tarieven

Onwikkel jezelf

Het leven draait om jou en de relaties die je hebt

3 Tarieven (Privé sector)

Dagtarief: Ik reken tussen 9:00 en 17:00 een tarief van 80,00 euro exclusief BTW per uur. Ik maak geen onderscheid in het aantal personen, ik belast geen administratieve kosten door en geen kosten voor tussentijds contact etc. Afrekening vindt plaats via een QR code / betaalverzoek na de sessie, u ontvangt geen factuur. 

Avondtarief: In de avonduren maak ik beperkt afspraken (2 afspraken per week), tussen 20:00 en 22:00 uur, en dan hanteer ik per uur een tarief van 95,00 euro exclusief BTW. Ik belast geen administratieve kosten door en geen kosten voor tussentijds contact etc. Afrekening vindt plaats via een QR code / betaalverzoek na de sessie, u ontvangt geen factuur. 

Reistarief: Voor reisuren hanteer ik een tarief van 45,00 euro exclusief BTW per uur. Dit tot en met 25 minuten voor een enkele reis. ‘Filetijd’ wordt niet doorbelast. Mocht je volgens google maps boven de 25 minuten qua reistijd uitkomen, dan hanteer ik een uurtarief. Neem dan even contact met me op vanwege de planning.

Online sessie

Online sessies worden alleen overdag gehouden, en vooraf gefactureerd bij het maken van de reservering. Het tarief wat wordt gehanteerd is gelijk aan het reguliere tarief voor coaching overdag. De duur is echter korter.

4 Locatie mogelijkheden

Afspraken aan huis: Ik maak de afspraken in de meeste gevallen bij de mensen thuis. Ik reken hiervoor de reisuren, niet de reis- en parkeerkosten etc. Ik hanteer als richtlijn voor de reistijd de tijd die google maps zonder file aangeeft, vanaf Vlaardingen. Toets hier de reistijd.

Eigen praktijkruimte: Ik heb een eigen praktijkruimte, in de vorm van een schip. Dit schip ligt in de haven van Rhoon. Een schip haalt je uit je comfortzone, juist wat nodig is om het anders te gaan doen.

Alternatief: Als alternatief hierop doe ik sessies als wandelcoach in de Broekpolder in Vlaardingen of spreek ik af op locatie naar keuze. geef dat even aan als je de boeking doet.

Tarieven zakelijk

Neem voor de zakelijke mogelijkheden even contact met mij op als je nog niet bekend bent met mijn werkwijze. De zakelijke kosten bedragen 125 euro per uur exclusief de btw voor coaching overdag. U ontvangt een factuur na het gesprek, welke voldaan dient te worden binnen 14 werkdagen. Er worden geen nieuwe afspraken gepland bij openstaande facturen.

Algemeen beeld bij de kosten m.b.t. relatietherapie

In basis zijn slechts 4-6 gesprekken doorgaans genoeg.

Complicerende factoren binnen een relatie:

  1. De duur dat de relatie niet fijn verloopt. (De impact is laag bij 1 jaar, hoog bij >5 jaar)
  2. Traumatische ervaringen / ziekte / financiële druk
  3. Eén van de twee is verliefd op een ander (Al dan niet eerlijk naar elkaar)
  4. Bij één van de twee is iets ‘geknapt’. (Het niet meer voelen bij/voor de ander)
 

 Wat helpt in positieve zin:

  1. De tijd nemen voor het proces. (Tijd voor en na de afspraak reserveren)
  2. Intrinsiek waarde toekennen. (Wat wil ik nu eigenlijk echt?)

 kosten besparen

  • Zakelijk, ondernemer of ZZP’er: De kosten zijn 100% op te voeren, indien je aannemelijk kunt maken dat de coaching in het belang is van je organisatie. En als ZZP’er en ondernemer is dat al heel snel. Ik hou daar met de omschrijving in de factuur rekening mee.
  • Belastingdienst – Privé persoon: Je kunt als privé persoon de kosten opvoeren bij de belastingdienst als scholingskosten. Je moet aantoonbaar maken dat wat je leert ertoe leidt dat er een verbetering is van je positie op de arbeidsmarkt. Dit geldt voor de coaching sessies voor particulieren, werkgevers en zelfstandig ondernemers. Je kunt 30 tot 50 procent terug krijgen bij de aangifte van inkomstenbelasting. (Google even)
  • Werkgever: Bij persoonlijke ontwikkeling kunnen we vragen je werkgever in het traject te betrekken. Een werkgever wil namelijk graag dat je beter gaat presteren en als jij meer rust vindt doe je dat! Dit is in veel gevallen bespreekbaar.
  • Verzekering: Mijn werkzaamheden vallen niet onder de verzekering. Verzekeraars schrappen steeds meer verschillende dekkingen uit de pakketten en relatietherapie is er daar één van. Tip er zijn coaches die de kosten onder de aanvullende verzekering laten vallen, 0nder de noemer “alternatieve therapie”, ik doe dat niet.

Afzeggen

Afzeggen kan zonder kosten, ook op het laatste moment. Daar doe ik niet ingewikkeld over. Je hebt vast een goede reden! 

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 72 beoordelingen

Inzicht helpt om je leven anders in te kunnen richten.

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”