reviews

Wil jij dat het anders wordt?  

Jezelf bewust worden maakt het verschil

Reviews en ervaringen

Ik snap  dat je bij het aangaan van je problematiek, graag een beeld hebt bij hoe anderen mijn hulp hebben ervaren. Ik vraag daarom aan de mensen die ik help een beoordeling achter te laten op google. Zelf kan ik daar niets in beinvloeden en dat maakt dat je echt een transparant beeld kunt krijgen bij de ervaringen van mijn werk.

Veel leesplezier, en mocht je nog vragen of twijfels hebben neem dan gerust even contact op!

MENSEN OVER MIJ – PUBLIEKELIJK OP GOOGLE

zelfbewustzijn
4.9
Gebaseerd op 61 beoordelingen
Miljana Mladenovic
Miljana Mladenovic
10:59 12 Aug 21
Een ervaren coach die mij heeft geholpen om weer de verbinding met mijzelf te maken. Martin heeft me door een pittige scheiding en burn-out begeleid. Een zeer ervaren professional wie naar je luistert en de diepgang in gaat. Hij hielp me ontdekken waar en wanneer mijn echte problemen waren ontstaan.
Carmen Hofman
Carmen Hofman
11:34 22 Apr 21
Wat mij het meest bijgebleven is van de gesprekken met Martin is zijn kracht om tot de kern te komen. Als mens zijn we een warboel en opeenstapeling van (nare) ervaringen, emoties zoals angst en verdriet, gedachtenpatronen, (voor)oordelen en verwachtingen. Wat zit daar onder? Wat doet er toe? Is dat wat je denkt dat je zoekt ook wel echt waar je behoefte ligt en wat zegt die behoefte over jou? Vragen waar geen eenduidig antwoord op te formuleren is maar het gesprek wat je erover voert kan zorgen voor mooie, waardevolle inzichten.Martin deelt mijn visie dat iedereen en alles in de kern gelijk is. De kern, daar bedoel ik mee wat overblijft wanneer het je lukt de nare ervaringen, emoties zoals angst en verdriet etc.. los te zien van wie je bent. Het betekent voor mij dat niemand groter is dan ik, dat ik niet kleiner ben dan een ander, dat we gelijk zijn. Het betekent voor mij ook verantwoordelijkheid nemen voor mijn eigen waarde, welke waarde ken ik mijzelf toe? Welke waarde ken ik een ander toe? Ik ben mij meer bewust geworden van die eigen verantwoordelijkheid. Daardoor voelt het voor mij alsof ik meer de regie heb over hoe ik mijn leven inricht, een stuk autonomie waar ik naar op zoek was en die alleen ik zelf heb kunnen verkrijgen.We proberen zo vaak de oplossing (of wat minder vriendelijk; de schuld) bij een ander te zoeken, de ander 'doet' ons immers verdriet, snapt ons niet, werkt niet mee. Maar de emoties die dat oproept, die zitten al in onszelf. Een actie of het gedrag van een ander is enkel de trigger. Een onvervulde behoefte die zich opdringt. Ik heb geleerd op pauze te drukken, zonder oordeel te bekijken wat de trigger is en vervolgens zelf verantwoordelijkheid te nemen. Dit kan bijvoorbeeld het aangeven van een grens zijn als ik merk dat iemand daar overheen gaat. Of soms is het accepteren en toegeven aan mijzelf dat ook ik geen perfect(e) mens/moeder/dochter/partner ben (en hoef te zijn). Al met al heb ik mijn triggers beter leren begrijpen en zorgt dat voor rust: ik doe waar ik iets aan kan doen en ik accepteer waar ik niets aan kan doen.Ik zou Martin aanbevelen aan een ieder die op zoek is naar diepgang in meerdere lagen van zijn leven, op spiritueel vlak en in het kader van hoger bewustzijn, maar ook op de wat meer praktische zaken. Door middel van simpele tekeningen en uitleg, zijn mensenkennis en kennis over communicatie, is Martin ook in staat om met eerlijkheid en humor mensen die minder 'zweverig' zijn dan ik, te helpen tot inzichten te komen.
Marinus Haag
Marinus Haag
