Vlaardinger Ambacht

Als je wil dat het anders wordt

Moet je zelf ook iets doen

Welkom

Welkom op de tijdelijke pagina voor wat meer achtergrond informatie over de petitie “meer parkeerplaatsen in Vlaardingen Ambacht. Op deze pagina is wat ondersteunende informatie te vinden aan de petitie die is gestart op petities.nl.

Inleiding

Deze petitie is gestart na de zoveelste discussie met een ‘handhaver’ met de nodige frustratie van beide kanten. Na ‘rug dekking’ van de straat tijdens dit gesprek, en verder overleg met de buurt blijkt er veel meer ergernis te zijn en laat de gemeente het afweten, ondanks de mooie advertenties het samen met de burger te willen doen. Tijd om wat handtekeningen te verzamelen, en het ongenoegen van ons allemaal meer duidelijk te krijgen. We zette het wat groter op, om ook wat meer slagkracht te genereren. Als u mee tekent, is de kans groter dat het voor u en/of uw mede bewoners in de wijk makkelijker wordt om uw auto te parkeren, en neemt de frustratie af en de veiligheid toe.

Ondertekenen van de petitie

Hieronder de petitie die u kunt ondertekenen:

https://petities.nl/petitions/meer-parkeerplaatsen-in-vlaardinger-ambacht?locale=nl

Parkeerschijf – Visueel delen.

Wat u verder kunt doen is deze parkeerschijf (print) achter uw raam/auto te plaatsen van uw woning waarmee u duidelijk maakt aan de buurt en gemeente dat ook u meer parkeerplekken in de wijk zou willen hebben. Dit printje kunt u hieronder downloaden

Als er eenmaal genoeg schijven zijn geplaatst kunnen we wat beeld materiaal maken waarmee we kunnen aantonen hoe sterk dit leeft in de wijk.

Downloaden

Planning:

Komende dagen zullen wij huis aan huis een paar flyers door de bus doen om ook uw buren te vragen of zij willen aangeven of ze voor de uitbreiding van het aantal plekken zijn.

Afhankelijk van de hoeveelheid reacties zal er een eind datum worden gekozen en zullen we de gemeente de ingewonnen informatie aanbieden.

Verdere informatie volgt naarmate er ontwikkelingen zijn.

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 72 beoordelingen

 

We willen ons aan het parkeerbeleid houden, help ons dan wel om dat te doen.

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”