, waarom doe ik de dingen die ik doe en die ik eigenlijk niet wil doen. Waarom en wat is er met me aan de hand? Totale chaos en wanhoop en hoe kom ik hier uit? Via super fijne oplettende mensen ben ik bij Martin terecht gekomen. Martin praat, vertelt, tekent, beeld uit en vraagt. Alles om mij bewust te maken van van wie ik ben/wil zijn. Wat mijn doel is en hoe ik die na kan streven. Niemand maakt mij gelukkig dat moet ik zelf doen. Ik ben degene die de regie heeft over mijn leven en daarin een voorbeeld ben naar mijn kinderen toe bijvoorbeeld. Martin helpt mij de chaos die ik voelde 1 voor 1 aan te pakken door bewust te zijn. Niks is te gek; ruimdenkend, mee denkend, goed bereikbaar tussen gesprekken door, geïnteresseerd, oordeelt niet en vooral een geweldig en open persoon.De gesprekken zijn intensief en confronterend en werken nog lang daarna door, het is geen makkelijke reis maar wel een fantastisch mooie!
Jacco van Giessen
Jacco van Giessen
15:27 17 May 19
Romana
Romana
21:10 05 Nov 18
Sama Bloem
Sama Bloem
10:08 05 Nov 18
Wat heb ik een mooie gesprekken gehad met Martin! Heel erg dankbaar dat dit op mijn pad mocht komen. Het leek wel of het bolletje wol, dat toevallig de naam Bloem heeft, ontward is. Zo voelt het.En nu, nu is alles anders. Alles is teruggebracht naar Eenvoud, naar de kern die tegelijkertijd alles omvat en impregneert. Mijn fysieke lichaam, mijn gevoelens, emoties, gedachten, de ander. Alles is in die eenvoud, tjonge jonge, wat een abnormale grootsheid en vreugde. Daarin ‘Zijn’, dan hoef je dus niets te doen-doen, omdat het er allemaal al is.Dat ik dit allemaal mag oefenen, betekent dus hiervoor kiezen. En zo zet in mijn baby stapjes, en weet ik dat ik zal leren lopen.., rennen en zelfs vliegen. Door te kiezen, elke dag en elk moment.Dank je wel Martin voor het meelopen op mijn pad, en ook dat je zo betrokken en open bent op meerdere lagen en dimensies. Dat maak ik niet vaak mee.., sterker nog... ;) Ik ga onze gesprekken echt missen, ik keek er iedere keer heel erg naar uit. En het daagde me ook uit, om te voelen en om anders te kijken, heel bijzonder.Liefs, Bloem
Arjan van Biemen
Arjan van Biemen
20:14 04 Oct 18
Mijn ervaring met Martin was heel positief. De manier van vragen stellen heeft mij bewuster gemaakt van mijn gedrag. Ik heb het als positief ervaren om in een veilig, liefdevol gesprek bij mezelf naar binnen te gaan. Het heeft me veranderd in de zoektocht naar mezelf.
Astrid van den Kerkhoff
Astrid van den Kerkhoff
23:20 04 Sep 18
He Martin,Het is al een tijdje geleden en toch wil ik je nog even hartelijk bedanken voor het fijne gesprek wat wij met jou hebben gehad.Het was kort maar krachtig en heeft zeker geholpen!Wij zijn met behulp van jou gesprek en nog een aantal andere hulpmiddelen gekomen tot een betere omgang in onze relatie en dat is super fijn!Ons leven samen is erg veranderd en nog beter dan dat het ooit is geweest, mede door jou hulp!Ik raad het iedereen aan 👌🏻Groetjes Astrid
Jan S
Jan S
11:27 27 Aug 18
Martin heeft mij heel erg geholpen. Voorheen was ik net als vele anderen iemand die niet in therapie of externe hulp wilde geloven. En dat terwijl ik al heel lang weet dat ik er zelf niet uit kom. Martin weet mij op een voor mij prettige manier te benaderen en kan me nieuwe inzichten geven die me helpen om mezelf en zaken om me heen op een andere manier te zien. Ik ben nog steeds erg verbaasd dat dit is gelukt! Een aangename verrassing!Ik ben daardoor ook een fijnere vader en betere partner voor mijn vriendin, iets wat ik daarvoor nastreefde maar wat er niet uit kwam.Dank!
Michael Vermeulen
Michael Vermeulen
08:05 10 Jun 18
Hoi hoi , ik wilde toch even iets positief’s zeggen over Zelfbewustzijn !Eerste instantie dacht ik dat is niks voor mij relatie therapie , maar eenmaal een afspraak gemaakt te hebben en heel belangrijk om de afspraak door te laten gaan !Moet ik zeggen dat ik er heel anders tegen aan kijk , Martin zei dingen die bij mij er ongelukkig zouden uitkomen .Waardoor mijn vriendin er ook anders tegen aan kijkt ! En het toch nog een kans wil geven , zonder Martin had het nu al over geweest , en nu zijn wij in behandeling en is onze communicatie nooit zo goed geweest !! Wij zijn nog bezig maar ik heb hele goede hoop !!! En wat voor mij belangrijk is is dat martin ook in de avond gewoon bij mij langs komt na werk !! Dus kan ik gewoon doorwerken !!Ik dacht schrijf nu alvast iets , en dat ik dat dan om de paar maanden bijhoudt .Aan staande week weer een afspraak , kan niet wachten !Met vriendelijk groet , Michael
Ron Moerland
Ron Moerland
05:30 18 Apr 18
Ik was vastgelopen in het leven, zowel thuis als op het werk. Martin is iemand die snel de vinger op de zere plek kan leggen en je goed laat nadenken , zodat je er bewust van bent wat jezelf zegt. Met de hulp van Martin ben ik bewuster van mijzelf geworden en de dingen positiever gaan inzien. We zijn in de relatie dichter naar elkaar toegekomen.
Judith Moerland
Judith Moerland
17:07 31 Mar 18
Martin heeft ons geholpen om in ons huwelijk weer dichter naar elkaar toe te kunnen groeien en hij heeft mij persoonlijk ontzettend geholpen om weer in mijn kracht te komen staan.
Denise Gerards
Denise Gerards
17:54 29 Mar 18
Martin is een hele liefdevolle man die goed luistert en analyseert. Hij neemt alle tijd en zit niet aan een wekker vast. Hij zal je de goede weg op helpen i.p.v. de veel voorkomende 'uhuh' en ' hoe voel jij je daarbij?'. Martin praat duidelijke taal en staat open voor tegengas. Het heeft mij persoonlijk, maar ook in mijn huwelijk ontzettend veel goed gedaan om Martin's hulp in te schakelen. Een eye opener!
reviews 1

Bekijk alle beoordelingen                    Recensie schrijven

Hieronder kun je mijn beschikbaarheid zien en je afspraak inplannen op een tijd die voor jullie schikt.

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 74 beoordelingen

DE reservering is gelukt, ik ben onderweg

We maken als mens veel mee in ons leven.

De een hele heftige dingen de ander iets minder heftige dingen.
Ben jij je bewust hoe dat jouw leven beïnvloed?

We zijn het enige levende wezen op aarde met een ‘zelf bewust zijn’, waarom zijn we daar dan niet in geschoold?

Lees meer…

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”