15:30 17 Apr 21
Martin heeft mij geholpen mij verder te ontwikkelen als persoon, mijn geluk ter hervinden, maar bovenal om meer naar mijn gevoel te luisteren, en in mijn gevoel te komen. De afgelopen maanden ben ik een completer mens geworden, met name op de ontwikkeling van mijn EQ. Wat ook interessant was om te doen, was een tweegesprek met mijn zus, boeiende uitkomsten gaf dit. Martin, bedankt tot zover!
Judith Bergman
Judith Bergman
18:10 15 Apr 21
Martin is een hele fijne man die heel veel op gevoel doet. Hij laat je jouw eigen kracht weer ontdekken, als je jezelf even kwijt bent. Goede ervaring voor mij, zodat ik zelfs anderen naar hem heb doorverwezen. Ik sluit niet uit dat ik in de toekomst vaker een sessie met Martin zal inplannen, aangezien ik nog volop in mijn eigen proces van groei zit.
ONE80 Personal Fit Studio
ONE80 Personal Fit Studio
08:03 15 Apr 21
Sidney van Keulen
Sidney van Keulen
06:02 15 Apr 21
Danielle Lagerwaart
Danielle Lagerwaart
19:13 12 Apr 21
Maxime van Beek
Maxime van Beek
18:23 12 Apr 21
Zeker de eerste twee behandelingen hebben vernieuwende inzichten gegeven.
Debora Beltman
Debora Beltman
13:39 12 Apr 21
Het was heel fijn om met Martin in gesprek te zijn. Hij luistert goed naar wat je zegt, maar weet ook de vinger op de zere plek te leggen. Hij houdt je een spiegel voor, maar geeft daarnaast ook hele bruikbare tips. Er was ruimte voor grapjes en dat zorgde ervoor dat ik mij snel op mijn gemak begon te voelen. Ik heb er in ieder geval veel aan gehad!
Carla Heijningen
Carla Heijningen
12:10 10 Apr 21
Nick Dias
Nick Dias
11:44 10 Apr 21
Appie el Massaoudi
Appie el Massaoudi
11:06 10 Apr 21
Mireille Matthijssen
Mireille Matthijssen
10:21 05 Sep 20
Onze relatie liep al een tijdje niet lekker en het was duidelijk dat we er zelf niet uitkwamen. Toen Martin bij ons voor de deur stond wist ik meteen: no escape! Na 1 sessie met Martin bleek dat de relatieproblemen puur een spiegel waren van onze eigen afzonderlijke pijnpunten en mechanismen. Dat inzicht was een enorme eye opener. Na een gezamenlijke sessie hebben we ieder apart nog afspraken gemaakt om daar dieper op in te gaan, wat zeer verhelderend was. En toen kwam covid, 3 maanden samen thuis, de ultieme test! We zijn deze periode boven verwachting goed doorgekomen, we zitten weer op hetzelfde spoor met elkaar en er is weer rust en ontspanning in huis. Martin ziet, voelt en confronteert op zo'n manier dat je weer terugkomt in jezelf. De kracht komt weer van binnenuit en afleiding, angst en onrust van buitenaf hebben minder invloed op mij. Daardoor kunnen we elkaar ook weer vinden in onze relatie. Martin werkt intuïtief, effectief en met een fijne dosis humor, wat voor ons een hele goede benadering bleek te zijn. We hadden geen betere coach kunnen treffen!
Patrick Van Leeuwen
Patrick Van Leeuwen
16:37 04 Mar 20
Ik heb zelf contact gezocht met Martin, ik kon gelijk terecht er was geen wachttijd . Ik ben niet iemand die snel hulp zoek maar door advies toch gedaan , en in deze fase waar ik in zat heeft Martin me de juiste weg laten inzien in me relatie maar vooral me zelf . Ik heb jaren op een trein gezeten waar ik me gezin in verloren heb maar ook me zelf , wanneer je daar mee geconfronteerd word weet je niet waar je moet beginnen en hoe je moet herstellen. Na paar gesprekken en adviezen werd ik rustiger en begon ik de manier van aanpak van hem te waarderen en in te zien dat je eerst je zelf moest herstellen voordat je de rest van de problemen kan herstellen . Ik beschrijf Martin niet als een psygeloog maar als een coach en zijn manier van aanpak heeft vrij snel effect als je er voor openstaat om het aan te nemen en zijn stappen volgt . Martin bedankt voor je hulp en die je nog steeds bied .Groetjes ,Patrick van Leeuwen
