reviews

Wil jij dat het anders wordt?  

Jezelf bewust worden maakt het verschil

Reviews en ervaringen

Ik snap  dat je bij het aangaan van je problematiek, graag een beeld hebt bij hoe anderen mijn hulp hebben ervaren. Ik vraag daarom aan de mensen die ik help een beoordeling achter te laten op google. Zelf kan ik daar niets in beinvloeden en dat maakt dat je echt een transparant beeld kunt krijgen bij de ervaringen van mijn werk.

Veel leesplezier, en mocht je nog vragen of twijfels hebben neem dan gerust even contact op!

MENSEN OVER MIJ – PUBLIEKELIJK OP GOOGLE

zelfbewustzijn
4.9
Gebaseerd op 41 beoordelingen
Anita van der Draai
Anita van der Draai
11:22 16 Jul 19
Hoe is het? Ja prima, altijd goed. Er kwam een moment dat ik de muur die ik opgetrokken had niet meer in bedwang kon houden. Ik was mezelf niet meer, of nooit geweest? Wie ben ik, wat wil ik, wat is mijn doel en waarom voel ik me zo, waarom doe ik de dingen die ik doe en die ik eigenlijk niet wil doen. Waarom en wat is er met me aan de hand? Totale chaos en wanhoop en hoe kom ik hier uit? Via super fijne oplettende mensen ben ik bij Martin terecht gekomen. Martin praat, vertelt, tekent, beeld uit en vraagt. Alles om mij bewust te maken van van wie ik ben/wil zijn. Wat mijn doel is en hoe ik die na kan streven. Niemand maakt mij gelukkig dat moet ik zelf doen. Ik ben degene die de regie heeft over mijn leven en daarin een voorbeeld ben naar mijn kinderen toe bijvoorbeeld. Martin helpt mij de chaos die ik voelde 1 voor 1 aan te pakken door bewust te zijn. Niks is te gek; ruimdenkend, mee denkend, goed bereikbaar tussen gesprekken door, geïnteresseerd, oordeelt niet en vooral een geweldig en open persoon.De gesprekken zijn intensief en confronterend en werken nog lang daarna door, het is geen makkelijke reis maar wel een fantastisch mooie!(Translated by Google)How is it going? Yes fine, always good. A moment came when I could no longer control the wall that I had erected. I had never been myself or never been? Who am I, what do I want, what is my purpose and why do I feel that way, why do I do the things that I do and that I actually don't want to do. Why and what's the matter with me? Total chaos and despair and how do I get out of this? Via super nice attentive people I ended up with Martin. Martin talks, tells, draws, draws and asks. Everything to make me aware of who I am / want to be. What my goal is and how I can pursue it. Nobody makes me happy, I have to do that myself. I am the one who directs my life and is an example to my children in that regard. Martin helps me tackle the chaos that I felt 1 by 1 by being aware. Nothing is too crazy; broad-minded, thinking along, easily accessible between conversations, interested, not judgmental and especially a great and open person.The conversations are intensive and confronting and continue to work long afterwards, it is not an easy journey but it is a fantastic beautiful one!
Jacco van Giessen
Jacco van Giessen
15:27 17 May 19
Priscilla
Priscilla
08:26 12 Dec 18
Dat er iets moest veranderen in de relatie dat was zeker. Maar hoe? We hebben in Martin een fijne gesprekspartner gevonden. De klik was daar. Je wist ook meteen de tere plekken te raken en een helder beeld te scheppen. Niks zweverigs, maar to the point. Het heeft mij in ieder geval geholpen mezelf weer te vinden. Ben blij met de stappen die ik dit jaar heb gemaakt. Dank, Martin.
Romana Z
Romana Z
21:10 05 Nov 18
Bloem Bloemendaal
Bloem Bloemendaal
10:08 05 Nov 18
