tarieven

Welke waarde heb je?

investeer in jezelf

Tarieven

Wat je bij mij leert, heb je je hele leven iets aan, ZELFbewustzijn maakt verschil.

 • 97% maakt een vervolgafspraak na het eerste gesprek.
 • 88% van de klanten kan binnen 7  afspraken zelfstandig verder.

Tarieven overdag (Prive sector)

Ik reken tussen 9:00 en 17:00 een tarief van 75,00 euro exclusief BTW per uur. Ik maak geen onderscheid in het aantal personen, ik belast geen administratieve kosten door, geen kosten voor tussentijds contact etc.

Voor het reizen hanteer ik een laag tarief van 40 euro exclusief BTW per uur. Dit tot en met 30 minuten voor een enkele reis. Mocht je volgens google maps boven de 30 minuten kwa reistijd uitkomen neem dan even contact met me op o.a. vanwege de planning. (Ik heb beperkt last van file omdat ik op de motorfiets kom)

Kosten relatietherapie (liefdesrelatie)

In basis zijn slechts 4 gesprekken vaak genoeg, ik hou wel van doorpakken :)

Complicerende factoren zijn:

 1. De duur dat de relatie niet fijn verloopt (de impact is lag bij 1 jaar, hoog bij 5 jaar)
 2. Moeilijke jeugd / traumatische ervaringen / ziekte / financieële druk
 3. Een van de twee verliefd is op een ander (al dan niet eerlijk naar elkaar)
 4. Bij een van de twee is iets ‘geknapt’. (Het niet meer voelen bij de ander)

Wat helpt in positieve zin is:

 1. Als kinderen er bij betrokken zijn. (Gezamenlijk belang) 
 2. De tijd nemen voor het process. (Tijd voor en na de afspraak nemen voor jezelf)
 3. Intrinsiek waarde toekennen. (Wat wil ik nu eigenlijk echt?)

Een ding is voor mij wel duidelijk, niet bij elkaar blijven heeft ALTIJD een hogere financiele impact. 

Tarieven in de avond (Prive sector)

In de avonduren maak ik beperkt afspraken, tussen 20:00 en 22:00 uur, dan hanteer ik per uur een tarief van 90,00 euro exclusief BTW. Dit is onafhankelijk van het aantal personen, ik belast geen administratieve kosten door, geen kosten voor tussentijds contact etc.

Reiskosten zijn gelijk aan het dagtarief

Betaling

De eerste sessie rekenen we af aan het einde van het gesprek. Voor de eventuele vervolgafspraken stuur ik  achteraf dezelfde week een factuur met een betalingstermijn van 7 dagen.

Kosten zijn aftrekbaar

Wat ik je bijbreng gaat over zelfkennis, en dat kun je 1 op 1 gebruiken als het gaat over je loopbaan en zelfkennis vergroot je kansen op de arbeidsmarkt. Je eigenwaarde neemt toe, zelfbeeld is beter en je communicatieve vaardigheden nemen toe.  Kosten met betrekking tot de loopbaan zijn aftrekbaar bij de belastingdienst. Alles boven de 250 euro is daarmee aftrekbaar. Leg dit voor bij je belastingadviseur.

Tarieven (zakelijker sector)

De manier van managen veranderd sterk waarbij je van nature uit meer uit de mensen zult halen waarmee je samenwerkt. De kosten zijn zakelijk voor 100% aftrekbaar.  Tarieven zijn anders voor de zakelijke markt en zijn afspraken te maken om een fee vanuit het meer rendement te verrekenen.

Locatie

Ik maak de afspraken bij mensen thuis. Je hoeft niet de deur uit, geen oppas, je zit in je vertrouwde omgeving, het neemt minder tijd van jou in beslag, geen reistijd, geen parkeerproblemen en je hebt geen stress door tijdsdruk. Ik reken hiervoor alleen de uren, niet de reis- en parkeerkosten etc. Ik hanteer daarvoor als richtlijn de reistijd die google maps zonder file aangeeft. Toets hier mijn reistijd.

Als alternatief hierop maak ik ook met regelmaat de afspraken in de foyer van het ibis hotel in Vlaardingen of doe ik sessies als wandelcoach in de broekpolder in vlaardingen in.

Het behalen van een doel bij coaching is buiten het expertise niveau van de Coach van meerdere factoren afhankelijk: Hoe graag je het anders wilt, de complexiteit van de vraag, hoe ver terug het gaat in tijd, wat je zelf aankunt, wat de grondslag van de vragen is waar je tegenaan loopt, wat je die dag bv hebt meegemaakt en natuurlijk de verbinding met de coach. Je hebt er dus zelf invloed op.

Goedkoper? Dat kan.

 • Zakelijk, ondernemer of ZZP’r: De kosten zijn 100% op te voeren indien je aannemelijk kunt maken dat de coaching in het belang is van je organisatie. En als zzp’r en ondernemer is dat al heel snel!
 • Locatie: We spreken af in een locatie in Vlaardingen (Foyer van hotel of wandelcoaching). Dit maakt dat ik geen reisuren hoef te maken.
 • Belastingdienst – Privé persoon: Je kunt als privé persoon de kosten (tot jan 2019) opvoeren bij de belastingdienst. Je moet aantoonbaar maken dat wat je leert ertoe leid dat er een verbetering is van je positie op de arbeidsmarkt. Dit geldt voor de coachingssessies voor particulieren, werkgevers en zelfstandig ondernemers. Je kunt 30 tot 50 procent terug krijgen bij de aangifte van inkomstenbelasting. (Google even)
 • Verzekering: Meer en meer schrappen verzekeraars dekking uit de pakketten, relatietherapie is er daar een van.
 • Werkgever: Bij persoonlijke ontwikkeling kunnen we vragen je werkgever in het traject te betrekken. Een werkgever wil namelijk graag dat je beter gaat presteren, en als jij meer rust vind doe je dat! Vaak is dat bespreekbaar, ik kan dat eventueel voor je doen.

Alternatieve verrekeningsopties

Ik sta ook open voor alternatieve verrekening van de kosten. Denk hierbij aan een uitwisseling van zakelijke dienstverlening of dat je bijvoorbeeld een aantal taken voor je rekening neemt die bij mijn secondaire werkzaamheden horen. Dat start met een voorstel van jouw kant.

Ik geloof dat het tegenwoordig meer en meer over samenwerken gaat.

Afzeggen

Afzeggen kan zonder kosten, ook op het laatste moment ik ga daar niet ingewikkeld over doen. Je hebt vast een goede reden!

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 41 beoordelingen

Inzicht in de relatie

Een goede coach geeft inzicht zodat jij zelf gaat begrijpen waarom er gebeurt wat er gebeurt. Het juiste inzicht zorgt ervoor dat jij gaat begrijpen welke invloed jij op jezelf en op de ander.

Vanuit dat inzicht ga je op alle vlakken het anders doen uiteindelijk.

Het is dan fijn als je een laagdrempelige coach hebt die snel op de juiste plekken zit te porren.

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”