Thessa Brands
Thessa Brands
17:27 03 Mar 20
Bijna 1,5 jaar geleden heb ik besloten om meer handvaten en duidelijkheid te zoeken in een andere hoek, zo is martin op mijn pad gekomen. Ik zit met veel vragen over het leven en de keuzes die ik heb gemaakt in het verleden en die mij, mij maken maar mij ook niet gelukkig maken. Je kan er voor kiezen het zo te laten en dat onrustige gevoel te negeren of er iets aan doen. Bij mij sluimerde teveel onrust en daar heb ik uiteindelijk zelf andere keuzes in gemaakt om een weg te creeeren naar minder onrust en meer geluk. Dat dat niet op 1 dag gaat, daar ben ben ik nu wel achter.Op deze weg heb ik veek geleerd van martin over wie ik nu eigenlijk ben. En ik leer nog steeds elke keer meer. Hij geeft mij al 1,5 jaar handvaten maar houd mij ook spiegels voor. Confronterend! maar goed.Veel piekeren en situaties groter maken dan dat ze zijn, daar ben ik een ster in, soms val ik nog wel terug maar de handvaten welke ik nu heb om er anders mee te leren omgaan en er op een andere en bewustere manier naar te kijken, werkt bij mij. Dit gaat allemaal niet over 1 dag ijs. Ik werk eraan, ik geef mezelf opdrachten maar ik krijg ook opdrachten van Martin.Wat ik fijn vind in onze gesprekken is dat hij zich snel een beeld kan vormen van de situatie. En spreekt met duidelijke voorbeelden in de situaties die besproken worden. Ik luister en kijk naar hem, maar daar waar hij is daar ben ik nog niet. Martin ik kijk uit weer uit naar ons volgende gesprek. Top coach!
S W H
S W H
21:40 18 Dec 19
We zijn bij Martin terecht gekomen na een diepe vertrouwensbreuk in onze relatie en we hadden professionele hulp nodig om te bepalen hoe en of we als stel verder willen gaan. We vonden Martins website en zijn blogs heel relatable en hebben nu 5 sessies individueel en samen gehad. Gelijk in het eerste gesprek kon hij dingen heel goed relativeren, hij heeft ons gelijk na de eerste sessie gerustgesteld en een voorstel gemaakt hoe we de volgende weken kunnen aanpakken. Martin had heel snel een heel goed inzicht van wat er aan de hand was en hoe ons verleden en persoonlijkheiden invloed op bepaalde acties in onze relatie hebben gehad. We willen heel graag verder werken met Martin en vooral ook eraan werken om allebei meer zelfbewustzijn te krijgen en samen een goede balans te vinden. Heel erg bedankt Martin en tot de volgende sessie.
august leckie
august leckie
13:06 13 Dec 19
Tijdens mijn gesprekken met Martin heeft hij mij kleine en effectieve duwtjes in de de rug gegeven waardoor ik hetgeen ik onbewust kwijt was geraakt bewust teruggevonden heb.
Kevin Toussaint
Kevin Toussaint
07:03 11 Dec 19
Tijdens mijn burn-out met Martin in gesprek gegaan.Heeft me weer op de goede weg geholpen, kan hem aan ieder aanbevelen !
Erik Fokkelman
Erik Fokkelman
01:53 11 Dec 19
Ik heb een x aantal sessies met Martin gehad. Het fijne aan deze sessies vond ik dat je op een plek afspreekt waar jij je fijn voelt. Zo hebben we uren gewandeld in een polder. Tijdens deze wandelingen kwam het gesprek op gang en begon Martin gericht vragen te stellen en luisterde hij aandachtig naar mijn antwoorden. Zelf was hij ook erg open en deelden zijn verhaal met mij. Hij oordeelt niet en accepteerde mij volledig. Dat zorgt ervoor dat ik mij op mijn gemak voelde, zelfs wanneer hij mij confronteerde met mijn onzekerheden.Samen analyseerden wij mijn