Wat heb ik een mooie gesprekken gehad met Martin! Heel erg dankbaar dat dit op mijn pad mocht komen. Het leek wel of het bolletje wol, dat toevallig de naam Bloem heeft, ontward is. Zo voelt het.En nu, nu is alles anders. Alles is teruggebracht naar Eenvoud, naar de kern die tegelijkertijd alles omvat en impregneert. Mijn fysieke lichaam, mijn gevoelens, emoties, gedachten, de ander. Alles is in die eenvoud, tjonge jonge, wat een abnormale grootsheid en vreugde. Daarin ‘Zijn’, dan hoef je dus niets te doen-doen, omdat het er allemaal al is. Dat ik dit allemaal mag oefenen, betekent dus hiervoor kiezen. En zo zet in mijn baby stapjes, en weet ik dat ik zal leren lopen.., rennen en zelfs vliegen. Door te kiezen, elke dag en elk moment.Dank je wel Martin voor het meelopen op mijn pad, en ook dat je zo betrokken en open bent op meerdere lagen en dimensies. Dat maak ik niet vaak mee.., sterker nog... ;) Ik ga onze gesprekken echt missen, ik keek er iedere keer heel erg naar uit. En het daagde me ook uit, om te voelen en om anders te kijken, heel bijzonder. Liefs, Bloem
Arjan van Biemen
Arjan van Biemen
20:14 04 Oct 18
Mijn ervaring met Martin was heel positief. De manier van vragen stellen heeft mij bewuster gemaakt van mijn gedrag. Ik heb het als positief ervaren om in een veilig, liefdevol gesprek bij mezelf naar binnen te gaan. Het heeft me veranderd in de zoektocht naar mezelf.
Astrid van den Kerkhoff
Astrid van den Kerkhoff
23:20 04 Sep 18
He Martin, Het is al een tijdje geleden en toch wil ik je nog even hartelijk bedanken voor het fijne gesprek wat wij met jou hebben gehad.Het was kort maar krachtig en heeft zeker geholpen!Wij zijn met behulp van jou gesprek en nog een aantal andere hulpmiddelen gekomen tot een betere omgang in onze relatie en dat is super fijn!Ons leven samen is erg veranderd en nog beter dan dat het ooit is geweest, mede door jou hulp!Ik raad het iedereen aan 👌🏻Groetjes Astrid
Jan S
Jan S
11:27 27 Aug 18
Martin heeft mij heel erg geholpen. Voorheen was ik net als vele anderen iemand die niet in therapie of externe hulp wilde geloven. En dat terwijl ik al heel lang weet dat ik er zelf niet uit kom. Martin weet mij op een voor mij prettige manier te benaderen en kan me nieuwe inzichten geven die me helpen om mezelf en zaken om me heen op een andere manier te zien. Ik ben nog steeds erg verbaasd dat dit is gelukt! Een aangename verrassing!Ik ben daardoor ook een fijnere vader en betere partner voor mijn vriendin, iets wat ik daarvoor nastreefde maar wat er niet uit kwam.Dank!
Michael Vermeulen
Michael Vermeulen
08:05 10 Jun 18
Hoi hoi , ik wilde toch even iets positief’s zeggen over Zelfbewustzijn ! Eerste instantie dacht ik dat is niks voor mij relatie therapie , maar eenmaal een afspraak gemaakt te hebben en heel belangrijk om de afspraak door te laten gaan ! Moet ik zeggen dat ik er heel anders tegen aan kijk , Martin zei dingen die bij mij er ongelukkig zouden uitkomen .Waardoor mijn vriendin er ook anders tegen aan kijkt ! En het toch nog een kans wil geven , zonder Martin had het nu al over geweest , en nu zijn wij in behandeling en is onze communicatie nooit zo goed geweest !! Wij zijn nog bezig maar ik heb hele goede hoop !!! En wat voor mij belangrijk is is dat martin ook in de avond gewoon bij mij langs komt na werk !! Dus kan ik gewoon doorwerken !! Ik dacht schrijf nu alvast iets , en dat ik dat dan om de paar maanden bijhoudt . Aan staande week weer een afspraak , kan niet wachten ! Met vriendelijk groet , Michael
Ron Moerland
