tarieven

Onwikkel jezelf

Het leven draait om jou en de relaties die je hebt

Tarieven:

De keuze maken om een coach in jouw relationeel vraagstuk te betrekken is moeilijk. Er komen vrij veel vragen op je af (wie is goed, wat spreekt mij aan, hoe lang duurt het, etc.) Één van die vragen gaat over kosten. Wat gaat het kosten?

Ik streef er naar dat ik financieel voor zoveel mensen als mogelijk, beschikbaar kan zijn maar uiteindelijk moet je zelf bepalen wat een gesprek je waard is. Ik heb het binnen mijn dienstverlening zo ingericht dat ik de cliënt tegemoet kan komen. Wat ik doe om de kosten laag te houden is vrij veel. In de praktijk zie je dit terug dat ik het aantal benodigde sessies laag weet houden (effectief), ik verwerk kortingen, ik geef een garantie en belast uren buiten de afspraak niet door.

Korting!

Om je tegemoet te komen op het financiële vlak, ik een korting van van 25% op de meest gangbare afspraak! Die korting kan ik waarmaken als ik minder administratieve handelingen hoef te verrichten en ik mijn agenda effectief kan inplannen. Ik bereik dat mede omdat ik mijn administatieve handelingen beperk. Planning en fiananciëele afhandeling is voor een groot deel geautomatiseerd, wat kosten besparend werkt. 

Dit is zichtbaar op de pagina: planning. Daar krijgt u de mogelijke opties aageboden zodat u kunt kiezen wat bij u past.

Ik lever ook garantie!

Los van de financiële korting, hanteer ik ook garantie op mijn werkzaamheden. Ik kan niet garanderen dat uw persoonlijke/relationele vraagstuk wordt opgelost zoals u graag zou willen. Dit komt omdat ik je vraagstuk niet kan oplossen. Ik kan wel helpen dat je het kunt oplossen. Het resultaat is naast mijn kennis en vaardigheid, ook sterk van jezelf en mogelijk van je partner afhankelijk. Zoals bijvoorbeeld je inzet, bereidheid en welwillendheid. En of je partner wel hetzelfde wil bijvoorbeeld als het relationele vragen zijn.

Wel kan ik garant staan voor wat ik doe en hoe ik dat doe, en dat doe ik ook! Direct na of tijdens de sessie kunt u aangeven of je wel of niet tevreden bent over de dienst die ik heb geleverd. Als je na afloop van de sessie ervaart dat de sessie je niets positiefs heeft gebracht, stort ik per direct aan het einde van de sessie uw geld terug! 

De start tarieven privé sector

DagtariefIk reken tussen 9:00 en 17:00 een tarief vanaf  80,00 euro exclusief BTW per uur.

Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden, ook uitgestelde betaling bijvoorbeeld.

AvondtariefIn de avonduren maak ik beperkt afspraken (2 afspraken per week), tussen 20:00 en 22:00 uur, en dan hanteer ik per uur een tarief vanaf 95,00 euro exclusief BTW. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden, direct online of via een QRcode aan het einde van de sessie bijvoorbeeld. 

ReistariefVoor reisuren hanteer ik een tarief vanaf 45,00 euro exclusief BTW per uur. Dit tot en met 30 minuten voor een enkele reis. ‘Filetijd’ wordt niet doorbelast. Mocht je volgens google maps boven de 25 minuten qua reistijd uitkomen, neem dan even contact met me op vanwege de planning. Bij reistijd boven de 30 minuten reken ik de werkelijk gemaakte reistijd en een tarief van 65 euro exclusief de btw per uur. Bij beide opties zitten de kilometer, brandstof en parkeer kosten inbegrepen.

Online sessie

Online sessies worden alleen overdag gehouden, en vooraf gefactureerd bij het maken van de reservering. Het tarief wat wordt gehanteerd is gelijk aan het reguliere tarief voor coaching overdag. De duur is echter korter.

Locatie mogelijkheden

Afspraken aan huis zijn het meest effectief. A omdat ik meer informatie meekrijg, maar b ook zeker omdat je het patroon doorbeekt op de locatie waar je er last van hebt. Ik maak om die redenen de afspraken doorgaans bij de mensen thuis. Ik reken reisuren, geen de reis- en parkeerkosten etc. Ik hanteer als richtlijn voor de reistijd de tijd die google maps zonder file aangeeft, vanaf Vlaardingen. Toets hier de reistijd.

Eigen praktijkruimte: Ik heb een eigen praktijkruimte, in de vorm van een schip. Dit schip ligt in de haven van Rhoon. Een schip haalt je uit je comfortzone, juist wat nodig is om het anders te gaan doen.

Als laatste kun je zelf aangeven waar je wilt afspreken, verwerk dat even in de aantekening van de afspraak als je de afspraak boekt.

Zakelijke tarieven

Neem voor de zakelijke mogelijkheden even contact met mij op als je nog niet bekend bent met mij. Ter indicatie, de zakelijke kosten gaan vanaf 125 euro per uur exclusief de btw voor coaching overdag. Bij individuele coaching, lezingen en b.v. groepssessies werk ik op offertes basis en reken ik dagdelen. U ontvangt een factuur na mijn uitgevoerde werkzaamheden, welke voldaan dient te worden binnen 14 werkdagen. Ik accepteer geen andere betalingstermijnen. Er worden geen nieuwe afspraken gepland bij openstaande facturen.

Algemeen beeld kosten relatietherapie

Bij eenvoudige vraagtukken zijn 1-3 gesprekken doorgaans genoeg.

Complicerende factoren binnen een relatie:

  1. De duur dat de relatie niet fijn verloopt. (De impact is laag bij 1 jaar, hoog bij >5 jaar)
  2. Traumatische ervaringen / ziekte / financiële druk
  3. Eén van de twee is verliefd op een ander (Al dan niet eerlijk naar elkaar)
  4. Bij één van de twee is iets ‘geknapt’. (Het niet meer voelen bij/voor de ander)
 

 kosten besparen

  • Zakelijk, ondernemer of ZZP’er: De kosten zijn 100% op te voeren, indien je aannemelijk kunt maken dat de coaching in het belang is van je organisatie. En als ZZP’er en ondernemer is dat al heel snel. Ik hou daar met de omschrijving in de factuur rekening mee.
  • Belastingdienst – Privé persoon: Je kunt als privé persoon de kosten opvoeren bij de belastingdienst als scholingskosten. Je moet aantoonbaar maken dat wat je leert ertoe leidt dat er een verbetering is van je positie op de arbeidsmarkt. Je kunt 30 tot 50 procent terug krijgen bij de aangifte van inkomstenbelasting. (Google even hierop, ik ben geen boekhouder, je hebt dan wel een factuur nodig met de juiste omschrijving)
  • Werkgever: Bij persoonlijke ontwikkeling kunnen we vragen je werkgever in het traject te betrekken. Een werkgever wil namelijk graag dat je beter gaat presteren en als jij meer rust vindt doe je dat! Dit is in veel gevallen bespreekbaar.
  • Verzekering: Mijn werkzaamheden vallen niet onder de verzekering. Verzekeraars schrappen steeds meer verschillende dekkingen uit de pakketten en relatietherapie is er daar één van.

Afzeggen

Afzeggen kan zonder kosten kan zonder kosten, daar doe ik niet ingewikkeld over. Je hebt vast een goede reden! 

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 74 beoordelingen

Inzicht helpt om je leven anders in te kunnen richten.

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”