verleden en zijn we terug gegaan naar de kern van het "probleem''. Door deze gesprekken zie ik nu in waar mijn angsten vandaan komen. Mijn 'problemen' kan hij niet oplossen, maar ik ben erg dankbaar dat wij samen woorden hebben gevonden voor alle chaos in mijn hoofd. Ik zie nu steeds beter in waarom ik bepaalde keuzes maak en waar mijn gedachtes vandaan komen. Ik ben veel dichterbij mijzelf gekomen.Ook ben ik blij met de nazorg. Na de zware gesprekken die wij gevoerd hebben, toont hij aan erg betrokken te zijn. Zelfs op momenten dat wij geen contact hebben, blijft hij interesse tonen.Martin bedankt voor het luisteren en het geven van nieuwe inzichten!
Kevin Hofkens
Kevin Hofkens
19:05 25 Sep 19
Martin, bedankt!Hoeveel er al duidelijk is na 1 gesprek.Zelf ging ik heel nugter en sceptisch het eerste gesprek in maar Martin begreep hoe ik me voelde vanaf het eerste moment en dat was echt even schikken, maar om met iemand te praten die het gelijk begrijpt is gewoon rustgevend.Gelijk was er duidelijk wat fout gaat en hoe het fout gaat. Niet vingers wijzen maar situaties schetsen.Hij leerd mij naar mezelf kijken en dat geeft me rust. Dat ik zelf verantwoordelijk ben voor hoe ik me voel. Klinkt misschien simpel maar dat is het niet.Ik ben erg blij met de veranderingen die er hebben plaats gevonden en Ik zou hem dan ook aan iedereen aanraden.Tot het volgende gesprek !
Anita van der Draai
Anita van der Draai
11:22 16 Jul 19
Hoe is het? Ja prima, altijd goed. Er kwam een moment dat ik de muur die ik opgetrokken had niet meer in bedwang kon houden. Ik was mezelf niet meer, of nooit geweest? Wie ben ik, wat wil ik, wat is mijn doel en waarom voel ik me zo, waarom doe ik de dingen die ik doe en die ik eigenlijk niet wil doen. Waarom en wat is er met me aan de hand? Totale chaos en wanhoop en hoe kom ik hier uit? Via super fijne oplettende mensen ben ik bij Martin terecht gekomen. Martin praat, vertelt, tekent, beeld uit en vraagt. Alles om mij bewust te maken van van wie ik ben/wil zijn. Wat mijn doel is en hoe ik die na kan streven. Niemand maakt mij gelukkig dat moet ik zelf doen. Ik ben degene die de regie heeft over mijn leven en daarin een voorbeeld ben naar mijn kinderen toe bijvoorbeeld. Martin helpt mij de chaos die ik voelde 1 voor 1 aan te pakken door bewust te zijn. Niks is te gek; ruimdenkend, mee denkend, goed bereikbaar tussen gesprekken door, geïnteresseerd, oordeelt niet en vooral een geweldig en open persoon.De gesprekken zijn intensief en confronterend en werken nog lang daarna door, het is geen makkelijke reis maar wel een fantastisch mooie!
Jacco van Giessen
Jacco van Giessen
15:27 17 May 19
Priscilla
Priscilla
08:26 12 Dec 18
Dat er iets moest veranderen in de relatie dat was zeker. Maar hoe? We hebben in Martin een fijne gesprekspartner gevonden. De klik was daar. Je wist ook meteen de tere plekken te raken en een helder beeld te scheppen. Niks zweverigs, maar to the point. Het heeft mij in ieder geval geholpen mezelf weer te vinden. Ben blij met de stappen die ik dit jaar heb gemaakt. Dank, Martin.
Romana
Romana
21:10 05 Nov 18
Sama Bloem
Sama Bloem
10:08 05 Nov 18