Ron Moerland
05:30 18 Apr 18
Ik was vastgelopen in het leven, zowel thuis als op het werk. Martin is iemand die snel de vinger op de zere plek kan leggen en je goed laat nadenken , zodat je er bewust van bent wat jezelf zegt. Met de hulp van Martin ben ik bewuster van mijzelf geworden en de dingen positiever gaan inzien. We zijn in de relatie dichter naar elkaar toegekomen.
Martin Wijker
Martin Wijker
18:09 16 Apr 18
Martin maakt op een zeer warme manier contact en geeft veel aandacht en neemt de tijd. Mooie en leerzame gesprekken gehad.
Wendy Wijker
Wendy Wijker
18:03 16 Apr 18
Martin is een hele vriendelijke man die ruim de tijd voor je neemt. Hij heeft mij handvatten gegeven om beter om te leren gaan met m’n hooggevoeligheid.
M.E. S.K.
M.E. S.K.
21:57 03 Apr 18
Op het juiste moment kwam ik op de site van BinnenBewustzijn. De positieve reviews trokken me over de streep om de sprong te wagen voor een afspraak met Martin. Na 3 heftige jaren was ik compleet vast gelopen. De chaos in mijn hoofd was moeilijk te stroomlijnen. De beslissing voor een kennismaking met Martin heeft me absoluut niet teleurgesteld. Martin is een innemend en integer persoon die oprecht naar je luistert en de verbanden kan zien in de chaos. Ik voelde me direct bij het eerste gesprek al op mijn gemak. Door zijn eigen ervaringen heeft hij meerwaarde. Hij neemt de tijd en houdt zonder oordeel een zuivere spiegel voor. Na 2 afspraken met Martin werd het al rustiger in mijn hoofd en ik heb dan ook alle vertrouwen in de komende periode.
Judith Moerland
Judith Moerland
17:07 31 Mar 18
Martin heeft ons geholpen om in ons huwelijk weer dichter naar elkaar toe te kunnen groeien en hij heeft mij persoonlijk ontzettend geholpen om weer in mijn kracht te komen staan.
Gerards Denise
Gerards Denise
17:54 29 Mar 18
Martin is een hele liefdevolle man die goed luistert en analyseert. Hij neemt alle tijd en zit niet aan een wekker vast. Hij zal je de goede weg op helpen i.p.v. de veel voorkomende 'uhuh' en ' hoe voel jij je daarbij?'. Martin praat duidelijke taal en staat open voor tegengas. Het heeft mij persoonlijk, maar ook in mijn huwelijk ontzettend veel goed gedaan om Martin's hulp in te schakelen. Een eye opener!
Stacey Willems
Stacey Willems
16:08 29 Mar 18
Al lang liep ik met bepaalde vragen omtrent mezelf rond.Wie ben ik, wat is mijn doel, wat kan ik betekennen voor mezelf en daarbij voor anderen.Via een kennis had ik een Psycholoog geadviseerd gekregen. Wandelend in het bos, heerlijk in de natuur besloot ik de stap te nemen. Nu of nooit dacht ik nog..De Psycholoog waarnaar ik op zoek dacht te zijn heb ik niet gevonden..ik kwam namelijk bij Martin terecht en dat moest zo zijn. Ik belde om 10.01u, sprak enigszins zenuwachtig zijn VoiceMail in en om precies 10.10 contacte hij mij. Weer een bevestiging dat ik synchroom liep met het Universum gezien de dubbele getallen. Eerste x vond bij mij thuis plaats. Wat was dat een aangename ontlading. Martin was zo ontspannen en zo open waardoor ik mijn meeste complexe gedachtengang durfde te delen. Martin wist me heel makkelijk te leiden in mijn wirwar van gedachten en wist mij aan te sporen mezelf onder ogen te komen, zonder veroordeling, zonder ook maar ergens een etiket op te plakken, mij te pushen om zelfreflectie toe te passen en mijn zelf gecreeerde doolhof te ontwarren. " Is het niet genoeg om te Zijn? "vroeg Martin me..Martin, ik heb jouw ervaren als een Lichtbrenger op een duister pad dat ik Gedachtengang noem. Ik ben je enorm dankbaar voor de helderheid en duidelijkheid die jij mij gebracht hebt.In liefde en Licht,Stacey Willems
