Wat is de beste relatietherapeut?

Wat is de beste relatietherapeut?

weet wat je in huis haalt!

Wat is de beste relatietherapeut?

In mijn ogen is de beste relatietherapeut, een therapeut die het lukt om jou in te laten zien dat je zelf een odnerdeel bent van de problematiek, zonder dat je ervaart dat jij niet ok bent. Een therapeut die de mogelijkheden geeft objectief naar je eigen gedrag te kijken, en dat te veranderen.

Ik wil de beste relatietherapeut van Nederland zijn, omdat ik zichtbaar wil maken dat mensen tot meer in staat zijn als nu wordt aangenomen, en dat motiveert mij enorm!

Een groot deel van mijn leven heb ik het idee gehad dat ik een deel van mezelf niet heb ingezet, en dat deel is gevoel geweest. Ik ben opgevoed in een maatschappij waar het om kennis ging, ik heb echter geleerd dat kennis op zich, absoluut niet toereikend is. Na mijn depressie ben ik mijn gevoel verder gaan ontwikkelen en sta ik totaal anders in het leven. Ik voel ‘dingen’ aan, en kan dat koppelen aan het intelligentie niveau wat ik heb. Allemaal later aangeleerd.

Ik sta met grote regelmaat haaks op alles wat al bewezen is. Ik ervaar namelijk dat er meer is, en zo zie ik ook de wereld.  Omdat er meer is, ben ik van mening dat de onderzoeken die tot op heden zijn uitgevoerd, niet volledig zijn. Het is beperkt omdat het zich stoelt op de kennis die er reeds is. Maar als die kennis toeneemt, waarom veranderd dat het fundament van het inzicht dan niet? Vanuit mijn perspectief is er namelijk meer. mocht je twijfelen, ook de wetenschap komt steeds dichter bij dit inzicht. Kwantum fysica maakt dit namelijk ook zichtbaar, wel zo fijn voor mensen die moeilijk kunnen geloven.

Aan de andere kant is het ook simpel in mijn ogen. Zo weet de wetenschap bijvoorbeeld nog niet hoe een postduif de weg terug naar huis kan vinden. Maar om het feit dat wij het niet wetenschappelijk kunnen maken, betekend dit dan dat de postduif het niet doet? Of het feit dat een hommel wetenschappelijk gezien niet kan vliegen, betekend dat dan dat hij dat niet doet? In mijn ogen maakt het duidelijke dat wat we weten, niet alles is. Maar waarom zou ik dan niet meer kunnen aanvoelen als een gemiddelde psychiater? Omdat ik de opleiding niet heb zoals hij dat heeft gedaan? En omdat ik dat niet heb, betekend dat dan dat ik niet geschoold ben?

Als ik relaties help, wind ik er geen doekjes om. Voordat je werkelijk de beste relatietherapeut van Nederland naar binnen haalt, vraag je dan eens af of jij daar zelf wel klaar voor bent. Want je kunt veel van mij vragen, maar daarmee ga jij veel van jezelf vragen. Het is lang niet altijd dat een relatie wordt wat jij graag zou willen, niet omdat ik het niet kan, maar omdat een van jullie het niet meer wil.

Meer weten? Lees mijn blogs eens!

Martin, ZELFbewustzijn

Hieronder kun je mijn beschikbaarheid zien en je afspraak inplannen op een tijd die voor jullie schikt.

Twijfel je nog? Lees dan de google reviews! Of neem even contact met mij op.

zelfbewustzijn
Social Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 74 beoordelingen

DE reservering is gelukt, ik ben onderweg

We maken als mens veel mee in ons leven.

De een hele heftige dingen de ander iets minder heftige dingen.
Ben jij je bewust hoe dat jouw leven beïnvloed?

We zijn het enige levende wezen op aarde met een ‘zelf bewust zijn’, waarom zijn we daar dan niet in geschoold?

Lees meer…

Zorg dat je niets mist, schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang altijd mijn nieuwste blog posts

Volg mij op social media

“Elke verandering die jij ondergaat, geeft je meer om te kunnen genieten van je leven. Wat je moet leren, is de waarde van de ervaring te zien.”

“Het is moeilijker de juiste vraag te stellen, dan het goede antwoord te geven.”

“Tijd lost niets op, het voorkomt dat je iets onthoudt”

“De kracht van de wil, gevoed door het voorstellingsvermogen maakt elk doel realiseerbaar”