Wat heb ik een mooie gesprekken gehad met Martin! Heel erg dankbaar dat dit op mijn pad mocht komen. Het leek wel of het bolletje wol, dat toevallig de naam Bloem heeft, ontward is. Zo voelt het.En nu, nu is alles anders. Alles is teruggebracht naar Eenvoud, naar de kern die tegelijkertijd alles omvat en impregneert. Mijn fysieke lichaam, mijn gevoelens, emoties, gedachten, de ander. Alles is in die eenvoud, tjonge jonge, wat een abnormale grootsheid en vreugde. Daarin ‘Zijn’, dan hoef je dus niets te doen-doen, omdat het er allemaal al is.Dat ik dit allemaal mag oefenen, betekent dus hiervoor kiezen. En zo zet in mijn baby stapjes, en weet ik dat ik zal leren lopen.., rennen en zelfs vliegen. Door te kiezen, elke dag en elk moment.Dank je wel Martin voor het meelopen op mijn pad, en ook dat je zo betrokken en open bent op meerdere lagen en dimensies. Dat maak ik niet vaak mee.., sterker nog... ;) Ik ga onze gesprekken echt missen, ik keek er iedere keer heel erg naar uit. En het daagde me ook uit, om te voelen en om anders te kijken, heel bijzonder.Liefs, Bloem
Arjan van Biemen
Arjan van Biemen
20:14 04 Oct 18
Mijn ervaring met Martin was heel positief. De manier van vragen stellen heeft mij bewuster gemaakt van mijn gedrag. Ik heb het als positief ervaren om in een veilig, liefdevol gesprek bij mezelf naar binnen te gaan. Het heeft me veranderd in de zoektocht naar mezelf.
Astrid van den Kerkhoff
Astrid van den Kerkhoff
23:20 04 Sep 18
He Martin,Het is al een tijdje geleden en toch wil ik je nog even hartelijk bedanken voor het fijne gesprek wat wij met jou hebben gehad.Het was kort maar krachtig en heeft zeker geholpen!Wij zijn met behulp van jou gesprek en nog een aantal andere hulpmiddelen gekomen tot een betere omgang in onze relatie en dat is super fijn!Ons leven samen is erg veranderd en nog beter dan dat het ooit is geweest, mede door jou hulp!Ik raad het iedereen aan 👌🏻Groetjes Astrid
Jan S
Jan S
11:27 27 Aug 18
Martin heeft mij heel erg geholpen. Voorheen was ik net als vele anderen iemand die niet in therapie of externe hulp wilde geloven. En dat terwijl ik al heel lang weet dat ik er zelf niet uit kom. Martin weet mij op een voor mij prettige manier te benaderen en kan me nieuwe inzichten geven die me helpen om mezelf en zaken om me heen op een andere manier te zien. Ik ben nog steeds erg verbaasd dat dit is gelukt! Een aangename verrassing!Ik ben daardoor ook een fijnere vader en betere partner voor mijn vriendin, iets wat ik daarvoor nastreefde maar wat er niet uit kwam.Dank!
Michael Vermeulen
Michael Vermeulen
08:05 10 Jun 18
Hoi hoi , ik wilde toch even iets positief’s zeggen over Zelfbewustzijn !Eerste instantie dacht ik dat is niks voor mij relatie therapie , maar eenmaal een afspraak gemaakt te hebben en heel belangrijk om de afspraak door te laten gaan !Moet ik zeggen dat ik er heel anders tegen aan kijk , Martin zei dingen die bij mij er ongelukkig zouden uitkomen .Waardoor mijn vriendin er ook anders tegen aan kijkt ! En het toch nog een kans wil geven , zonder Martin had het nu al over geweest , en nu zijn wij in behandeling en is onze communicatie nooit zo goed geweest !! Wij zijn nog bezig maar ik heb hele goede hoop !!! En wat voor mij belangrijk is is dat martin ook in de avond gewoon bij mij langs komt na werk !! Dus kan ik gewoon doorwerken !!Ik dacht schrijf nu alvast iets , en dat ik dat dan om de paar maanden bijhoudt .Aan staande week weer een afspraak , kan niet wachten !Met vriendelijk groet , Michael
Ron Moerland
Ron Moerland
05:30 18 Apr 18
Ik was vastgelopen in het leven, zowel thuis als op het werk. Martin is iemand die snel de vinger op de zere plek kan leggen en je goed laat nadenken , zodat je er bewust van bent wat jezelf zegt. Met de hulp van Martin ben ik bewuster van mijzelf geworden en de dingen positiever gaan inzien. We zijn in de relatie dichter naar elkaar toegekomen.
Martin Wijker
Martin Wijker
18:09 16 Apr 18
Martin maakt op een zeer warme manier contact en geeft veel aandacht en neemt de tijd. Mooie en leerzame gesprekken gehad.