Michelle Baanvinger
Michelle Baanvinger
14:05 21 Feb 18
Martin heeft ons zeer goed geholpen toen wij vast zaten in allerlei ingewikkelde familiebanden die ook zakelijk zijn verweven. Hij geeft inzicht in de situatie, in jezelf en laat keuzes zien die je evt. kan maken, en stappen zetten naar oplossingen. De korte termijn waarop je een afspraak kan maken is heel prettig en het is fijn dat de gesprekken in ons geval gewoon thuis waren. Praat toch prettiger in je eigen omgeving.
Harry Kortekaas
Harry Kortekaas
18:51 30 Jan 18
Wat mij in Martin aanspreekt is dat hij niet standaard is. Hij is ook iemand die goed kan luisteren en op het juiste moment de juiste vragen kan stellen. Waardoor er dingen boven komen die lang bedekt waren. Hij legt de vinger op de zere plek zonder mee te gaan in de beweging die daardoor ontstaat maar ook zonder afstandelijk te zijn. Ik heb al heel lang last ervan dat ik commentaar op vat als kritiek waarna ik dicht sla. Langzamerhand wordt me duidelijker waar dat vandaan komt en dat geeft vertrouwen in de toekomst en in zijn aanpak. En daarnaast is Martin gewoon een prettig persoon.
Marga van der Linden
Marga van der Linden
09:44 15 Dec 17
Martin is een begripvol persoon die negativiteit om kan buigen naar positiviteit. Het is geen zweverige psychiater, maar iemand die door eigen ervaring recht door zee is en jou respectvol behandeld.De sleur van een langdurige relatie in combinatie met diverse ingrijpende gebeurtenissen in ons leven , hebben ons doen besluiten om Martin in te schakelen. Wij waren elkaar kwijt, we begrepen niks meer van elkaar. Hij heeft inderdaad de gave om de vinger op de zere plekken te leggen. Hij maakt je bewust van je manier van zeggen en doen en maakt je erop attent wat voor invloed dat kan hebben op je partner.Iets “gewoon” of “normaal” vinden is niet zo vanzelfsprekend. Martin laat je hier diep over na denken. Zelfs al ben je niet gewend om iets over je diepste gevoelens los te laten, hij forceert niets, maar krijgt het toch voor elkaar, dat je ook hier diep over na gaat denken.Martin komt niet met kant en klare oplossingen: door zijn vraagstelling en opmerkingen laat hij jou respectvol inzien hoe het anders kan of hoe je bepaalde situaties anders zou kunnen bekijken.Deze inzichten hebben ons tot nu geholpen om anders naar elkaar te kijken en meer rekening met elkaar te houden. Nog regelmatig hoor ik hem zeggen: Is dat zo of vind jij dat? Ik vond voorheen overal wat van, nu ben ik veel genuanceerder. Dit geeft mij vooral rust.Ondanks, dat ik zelf actie heb ondernomen om Martin in te schakelen was ik altijd erg huiverig voor dit soort “hulp”, ik dacht, dat ik het wel alleen kon oplossen. Nu ben ik blij, dat we van Martins diensten gebruik hebben gemaakt. We zijn zeker op de goede weg!Dankjewel.
Peter van der Horst
Peter van der Horst
23:21 12 Dec 17
Martin heeft een gave om met associatief denken (en spreken) je te helpen nieuwe inzichten op te doen. Een frisse aanpak en super efficient. Een aanrader dus!
Dorine Visser
Dorine Visser
07:18 12 Dec 17
