tarieven

Onwikkel jezelf

Het leven draait om jou en de relaties die je hebt

Tarieven:

De keuze maken om een coach te betrekken in je levensvraagstuk is een stap. Er komen naast je persoonlijke weerstand vragen op: Wat kan een coach wat wij niet kunnen? Hoe lang gaat het duren? Wat heb je daar nou aan? etc. Één van die vragen is wat gaat dat kosten, gevolgd door de vraag wat is het mij waard?

Mijn streven is de kosten laag te houden en de efficiëntie hoog. Ik heb het zo ingericht dat de efficiëntie van mijn werk hoog ligt. In de praktijk zie je dit terug in het lage aantal sessies, de sessieduur, en dat de administratieve handelingen geautomatiseerd zijn. Het totaalresultaat is dat het traject effectiever is, financieel maar ook in resultaat.

Tarieven privé sector

DagtariefIk reken tussen 9:00 en 17:00 een tarief vanaf  80,00 euro exclusief BTW per uur.

AvondtariefIn de avonduren maak ik beperkt afspraken (2 afspraken per week), tussen 20:00 en 22:00 uur, en dan hanteer ik per uur een tarief vanaf 95,00 euro exclusief BTW. 

ReistariefVoor reisuren hanteer ik een tarief vanaf 45,00 euro exclusief BTW per uur. Dit tot en met 30 minuten voor een enkele reis. ‘Filetijd’ wordt niet doorbelast. Mocht je volgens google maps boven de 25 minuten qua reistijd uitkomen (enkele reis), neem dan even contact met me op vanwege de planning. Bij reistijd boven de 30 minuten reken ik de werkelijk gemaakte reistijd en een tarief van 65 euro exclusief de btw per uur. Bij de opties zitten de kilometer-, brandstof- en parkeer kosten inbegrepen.

Online sessie

Online sessies worden alleen overdag gehouden, en vooraf gefactureerd bij het maken van de reservering. Het tarief wat wordt gehanteerd is gelijk aan het reguliere tarief voor coaching overdag. De sessie duur is een uur, dat is korter als real life.

3 Locatie mogelijkheden

Afspraken aan huis, afspraken in mijn praktijkruimte en een wandeling. Afspraken aan huis zijn het meest effectief. Dit komt omdat ik meer indrukken meekrijg, maar ook omdat je het patroon doorbreekt op de locatie waar je er last van hebt. Omdat ik resultaat hoog in het vaandel zet,  maak ik om die redenen de afspraken doorgaans bij de mensen thuis. Ik reken reisuren, geen de reis- en parkeerkosten etc. Ik hanteer als richtlijn voor de reistijd de tijd die google maps zonder file aangeeft, vanaf Vlaardingen. Toets hier de reistijd.

Eigen praktijkruimte: Ik heb een eigen praktijkruimte, in de vorm van een schip. Dit schip ligt in de haven van Rhoon. Een schip haalt je uit je comfortzone, juist wat nodig is om het anders te gaan doen.

Als laatste kun je zelf aangeven waar je wilt afspreken, verwerk dat even in de aantekening van de afspraak als je de afspraak boekt. Denk hierbij aan een wandeling in de polder bijvoorbeeld, bij jou op kantoor of wat voor optie ook.

Zakelijke tarieven

Neem voor de zakelijke mogelijkheden even contact met mij op als je nog niet bekend bent met mij. Ter indicatie, de zakelijke kosten gaan vanaf 125 euro per uur exclusief de btw voor coaching overdag. Bij individuele coaching, lezingen en b.v. groepssessies werk ik op offertes basis en reken ik dagdelen. U ontvangt een factuur na mijn uitgevoerde werkzaamheden, welke voldaan dient te worden binnen 14 werkdagen. Ik accepteer geen andere betalingstermijnen. Er worden geen nieuwe afspraken gepland bij openstaande facturen.

Algemeen beeld kosten relatietherapie

Bij eenvoudige vraagtukken zijn 1-3 gesprekken doorgaans genoeg.

Complicerende factoren binnen een relatie:

  1. De duur dat de relatie niet fijn verloopt. (De impact is laag bij 1 jaar, hoog bij >5 jaar)
  2. Traumatische ervaringen / ziekte / financiële druk
  3. Eén van de twee is verliefd op een ander (Al dan niet eerlijk naar elkaar)
  4. Bij één van de twee is iets ‘geknapt’. (Het niet meer voelen bij/voor de ander)
 

 kosten besparen

  • Zakelijk, ondernemer of ZZP’er: De kosten zijn 100% op te voeren, indien je aannemelijk kunt maken dat de coaching in het belang is van je organisatie. En als ZZP’er en ondernemer is dat al heel snel. Ik hou daar met de omschrijving in de factuur rekening mee.
  • Belastingdienst – Privé persoon: Je kunt als privé persoon de kosten opvoeren bij de belastingdienst als scholingskosten. Je moet aantoonbaar maken dat wat je leert ertoe leidt dat er een verbetering is van je positie op de arbeidsmarkt. Je kunt 30 tot 50 procent terug krijgen bij de aangifte van inkomstenbelasting. (Google even hierop, ik ben geen boekhouder, je hebt dan wel een factuur nodig met de juiste omschrijving)
  • Werkgever: Bij persoonlijke ontwikkeling kunnen we vragen je werkgever in het traject te betrekken. Een werkgever wil namelijk graag dat je beter gaat presteren en als jij meer rust vindt doe je dat! Dit is in veel gevallen bespreekbaar.
  • Verzekering: Mijn werkzaamheden vallen niet onder de verzekering. Verzekeraars schrappen steeds meer verschillende dekkingen uit de pakketten en relatietherapie is er daar één van.

Afzeggen

Afzeggen kan zonder kosten kan zonder kosten, daar doe ik niet ingewikkeld over. Je hebt vast een goede reden

Hieronder kun je mijn beschikbaarheid zien en je afspraak inplannen op een tijd die voor jullie schikt.

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 76 beoordelingen

Inzicht helpt om je leven anders in te kunnen richten.

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”