Wendy Wijker
Wendy Wijker
18:03 16 Apr 18
Martin is een hele vriendelijke man die ruim de tijd voor je neemt. Hij heeft mij handvatten gegeven om beter om te leren gaan met m’n hooggevoeligheid.
M.E. S.K.
M.E. S.K.
21:57 03 Apr 18
Op het juiste moment kwam ik op de site van BinnenBewustzijn. De positieve reviews trokken me over de streep om de sprong te wagen voor een afspraak met Martin. Na 3 heftige jaren was ik compleet vast gelopen. De chaos in mijn hoofd was moeilijk te stroomlijnen. De beslissing voor een kennismaking met Martin heeft me absoluut niet teleurgesteld. Martin is een innemend en integer persoon die oprecht naar je luistert en de verbanden kan zien in de chaos. Ik voelde me direct bij het eerste gesprek al op mijn gemak. Door zijn eigen ervaringen heeft hij meerwaarde. Hij neemt de tijd en houdt zonder oordeel een zuivere spiegel voor. Na 2 afspraken met Martin werd het al rustiger in mijn hoofd en ik heb dan ook alle vertrouwen in de komende periode.
Judith Moerland
Judith Moerland
17:07 31 Mar 18
Martin heeft ons geholpen om in ons huwelijk weer dichter naar elkaar toe te kunnen groeien en hij heeft mij persoonlijk ontzettend geholpen om weer in mijn kracht te komen staan.
Denise Gerards
Denise Gerards
17:54 29 Mar 18
Martin is een hele liefdevolle man die goed luistert en analyseert. Hij neemt alle tijd en zit niet aan een wekker vast. Hij zal je de goede weg op helpen i.p.v. de veel voorkomende 'uhuh' en ' hoe voel jij je daarbij?'. Martin praat duidelijke taal en staat open voor tegengas. Het heeft mij persoonlijk, maar ook in mijn huwelijk ontzettend veel goed gedaan om Martin's hulp in te schakelen. Een eye opener!
Stacey Willems
Stacey Willems
16:08 29 Mar 18
Al lang liep ik met bepaalde vragen omtrent mezelf rond.Wie ben ik, wat is mijn doel, wat kan ik betekennen voor mezelf en daarbij voor anderen.Via een kennis had ik een Psycholoog geadviseerd gekregen. Wandelend in het bos, heerlijk in de natuur besloot ik de stap te nemen. Nu of nooit dacht ik nog..De Psycholoog waarnaar ik op zoek dacht te zijn heb ik niet gevonden..ik kwam namelijk bij Martin terecht en dat moest zo zijn. Ik belde om 10.01u, sprak enigszins zenuwachtig zijn VoiceMail in en om precies 10.10 contacte hij mij. Weer een bevestiging dat ik synchroom liep met het Universum gezien de dubbele getallen.Eerste x vond bij mij thuis plaats. Wat was dat een aangename ontlading. Martin was zo ontspannen en zo open waardoor ik mijn meeste complexe gedachtengang durfde te delen. Martin wist me heel makkelijk te leiden in mijn wirwar van gedachten en wist mij aan te sporen mezelf onder ogen te komen, zonder veroordeling, zonder ook maar ergens een etiket op te plakken, mij te pushen om zelfreflectie toe te passen en mijn zelf gecreeerde doolhof te ontwarren. " Is het niet genoeg om te Zijn? "vroeg Martin me..Martin, ik heb jouw ervaren als een Lichtbrenger op een duister pad dat ik Gedachtengang noem.Ik ben je enorm dankbaar voor de helderheid en duidelijkheid die jij mij gebracht hebt.In liefde en Licht,Stacey Willems
Michelle Baanvinger
Michelle Baanvinger
14:05 21 Feb 18
Martin heeft ons zeer goed geholpen toen wij vast zaten in allerlei ingewikkelde familiebanden die ook zakelijk zijn verweven. Hij geeft inzicht in de situatie, in jezelf en laat keuzes zien die je evt. kan maken, en stappen zetten naar oplossingen. De korte termijn waarop je een afspraak kan maken is heel prettig en het is fijn dat de gesprekken in ons geval gewoon thuis waren. Praat toch prettiger in je eigen omgeving.