Martin is niet zoals psychologen met allerlei standaard technieken en opdrachten uit het boekje die bijna nooit werken. Martin is wen mensenmens, hij zoekt naar jouw als persoon ( wie ben jij nu echt, wat belemmert je in je dagelijks leven, wat wil je nu echt) en houdt je een duidelijke spiegel voor. In mijn geval,Prikte hij bij de allereerste afspraak al door me heen en zag precies waar de kern van het probleem zat.Ik heb dingen van mezelf ontdekt die 34 jaar nooit geweten of gezien heb. En bij mij heeft het mijn leven verandert, ik heb een grote stap genomen, waarvan ik nooit heb geweten dat ik die wilde maken. Voor de eerste afspraak twijfelde ik nog of ik niet naar een “echte” psycholoog moest gaan. Maar ik kan iedereen aanraden om het een 1 kans te geven, want je zult zeer waarschijnlijk positief verrast zijn en er geen spijt van hebben.
C Immerzeel
C Immerzeel
11:43 10 Dec 17
Martin stelt je gerust en stelt de juiste vragen, die mij hebben geholpen tijdens een periode na grote verliezen. In persoonlijke sessies heb ik stukje bij beetje geleerd bewust te worden van de situatie, maar ook hoe verder te kijken naar de toekomst zowel privé als zakelijk.
Patricia Groenewoud
Patricia Groenewoud
19:57 09 Dec 17
Ik ben via een vriendin in contact gekomen met Martin. Ik was op zoek naar 'mezelf' ; wie ben ik? Ken ik mezelf volledig? En dat stukje wat ik nog niet van mezelf ken, durf ik dat stukje te leren kennen? Martin heeft me geholpen dat laatste stukje van mezelf te leren kennen en te accepteren. Martin is een mooi mens die heel rustig naar je luistert, je in je waarden laat, je volledig accepteert en je vertrouwen geeft. Samen met hem durfde ik de weg in te slaan om mezelf te leren kennen, hoe eng me dat in eerste instantie ook leek. Hoe confronterend het af en toe ook was, ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld en het volledige vertrouwen gekregen dat ik dit kon en dat het goed was. Ik heb hele praktische handvatten gekregen die bij mij pasten waardoor de kans van slagen alleen maar groter en gemakkelijker werd. Martin leeft mee en bijt zich erin vast, het is daadwerkelijk zijn doel om jou verder te helpen.
E G
E G
15:09 08 Dec 17
Martin heeft ons super goed geholpen om meer uit het leven te halen. Door zijn prachtige werk, zijn wij tot inzicht gekomen hoe wij elkaar beter kunnen begrijpen en met elkaar kunnen communiceren. Top gedaan Martin en keep going like that!!
Circe Van Den Ende
Circe Van Den Ende
13:01 08 Dec 17
Vastgelopen in een negatief patroon, niet begrepen voelen en geen oplossing kunnen vinden... Wat zou het geweldig zijn, als er iemand is die mij kan helpen de antwoorden te vinden die ik zoek. Die mij kan helpen dichter bij mijn gevoel te komen, zodat mijn gevoel weer "klopt"... Mijn hart, ziel en mind. Diegene heb ik gevonden in Martin. Martin, je hebt een diepe indruk op me gemaakt met je inzicht, je creativiteit, je humor en je inlevingsvermogen. Dank je wel.
Steef van Paassen
Steef van Paassen
22:02 07 Dec 17
Martin je hebt mij/ons enorm geholpen met jouw manier van inleven en met je duidelijke uitleg sla je de spijker op zn kop.Bijzonder dat je je zo in kan leven in iemand en kan denken zoals iemand die je tegenover je zit.Het gevoel bij jou was eigenlijk gelijk al goed, dat is denk ik zeer belangrijk.Dat geeft vertrouwen en een goed gevoel.Wij hebben veel van je kunnen leren, bedankt
Aron Merkus
Aron Merkus
09:47 03 Dec 17
Ik heb de gesprekken met Martin als heel waardevol ervaren. Het hielp mij een goed overzicht te krijgen van de situatie. Samen kunnen brainstormen naar verschillende mogelijkheden en doelgericht weer verder te kunnen! Martin is naast de formele gesprekken betrokken, geïnteresseerd en behulpzaam tijdens spontane gesprekken die ik geregeld via een berichtje kon sturen! Erg fijn!
Assia Bot
Assia Bot
11:58 02 Dec 17
Marinus Opsteegh
Marinus Opsteegh
12:11 12 Oct 17
Wij hebben Martin in maart 2017 leren kennen. In onze relatie liepen wij tegen problemen op, waarvan wij niet wisten hoe die op te lossen. Martin heeft ons daar uitstekend bij geholpen. Hij kan zeer snel waarnemen en analyseren en "legt de vinger op de zere plek". Na ruim een half jaar staan wij weer op eigen benen en dat gaat prima. Wel plegen wij onderhoud en dat wil zeggen dat wij om de paar maanden met Martin in gesprek gaan, waarbij de voorgaande maanden geëvalueerd worden. Wij zijn erg blij dat wij de tijd en het geld hebben geïnvesteerd in onze relatie.
Dodo Cossee
Dodo Cossee
16:19 05 Oct 17
Martin raakt me. Moeiteloos kan ik zijn wie ik ben omdat hij pretentieloos en écht geïnteresseerd luistert en vraagt. In sologesprekken volgt hij moeiteloos mijn verwarde brein en krabbelt hij met lijnen en woorden ‘de draad’ op een papiertje. Met wat er voor handen is visualiseert hij en zie ik mijn relaas. Hij volgt mij en weet mijn hoofd te bewegen het ritme van mijn hart te volgen. Mijn hart vindt mijn hoofd waardoor balans ontstaat.In de gesprekken met mijn partner is het zijn uitdaging om ons elkaar te laten begrijpen. Wij zijn als zwart en wit en kunnen nooit grijs worden. Martin is zelf alles behalve grijs. Ook hij is authentiek, ons geeft hij ook ruimte dat te blijven. Hij laat ons naar elkaar kijken en geeft lucht en ruimte om 30 jaar te overbruggen én een brug naar de toekomst te bouwen. Met korte opdrachten laat hij mij en ons individueel nadenken over leven, heden en toekomst. Martin is in staat om verschillende begeleidingsstijlen onzichtbaar toe te passen, in elkaar te laten overvloeien en mijn diepste gevoel te bereiken. Door Martin kan ik mijzelf bevrijden en krijg ik ruimte voor ‘de morgen’ zoals ik die wil. Als mens in al mijn rollen.
Reza Mahawat Khan
Reza Mahawat Khan
14:53 30 Sep 17
3 dagen geleden heb ik mijn eerste gesprek met Martin Goedknegt gehad. Het gesprek zou een keerpunt in mijn leven kunnen zijn volgens hem. Daar geef ik hem gelijk in. Steeds wanneer ik het gesprek terugspoel in mijn hoofd dan word er steeds meer helder. Het onzichtbare word zichtbaar. Heel bijzonder hoeveel belangrijke informatie verborgen zat in mijn eigen blinde vlek.Heel erg bedankt voor onze eerste gesprek, Martin!
Theo De Jongh
Theo De Jongh
07:26 28 Sep 17
Martin heeft hele goeie voorbeelden van hoe wij als mensen in het leven staan. Hoe wij kunnen communiceren en elkaar beter te begrijpen. Hij laat jou dingen vertellen dat je eigenlijk het liefst wegstopt. Je gaat er anders over denken en beseffen dat je problemen anders aan kan pakken. Echt een aanrader.
Tanja Breuer
Tanja Breuer
20:04 19 Sep 17
Martin is een zeer prettig persoon om mee in gesprek te gaan. Hij is oprecht geïnteresseerd waardoor ik mij bij hem al snel op mijn gemak voelde. Hij is samen met mij de zoektocht aangegaan naar mijn "ik", waarbij het verleden voor mij van groot belang is. Martin heeft mij geleerd dat ik ertoe doe en dat loslaten niet vergeten is. Hij heeft mij laten nadenken over wat ik wil, wat mijn verwachtingen zijn, wie ik ben en wie ik wil zijn voor mezelf en mijn omgeving. Door een onvergetelijk gesprek en een prachtige wandeling heb ik dingen een plekje durven geven en ergens kunnen achterlaten. Met de hulp van Martin heb ik woorden kunnen geven aan mijn gevoel. Bedankt Martin!
Floortje den Engelsman
Floortje den Engelsman
15:21 19 Sep 17