Harry Kortekaas
Harry Kortekaas
18:51 30 Jan 18
Wat mij in Martin aanspreekt is dat hij niet standaard is. Hij is ook iemand die goed kan luisteren en op het juiste moment de juiste vragen kan stellen. Waardoor er dingen boven komen die lang bedekt waren. Hij legt de vinger op de zere plek zonder mee te gaan in de beweging die daardoor ontstaat maar ook zonder afstandelijk te zijn. Ik heb al heel lang last ervan dat ik commentaar op vat als kritiek waarna ik dicht sla. Langzamerhand wordt me duidelijker waar dat vandaan komt en dat geeft vertrouwen in de toekomst en in zijn aanpak. En daarnaast is Martin gewoon een prettig persoon.
Peter van der Horst
Peter van der Horst
23:21 12 Dec 17
Martin heeft een gave om met associatief denken (en spreken) je te helpen nieuwe inzichten op te doen. Een frisse aanpak en super efficient. Een aanrader dus!
Dorine Visser
Dorine Visser
07:18 12 Dec 17
Martin is niet zoals psychologen met allerlei standaard technieken en opdrachten uit het boekje die bijna nooit werken. Martin is wen mensenmens, hij zoekt naar jouw als persoon ( wie ben jij nu echt, wat belemmert je in je dagelijks leven, wat wil je nu echt) en houdt je een duidelijke spiegel voor. In mijn geval,Prikte hij bij de allereerste afspraak al door me heen en zag precies waar de kern van het probleem zat.Ik heb dingen van mezelf ontdekt die 34 jaar nooit geweten of gezien heb. En bij mij heeft het mijn leven verandert, ik heb een grote stap genomen, waarvan ik nooit heb geweten dat ik die wilde maken. Voor de eerste afspraak twijfelde ik nog of ik niet naar een “echte” psycholoog moest gaan. Maar ik kan iedereen aanraden om het een 1 kans te geven, want je zult zeer waarschijnlijk positief verrast zijn en er geen spijt van hebben.
C Immerzeel
C Immerzeel
11:43 10 Dec 17
Martin stelt je gerust en stelt de juiste vragen, die mij hebben geholpen tijdens een periode na grote verliezen. In persoonlijke sessies heb ik stukje bij beetje geleerd bewust te worden van de situatie, maar ook hoe verder te kijken naar de toekomst zowel privé als zakelijk.
Patricia Groenewoud
Patricia Groenewoud
19:57 09 Dec 17
Ik ben via een vriendin in contact gekomen met Martin. Ik was op zoek naar 'mezelf' ; wie ben ik? Ken ik mezelf volledig? En dat stukje wat ik nog niet van mezelf ken, durf ik dat stukje te leren kennen? Martin heeft me geholpen dat laatste stukje van mezelf te leren kennen en te accepteren. Martin is een mooi mens die heel rustig naar je luistert, je in je waarden laat, je volledig accepteert en je vertrouwen geeft. Samen met hem durfde ik de weg in te slaan om mezelf te leren kennen, hoe eng me dat in eerste instantie ook leek. Hoe confronterend het af en toe ook was, ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld en het volledige vertrouwen gekregen dat ik dit kon en dat het goed was. Ik heb hele praktische handvatten gekregen die bij mij pasten waardoor de kans van slagen alleen maar groter en gemakkelijker werd.Martin leeft mee en bijt zich erin vast, het is daadwerkelijk zijn doel om jou verder te helpen.
E G
E G
15:09 08 Dec 17
Martin heeft ons super goed geholpen om meer uit het leven te halen. Door zijn prachtige werk, zijn wij tot inzicht gekomen hoe wij elkaar beter kunnen begrijpen en met elkaar kunnen communiceren. Top gedaan Martin en keep going like that!!
Circe Van Den Ende
Circe Van Den Ende
13:01 08 Dec 17