Wat een bijzondere man is Martin! Daar waar ik steeds vastliep in mijn patronen liet hij mij openingen ontdekken ze te doorbreken. Met een traan, met een lach, met warmte, en heel veel geduld, waar ik voelde dat ik alleen maar kleine stappen wilde nemen kreeg ik zoveel bewustzijn dat ik enorme grote stappen vooruit nam. Confronterend, diepgaand en met zoveel goedheid vanuit zijn hart begeleid hij mensen dwars door de problemen heen.
Britt Aalders
Britt Aalders
20:14 11 May 17
Wat ik erg waardeer aan Martin als coach is dat hij oprecht mensen wil helpen (met name vanuit zijn eigen ervaringen) en dat hij voor je klaar staat indien nodig. Ook beschikt hij over het vermogen om zich in ieders perspectief te verplaatsen, ondanks het feit dat ieders karakter en denkwijze uniek zijn. Hij heeft daar zeker geen oordeel bij, waardoor ik me erg op mijn gemak heb gevoeld.Martin heeft mij geleerd om bewuster te worden van wie ik ben.Wat ik geleerd heb is om dichter bij mijn gevoelens te komen. Hier komt ook een stukje acceptatie bij kijken. Daarnaast is het een kunst om niet waar te nemen vanuit eigen verwachtingen, omdat je de realiteit (en dus jezelf) voor de gek kunt houden. Het meest relevante wat ik heb geleerd tijdens de coaching is dat je je wensen en doelen in het leven kunt realiseren, zolang je bewust bent van jezelf en daarbij een positieve kijk hebt op het leven.:)
Melissa van Daele
Melissa van Daele
19:36 05 Mar 17
Toen ik ongeveer anderhalf jaar geleden mezelf volledig kwijt was en mijn dieptepunt bereikte, zocht ik een manier om hier weer uit te komen. Diverse therapieën boden mij niet wat ik nodig had om te komen waar ik uiteindelijk wilde zijn. Martin kwam via mijn collega op mijn pad en daar ben ik nog iedere dag dankbaar voor. Ik was wat sceptisch, gezien de voorgaande therapieën, maar greep op dat moment alles aan wat mij enigszins kon helpen.Martin heeft mij geleerd anders naar dingen te kijken, anders naar mezelf te kijken, naar de wereld, naar het leven. Ik kreeg steeds meer lucht, meer ruimte in mijn lijf. Ik leerde dingen omarmen die bij mij horen. Dingen, gebeurtenissen en situaties die negatief vastgeroest zitten in je lijf, in je hoofd. Alles is bespreekbaar en niets moet. Die ongedwongenheid is wat de sfeer erg prettig maakt. Martin is oprecht geïnteresseerd en wil alles eruit halen wat erin zit om samen opzoek te gaan naar een mooie manier van acceptatie, rust en bewustwording.Al bij al ben ik ontzettend blij en dankbaar dat ik Martin heb leren kennen. Hij is (en blijft!) een grote factor in het pad wat ik de afgelopen tijd heb bewandeld en de zoektocht naar mijzelf!
Richard Cloosterman
Richard Cloosterman
16:23 26 Feb 17
Martin heeft ons geholpen om bewust te worden hoe wij ( me vriendin en ik) met elkaar omgaan. Doordat we de afgelopen jaren veel hebben mee gemaakt. En door een ongeval ons hele leven op zijn kop heeft gestaan, zijn wij steeds verder uit elkaar gegroeid. Ondanks dat we heel veel van elkaar houden gebeurde dit. We hebben hulp gezocht, en daar was Martin onze reddende engel. Hij zei niet wat goed en wat fout was. We werden niet afgekeurd op onze minder goede kanten. We werden juist geholpen om bewust te worden van de minder goede dingen. En waarom we soms zulke dingen doen tegen elkaar. Na een aantal gesprekken zijn wij weer zo goed als op de rit samen. Het lijkt wel of we opnieuw begonnen zijn, gewoon weer vlinders in onze buiken. En we durven weer te praten en te zeggen tegen elkaar als er iets goed gaat en ook als er iets fout gaat. Zonder dat we gelijk een oordeel en verwijt naar elkaar toe hebben. Martin bedankt voor je hulp !!!