Vastgelopen in een negatief patroon, niet begrepen voelen en geen oplossing kunnen vinden... Wat zou het geweldig zijn, als er iemand is die mij kan helpen de antwoorden te vinden die ik zoek. Die mij kan helpen dichter bij mijn gevoel te komen, zodat mijn gevoel weer "klopt"... Mijn hart, ziel en mind. Diegene heb ik gevonden in Martin. Martin, je hebt een diepe indruk op me gemaakt met je inzicht, je creativiteit, je humor en je inlevingsvermogen. Dank je wel.
Steef van Paassen
Steef van Paassen
22:02 07 Dec 17
Martin je hebt mij/ons enorm geholpen met jouw manier van inleven en met je duidelijke uitleg sla je de spijker op zn kop.Bijzonder dat je je zo in kan leven in iemand en kan denken zoals iemand die je tegenover je zit.Het gevoel bij jou was eigenlijk gelijk al goed, dat is denk ik zeer belangrijk.Dat geeft vertrouwen en een goed gevoel.Wij hebben veel van je kunnen leren, bedankt
Aron Merkus
Aron Merkus
09:47 03 Dec 17
Ik heb de gesprekken met Martin als heel waardevol ervaren. Het hielp mij een goed overzicht te krijgen van de situatie. Samen kunnen brainstormen naar verschillende mogelijkheden en doelgericht weer verder te kunnen! Martin is naast de formele gesprekken betrokken, geïnteresseerd en behulpzaam tijdens spontane gesprekken die ik geregeld via een berichtje kon sturen! Erg fijn!
Assia Bot
Assia Bot
11:58 02 Dec 17
Marinus Opsteegh
Marinus Opsteegh
12:11 12 Oct 17
Wij hebben Martin in maart 2017 leren kennen. In onze relatie liepen wij tegen problemen op, waarvan wij niet wisten hoe die op te lossen. Martin heeft ons daar uitstekend bij geholpen. Hij kan zeer snel waarnemen en analyseren en "legt de vinger op de zere plek". Na ruim een half jaar staan wij weer op eigen benen en dat gaat prima. Wel plegen wij onderhoud en dat wil zeggen dat wij om de paar maanden met Martin in gesprek gaan, waarbij de voorgaande maanden geëvalueerd worden. Wij zijn erg blij dat wij de tijd en het geld hebben geïnvesteerd in onze relatie.
Dodo Cossee
Dodo Cossee
16:19 05 Oct 17
Martin raakt me. Moeiteloos kan ik zijn wie ik ben omdat hij pretentieloos en écht geïnteresseerd luistert en vraagt. In sologesprekken volgt hij moeiteloos mijn verwarde brein en krabbelt hij met lijnen en woorden ‘de draad’ op een papiertje. Met wat er voor handen is visualiseert hij en zie ik mijn relaas. Hij volgt mij en weet mijn hoofd te bewegen het ritme van mijn hart te volgen. Mijn hart vindt mijn hoofd waardoor balans ontstaat.In de gesprekken met mijn partner is het zijn uitdaging om ons elkaar te laten begrijpen. Wij zijn als zwart en wit en kunnen nooit grijs worden. Martin is zelf alles behalve grijs. Ook hij is authentiek, ons geeft hij ook ruimte dat te blijven. Hij laat ons naar elkaar kijken en geeft lucht en ruimte om 30 jaar te overbruggen én een brug naar de toekomst te bouwen. Met korte opdrachten laat hij mij en ons individueel nadenken over leven, heden en toekomst.Martin is in staat om verschillende begeleidingsstijlen onzichtbaar toe te passen, in elkaar te laten overvloeien en mijn diepste gevoel te bereiken. Door Martin kan ik mijzelf bevrijden en krijg ik ruimte voor ‘de morgen’ zoals ik die wil. Als mens in al mijn rollen.
reviews 1

Bekijk alle beoordelingen                    Recensie schrijven

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 61 beoordelingen

DE reservering is gelukt, ik ben onderweg

We maken als mens veel mee in ons leven.

De een hele heftige dingen de ander iets minder heftige dingen.
Ben jij je bewust hoe dat jouw leven beïnvloed?

We zijn het enige levende wezen op aarde met een ‘zelf bewust zijn’, waarom zijn we daar dan niet in geschoold?

Lees meer…

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”