Marco Mol
Marco Mol
06:39 18 Feb 17
Samen met Martin ben ik op weg gaan op een voor mij onbekend terrein bewustzijnsverandering. Ik kon bij Martin in onze gesprekken m’n ongemakkelijkheid, wrevel, verlegenheid en kwetsbaarheid meenemen. In deze kwetsbaarheid heb ik mezelf ontmoet. Mooie dingen zijn ontstaan nadat ik durfde mijn masker afteleggen. Dankjewel hiervoor Martin!
annemieke drenth
annemieke drenth
15:34 30 Jan 17
Martin heeft mij geholpen om meer te leven vanuit mijn passie en gevoel. Hoe ik, iedere keer wanneer ik in een lastige situatie zit, weer terug kan komen bij mijzelf. Hij heeft mij geholpen met het ontdekken wat de zingeving in mijn leven is. Ik sta veel positiever en krachtiger in het leven en durf de stappen te nemen die nodig zijn, om dat te doen wat bij mij past en wat mij energie geeft. Ook de verdrietige momenten weet ik te omarmen, te accepteren en mee om te gaan. Mijn leven is erg veranderd de afgelopen tijd, ik heb een compleet ander vak geleerd en leef mijn passie. Iedere dag leer, ontdek en groei ik, ben ik mij hiervan bewust en zet ik in wat ik van hem heb geleerd en het mooie is dat ik dat ook weer bewust en onbewust doorgeef aan diegenen in mijn omgeving die mij erg dierbaar zijn.
Mircea Inel
Mircea Inel
10:56 30 Jan 17
Dank zijn Martin nu weet ik hoe ik mijn problemen kan aanpaken.Hij weet heel goed wat je nodig hebt en hij zet de finger op je pijn.Ik dank hem voor de hulp.
Francoise Bakker
Francoise Bakker
01:47 26 Jan 17
Ik geloof niet in toeval en juist op het moment dat ik besloten had dit jaar 2017 meer naar binnen te gaan ...verscheen daar de website van Martin .ja en niet 1 x maar terwijl ik gewoon weg wat op marktplaats aan het zoeken was plopte elke keer weer "BINNENBEWUSTZIJN" op mijn scherm .terwijl ik het niet eens had gezocht ?(zocht het mij ? Het kwam niet voor niks op mijn pad in iedergeval ;)) ik kwam er niet onderuit en voelde dat ik contact met hem op moest nemen .Het was het onderbuik gevoel van dat jgevoel van dat je weet :"daar moet ik zijn ".Na het lezen van zijn site werd dit ook alleen maar bevestigd.ik ben niet de makkelijkste met afspraken maken .dus was het erg prettig was dat Martin meteen terug belt en contact houdt via de mail .we maakten een afspraak .Martin is een erg prettig mens waar je je al snel vertrouwd bij voeld.open en eerlijk .Iemand die "to the point" komt Door meteen de juiste vragen te stellen hadden we al heel snel duidelijk wat er nou speelden ,meer inzicht en een duidelijke hulpvraag kwam naar voren .ik vond het heel bijzonder en had niet verwacht dat er binnen zo korte tijd al heel veel duidelijker werd,helderheid ,inzicht ...binnen bewustzijn mocht ervaren .En dat vind ik nog steeds bewonderenswaardig aan Martin .Mensen zoals jij zijn echt nodig en ik raad jou als coach ook aan iedereen aan.ik ben al na 1x gesproken te hebben zo enthousiast en super tevreden over jou werkwijze. .MOOI WERK !TOT ZIENS!Groetjes Françoise
reviews 1

Bekijk alle beoordelingen                    Recensie schrijven

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 41 beoordelingen

DE reservering is gelukt, ik ben onderweg

We maken als mens veel mee in ons leven.

De een hele heftige dingen de ander iets minder heftige dingen.
Ben jij je bewust hoe dat jouw leven beïnvloed?

We zijn het enige levende wezen op aarde met een ‘zelf bewust zijn’, waarom zijn we daar dan niet in geschoold?

Lees meer…

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”